soğan kürü yapıpta adeti gecikenler var mı

canozumasli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
13
3
6
43
Kızlar adetimin 7. Günü başlayıp 10 gün boyunca günde 2 kere soğan suyu içtim. Şuan 36. Günün ve hiç bir adet belirtim yok sadece göğüs uclarım da biraz acı ve ara ara bir sağ bir sol kasığım da sızlamalar oluyor. 2 gecedirde ağzıma zehir gibi asit geliyor ne olur yardım edin acaba ters etkimi yaptı

bende kürü uyguluyorum ama dedıgın gıbı bıseyler bende olmadı ve ters tepki diye bırsey yok oyuzden korma bu bı bıtkı suyu herhangı bır yan etkısı yok ,sende pko içinmi kullanıyorsun

Zaten ilk kürü 10 gün yaptım 2. Olamadım adet :) olsam ikinciyi 15 yapıcam 37. Gün tık yok

Evet yumurta tembelliği var canım bendede Allahım şifa versin bize ve bizim gibilere

Yumurtlama sorunu olan kişilerde ( pko) adet düzensizliği var diye biliyorum nasıl pko olabiliyorsun adet düzenli ise canım

kızlar bende soğan kürü uyguluyorum birinci 15 ikinci 10 diye bahsetmişsiniz.nası yani?1.ay ve 2.ay mı yani.ben şimdi birinci aydayım ona göre uygulayım bende

Ben çok araştırdım adetin 7. Günü başlayıp 15 gün öğle aç birde akşam aç içilecek. Adet olduktan sonra 2. Adet olmana 10 gün kala başlıyorsun adet görene kadar görünce de incir+ havuç kürüne başlanacak diye biliyorum. Ben ilk 10 gün yaptım ve daha ilk adetimi olmadım gecikti şuan 37. Gün. Öncesi 3 ay düzenleyici kullandım 28 günde bir oluyordum onu bırakıp bu ay küre başladım işte doğrumu yaptım bilmiyorum:KK17:

Back
X