Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba,
Bende pco'luyum. İnofolik kullanmaya başladım. Şu an regl gunumdeyim. Soğan kürüne başlamak istiyorum bende, inşallah bı faydasını görürüz.

Canım merhaba. Arı sütünü nerden sipariş ettin ? Güvenilir bir marka arıyorum. İnternetten mi sipariş ettin ?

Merhaba kızlar. Bende de Pko var. 1 yola yakın çocuk olmuyor inofolic kullandım bi kaç ay olmadı. Bu ay 10 gün soğan kürü uyguladım düzenli şekilde ama akıntım öyle pek olmadı faydasını gören varmı

Bende 10 gün yapabilmstim gecen ay benim akintim cok oldu özellikle yumurtlama döneminde aşırıydı

Bende 10 gün yapabilmstim gecen ay benim akintim cok oldu özellikle yumurtlama döneminde aşırıydı
Yumurtlama dönemimde dediğin gibi akıntım çok oldu canım onun dışında olmadı şuandada kasıklarımda sızılar var özellikle sol tarafımda

Yumurtlama dönemimde dediğin gibi akıntım çok oldu canım onun dışında olmadı şuandada kasıklarımda sızılar var özellikle sol tarafımda
Belkide hamilesindir canim Allah bilir :) benim gecen ay olmadi bu ay bakalim olacakmi.havuc kürüne basladik eşimle beraber iciyoruz

Belkide hamilesindir canim Allah bilir :) benim gecen ay olmadi bu ay bakalim olacakmi.havuc kürüne basladik eşimle beraber iciyoruz
İnşallah canım ya amin :) inşallah seninde bu ay olur. o ne işe yarıyor canım havuç kürü bende yapayım olmazsa

İnşallah canım ya amin :) inşallah seninde bu ay olur. o ne işe yarıyor canım havuç kürü bende yapayım olmazsa
Insalllah canim.21 gün boyunca eşimle beraber havuc suyu icicez sıkıp taze taze.bebegin tutunmasina yardimciymis.cevremdeki bi kac kisi bu sekilde hamile kaldi bende denicem hemde faydali taze taze iciyoruz :))

A
Insalllah canim.21 gün boyunca eşimle beraber havuc suyu icicez sıkıp taze taze.bebegin tutunmasina yardimciymis.cevremdeki bi kac kisi bu sekilde hamile kaldi bende denicem hemde faydali taze taze iciyoruz :))
aa süpermiş canım allahım yüzünüzü güldürsün inşallah bende denicem önümüzdeki ay tabi inşallah gerek kalmaz

Merhaba kızlar bu ay bende soğan kürünü deniyorum 13. Günüm umarım olumlu etki etmiştir bat'a 9 gün var gelmesin ama .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…