Bir çok yerde sorun olmadığını okumuştumsoğan kürü yaparken sadece diğer kürlerle yapmayın diyorlar arı sütü sipariş ettim geldiğinde onu yemeye başlayacağım sende de prolaktin sorunu yoksa bal tarçın çörek otunu karıştırıp her gün 1 tatlı kaşığı yiyebilirsin Folik asit kullanıyor musun canım ben mesela inofolic combi kullanıyorum
İnternetten ettim canım eğri çayır markasıCanım merhaba. Arı sütünü nerden sipariş ettin ? Güvenilir bir marka arıyorum. İnternetten mi sipariş ettin ?
İnternetten ettim canım eğri çayır markasıtadı çok fena yiyemedim balla karıştırıp yiyeceğim
Rica ederimAnladım canım.Çok teşekkür ederim sağol.
Bende 10 gün yapabilmstim gecen ay benim akintim cok oldu özellikle yumurtlama döneminde aşırıydıMerhaba kızlar. Bende de Pko var. 1 yola yakın çocuk olmuyor inofolic kullandım bi kaç ay olmadı. Bu ay 10 gün soğan kürü uyguladım düzenli şekilde ama akıntım öyle pek olmadı faydasını gören varmı
Yumurtlama dönemimde dediğin gibi akıntım çok oldu canım onun dışında olmadı şuandada kasıklarımda sızılar var özellikle sol tarafımdaBende 10 gün yapabilmstim gecen ay benim akintim cok oldu özellikle yumurtlama döneminde aşırıydı
Belkide hamilesindir canim Allah bilir :) benim gecen ay olmadi bu ay bakalim olacakmi.havuc kürüne basladik eşimle beraber iciyoruzYumurtlama dönemimde dediğin gibi akıntım çok oldu canım onun dışında olmadı şuandada kasıklarımda sızılar var özellikle sol tarafımda
İnşallah canım ya amin :) inşallah seninde bu ay olur. o ne işe yarıyor canım havuç kürü bende yapayım olmazsaBelkide hamilesindir canim Allah bilir :) benim gecen ay olmadi bu ay bakalim olacakmi.havuc kürüne basladik eşimle beraber iciyoruz
Insalllah canim.21 gün boyunca eşimle beraber havuc suyu icicez sıkıp taze taze.bebegin tutunmasina yardimciymis.cevremdeki bi kac kisi bu sekilde hamile kaldi bende denicem hemde faydali taze taze iciyoruz :))İnşallah canım ya amin :) inşallah seninde bu ay olur. o ne işe yarıyor canım havuç kürü bende yapayım olmazsa
aa süpermiş canım allahım yüzünüzü güldürsün inşallah bende denicem önümüzdeki ay tabi inşallah gerek kalmazInsalllah canim.21 gün boyunca eşimle beraber havuc suyu icicez sıkıp taze taze.bebegin tutunmasina yardimciymis.cevremdeki bi kac kisi bu sekilde hamile kaldi bende denicem hemde faydali taze taze iciyoruz :))
Insallah canimm benim rabbim her isteyene nasip etsin insallahhA
aa süpermiş canım allahım yüzünüzü güldürsün inşallah bende denicem önümüzdeki ay tabi inşallah gerek kalmaz
Aminn canım inşallah gelişmeleri yazalım tekrar olumlu olumsuz farketmez :)Insallah canimm benim rabbim her isteyene nasip etsin insallahh
Benim adetime daha cok var ama tamam canim yazalimAminn canım inşallah gelişmeleri yazalım tekrar olumlu olumsuz farketmez :)
İlk önce ben yazarım o zaman canım 8 gün varBenim adetime daha cok var ama tamam canim yazalim
Ay hadi insallah olmazsinİlk önce ben yazarım o zaman canım 8 gün var
Amin canım benimAy hadi insallah olmazsin
İnşallah işe yarar canım bende 10 gün yaptım adetime bi hafta varMerhaba kızlar bu ay bende soğan kürünü deniyorum 13. Günüm umarım olumlu etki etmiştir bat'a 9 gün var gelmesin ama .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?