Ben Klomen tedavisi gördüğüm ilaç bitiminde kullanmaya başladım adetin bitiminden 6 gün sonra başladım. 13. Günüm 15 gün kullanıcam sonra hayıt tohumu ve aslan pençesi kullanmayı düşünüyorum. Polikistik over ve bebek icin. Siz ne icin kullanıyorsunuz?Üst ince kabuğu soyuluyor sadece, kabuksuz yapılıyor, ben de soğan kürü yapıyorum şuan siz nasıl yapıyorsunuz ne zaman başladınız?
TesekkurlerEn dışındakini soyuyorum sadece. Kabuklarıyla haşlayın
Tesekkur ederim. Siz ne icin kullaniyorsunuzSoğan kürü mucidi İbrahim saracogludur. O da tariflerinde hep dış kahverengi kabuğu soyarak yaptırmış. Ondan bende beyaz kısmını kaynatiyorum sadece.
İlaçlarla birlikte kullanımında bir sorun oluşturmuyormu ? İlaçlarla kürleri aynı anda uygulamayı pek tavsiye etmiyorlar, gerçi bitki değil sonuçta soğan olduğu için kötü etkileyeceğini düşünmüyorum ama siz yinede bir araştırın araştırmadıysanız, hayıt tohumu kullanmadım ama testere dişli aslan pençesini ben de kullandım daha önce, prolaktin yüksekliği için kullanmıştım düşürmedi pek şuan ilaç kullanıyorum prolaktin için, soğanı da sağlıklı insanın bile senede 1 defa yapması faydalıymış, rahmi temizliyormuş iltihap falan bişey varsa diye öyle başladım, kullandığı ay hamile kalan çok var, inşallah bana da vesile olur, 17 aydır bebek istiyoruz uğraşım o yüzdenBen Klomen tedavisi gördüğüm ilaç bitiminde kullanmaya başladım adetin bitiminden 6 gün sonra başladım. 13. Günüm 15 gün kullanıcam sonra hayıt tohumu ve aslan pençesi kullanmayı düşünüyorum. Polikistik over ve bebek icin. Siz ne icin kullanıyorsunuz?
En dıştaki zaten kabuk dediğimiz yer, renkli yer, onu soyuyoruzEn dışındakini soyuyorum sadece. Kabuklarıyla haşlayın
Evt ben de saraçoğlunu dinlemiştim bir programda onun dediği şekilde yapıyorum, dış renkli ince kabuğunu doyuyorumSoğan kürü mucidi İbrahim saracogludur. O da tariflerinde hep dış kahverengi kabuğu soyarak yaptırmış. Ondan bende beyaz kısmını kaynatiyorum sadece.
Bende pko var ama düzenli adet olurum. Geçen ay adetim sadece lekelenme şeklinde oldu ilk defa. Bu ay adet soksun diye yapiyorumTesekkur ederim. Siz ne icin kullaniyorsunuz
Ben ilaç bittikten sonra kullandım. Klomen kullanmıştım ama Klomen ise yaramadı hafta sonu biticek sogan kurum. Gittiğim doktor tüp bebek diyor direk uğraşmayalım istersen dedi kabul etmedik. Famera istedim ama oda yumurtalıkları büyümez dedi. Pzt başka doktora gidicem bakalim ne diyecek. 3 aydır deniyoruz daha. Insallah faydasını görürsün canimİlaçlarla birlikte kullanımında bir sorun oluşturmuyormu ? İlaçlarla kürleri aynı anda uygulamayı pek tavsiye etmiyorlar, gerçi bitki değil sonuçta soğan olduğu için kötü etkileyeceğini düşünmüyorum ama siz yinede bir araştırın araştırmadıysanız, hayıt tohumu kullanmadım ama testere dişli aslan pençesini ben de kullandım daha önce, prolaktin yüksekliği için kullanmıştım düşürmedi pek şuan ilaç kullanıyorum prolaktin için, soğanı da sağlıklı insanın bile senede 1 defa yapması faydalıymış, rahmi temizliyormuş iltihap falan bişey varsa diye öyle başladım, kullandığı ay hamile kalan çok var, inşallah bana da vesile olur, 17 aydır bebek istiyoruz uğraşım o yüzdensiz ne zamandır uğraşıyorsunuz
En dıştaki zaten kabuk dediğimiz yer, renkli yer, onu soyuyoruz
Evt ben de saraçoğlunu dinlemiştim bir programda onun dediği şekilde yapıyorum, dış renkli ince kabuğunu doyuyorum
Evet adet söndürüyor daha önceden 4 kere kullandım adet icin 4. Gün adet oluyordumBende pko var ama düzenli adet olurum. Geçen ay adetim sadece lekelenme şeklinde oldu ilk defa. Bu ay adet soksun diye yapiyorum
Aa daha çok yeniymiş inşallah en kısa zamanda tüp bebeğe falan gerek kalmadan çift çizgiyi görürsünBen ilaç bittikten sonra kullandım. Klomen kullanmıştım ama Klomen ise yaramadı hafta sonu biticek sogan kurum. Gittiğim doktor tüp bebek diyor direk uğraşmayalım istersen dedi kabul etmedik. Famera istedim ama oda yumurtalıkları büyümez dedi. Pzt başka doktora gidicem bakalim ne diyecek. 3 aydır deniyoruz daha. Insallah faydasını görürsün canim
Aynen oyle canim deniyoruz bakalim. Tesekkur ederimAa daha çok yeniymiş inşallah en kısa zamanda tüp bebeğe falan gerek kalmadan çift çizgiyi görürsünpolikistik overda direkt tüp bebek demiyorlarki zaten, ayrıca polikistik overda çocuk oluyor yani sadece yumurtaları kontrol altında doktor yardımıyla büyütmek lazım, birden fazla doktora gitmekte her zaman yarar var çok iyi düşünmüşsünüz mutlaka başka doktorlara da gidip fikir alın, tüp bebek doktorları genelde yapalım bitsin gitsin kafasında oluyorlar, şunu deneyip bakalım bunu deneyip görelim demiyorlar halbuki belkide sadece ufak bi dokunuşa ihtiyaç vardır yani, öyle olması varken hem maddi hem manevi sıkıntıya girmeye gerek yok
Hadi inşallah Allah işini rast getirsinAynen oyle canim deniyoruz bakalim. Tesekkur ederimpzt gidiyim de doktor belki başka tedaviye başlar. Buda olmazsa başka doktora kapı kapı gezicez artik
Sonucunu ne oldu?Benimde 4 gün oldu başlayalı çok heyecanlıyım hamile olmak için içiyorum
Kan testi verdim bekliyorumSonucunu ne oldu?
Umarım çok mutlu olacağınız haberler alırsınızKan testi verdim bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?