Soğan kürü yapanlar?

My heaven

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
358
178
103
32
Mrb arkadaşlar adet bitiminin 5. Gününde soğan kürüne başladım ve bugün son günüm çok fazla akıntılarım oldu kasıklarım da batma ve kasılmalar oluyo Zaman Zaman sizce neyden kaynaklanıyor? Uygulayanlar varsa bilgi verir misiniz şimdiden teşekkürler

Bende de akıntı ve bel ağrısı çok oldu.ictim 15gun.pco var bende doktora gittim çok az pco görüntü sü var dedi önemli değilmis oda

Yumurtlama günlerime dikkat ettim bu ay gün içerisinde uyku hali yorgunluk oluyo sık tuvalet ihtiyacı duyuyorum çok ümitlenmek istemiyorum ama umarım hamileyimdir

Reglim bitsin ben de hemen başlayacağım. Temizlesin bakalım yumurtalıkları. Sonra bebiş çalışmalarına devam

Kızlar selam bende soğan kürünü yaptım adetim gecikti ama 27_28 güne bir oluyordum bugün 31.gün hala adet olmadım adet olacakmışım gibi ağrılarım var test yapmaktan korkuyorum negatif görmekten acaba hamilemiyimdir böle durum yaşayan varmı

inşallah hamilesindir canım. Bize haber vermeyi unutma :)

Amin inşaallah tez zamanda hayırlısıyla inşallah
Merhaba bu kuru uyguladığınız ay mi hamile kaldınız? Çok şaşırdım. Ya doğan kuru halifeliğe yardımcı derler ama ben hep bi sonraki ay iyi geliyo diye düşünmüştüm çünkü kistlerin düşmesini sağlayan şey bebek tutunmasina engel olur sanirdim . Çok sevindim. O zaman ben de bi dahaki ay devam edeyim

Bu arada arkadaşlar ben tüp bebek tedavisi görmüştüm ancak olumsuz sonuçlanmıştı. Tüp bebek tedavisindeki fazla yumurtalar içinde kalmış ve kist oluşmuş
Bi süredir sürekli yara gibi kanama goruyodum ama adet olmuyodum. Deva gittim önce kanamanın kesilmesi için ilaç verdi sonra adet söktürücü.. bu arada doğan kuru de yaptım ama kurun 5. Günü hemen kanama başladı bu adet kanaması gibi de değil çok koyu. Sizce adet mi gördüm.
Bi de kanama sürdüğü için küre devam etmem sakıncalı mi Sizce?

Tedavinden kalan kistler temizleniyordur canım,devam et içmeye

Tedavinden kalan kistler temizleniyordur canım,devam et içmeye
Merhaba . Çok teşekkür ederim. Ya gerçekten de çok iyi gelmiş bu kür. Bugün dr a gittim. Kıstım 1 cm e düşmüş hatta dr daha gelme sen bu kist parca parca dokuluyo arttık bakmama gerek yok dedi. Hatta dr bunun kendi ilacı sayesinde olduğunu sandı. Oysa o ilacı kullanmadım bile nerdeyse. Soğan kuru sayesinde oldu inşallah aynı sıkıntı olmaz bi daha. Şimdiki durumuna göre herkese tavsiye edebilirim

bunu bana doktorum enfeksiyon için önermişti,çok akıntım oluyodu...yakalım dedi korktum ve kabul etmedim.sonra soğan kürü yap dedi ama ben nasıl yapıcam bilmiyorum..

bunu bana doktorum enfeksiyon için önermişti,çok akıntım oluyodu...yakalım dedi korktum ve kabul etmedim.sonra soğan kürü yap dedi ama ben nasıl yapıcam bilmiyorum..
Kahverengi soğan varya hani yemeklere koyduğumuz,heh işte onun dış kabuğunu soy 4e böl 1,5 su bardağı klorsuz kaynamakta olan suya at soğanı 5 dk.ağzı kapalı kaynat.Ilıktan biraz sıcak olacak sekilde iç sabah aksam aç karnına,her seferinde taze olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…