- 31 Temmuz 2020
- 62
- 70
- 18
- 28
- Konu Sahibi Sultanylmz
-
Bende bu ay kullanmayı düşünüyorum tüp benek transferi öncesi çikolata kistim var belki geçer diyeMerhabaa malum bi önceki konum biraz tatsızdı gebeliğim sonlandı ve kürtaj olalı 25 gün oldu hala adet olmadım herhangi bi kanamam da olmadı soğan kürüne başlamak istiyorum ama adetten sonra kullanın diyorlar kullananlar nasıl kullandıklarını yazabilirler mi şimdiden teşekkür ederim
İnşallah geçer sağ salim hayırlı bir evladınız olurBende bu ay kullanmayı düşünüyorum tüp benek transferi öncesi çikolata kistim var belki geçer diye
Tamam sonucunu yazacağım çok teşekkürler inşallah olur bizim gibi isteyenlerinİnşallah geçer sağ salim hayırlı bir evladınız olurbaşlarsanız etkilerini yazın bana olur mu. Allah yardımcımız olsun.
Teşekkür ederim inşallah faydasını görürsünüz benim sağlık sebeplerinden ötürü sıkıntı çıktı gebeliğim sonlandı kürtaj sonrası henüz adet olmadım 25 gün oldu bi ay olsun bende başlıcam vücudumu temizlesin diye inşallah Rabbim kucağımızı boş bırakmazİbrahim Saraçoğlu anlatıyordu bugün bende izledim adetten iki gün sonra başlanılıyor 15 gün boyunca yapılıyormuş bi soğanı ki oda kahverengi olacakmış dışı orta boyu alıyormuşuz sadece ince kabuğunu soyup dörde bölüp bir buçuk su bardağı su da kaynatıyormuş beş dakka boyunca bu dakika da su kaynamaya başlayınca tutulacakmış ve sonrada ılıyınca da içilecekti galiba siz yine de bakın bende bu ay yapmayı düşünüyorum görünürde bi sıkıntım yok ama gebelik için bi denicem
İnşallah çok zor evlat dünyadaki en zor sınav Allah isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın inşallahTamam sonucunu yazacağım çok teşekkürler inşallah olur bizim gibi isteyenlerin
Amin inşaAllah bende üç kere kimyasal yaşadım pıhtılaşmam var ilaç kullanıyorum zaten ama ilaçtan sonra da ovülasyon kullanmama rağmen bile olmadı ikidir o yüzden bende bi onu denicem artık o yüzden araştırmıştım bende Rabbim yar yardımcımız olsun size de geçmiş olsun inşaAllah faydasını görürüzTeşekkür ederim inşallah faydasını görürsünüz benim sağlık sebeplerinden ötürü sıkıntı çıktı gebeliğim sonlandı kürtaj sonrası henüz adet olmadım 25 gün oldu bi ay olsun bende başlıcam vücudumu temizlesin diye inşallah Rabbim kucağımızı boş bırakmaz
Bende de sıkıntı yok gebelik için demiyorum kürde 10. Günümİbrahim Saraçoğlu anlatıyordu bugün bende izledim adetten iki gün sonra başlanılıyor 15 gün boyunca yapılıyormuş bi soğanı ki oda kahverengi olacakmış dışı orta boyu alıyormuşuz sadece ince kabuğunu soyup dörde bölüp bir buçuk su bardağı su da kaynatıyormuş beş dakka boyunca bu dakika da su kaynamaya başlayınca tutulacakmış ve sonrada ılıyınca da içilecekti galiba siz yine de bakın bende bu ay yapmayı düşünüyorum görünürde bi sıkıntım yok ama gebelik için bi denicem
Yaaa ben adetim bitince başlayacam maşaAllah siz bayağı ilerlemişsiniz nasıl gidiyor belirtiler var mi soğan kürü uygulayınca hani iltihap falan da varsa içte söküyormuş galiba akıntı falan belli olur belkiBende de sıkıntı yok gebelik için demiyorum kürde 10. Günüm
Tuvalete çok çıkıyorum sadece. O da iltihap söktüğü için olabiliyormuş. Ara ara kasık ağrısı oluyor şu an 2 ayağım da ağrıyor bilmiyorum daha önce hayatımda ilk defa yaşadığım şeyler oldu sonu hüsran.. Umutlanmak istemiyorumYaaa ben adetim bitince başlayacam maşaAllah siz bayağı ilerlemişsiniz nasıl gidiyor belirtiler var mi soğan kürü uygulayınca hani iltihap falan da varsa içte söküyormuş galiba akıntı falan belli olur belki
Anladım peki yumurtlama zamanınız geçti mi yoksa o aralardamısınız bir de yani inşaAllah şifasını faydasını görürsünüz Rabbim nasip eder inşaAllah bizlere bu ay hayırlısı ile ya bende adet bitimi hemen iki gün sonra başlamak istiyorum muhtemel 15 gün yapılacakmış sizin az kalmış maşaAllah bu ay siz de bize umut olun 🕊Tuvalete çok çıkıyorum sadece. O da iltihap söktüğü için olabiliyormuş. Ara ara kasık ağrısı oluyor şu an 2 ayağım da ağrıyor bilmiyorum daha önce hayatımda ilk defa yaşadığım şeyler oldu sonu hüsran.. Umutlanmak istemiyorum
Takvime göre dün yumurtlamaydı ama beyaz akıntı pazartesi geldiAnladım peki yumurtlama zamanınız geçti mi yoksa o aralardamısınız bir de yani inşaAllah şifasını faydasını görürsünüz Rabbim nasip eder inşaAllah bizlere bu ay hayırlısı ile ya bende adet bitimi hemen iki gün sonra başlamak istiyorum muhtemel 15 gün yapılacakmış sizin az kalmış maşaAllah bu ay siz de bize umut olun 🕊
Adet bitiminde mi yumurtlama oluyor sizde?Bide soğan kürü adet bitiminden 2 gün sonra başlamak lazım ama şunu merak ediyorum adet bittikten sonra gebelik için en uygun zaman adet bitimi o süre zarfında soğan kürünu kullansak zarar vermiş olmayız mı düşük olma ihtimali olmaz mı acaba
Anladım hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşaAllah olur bu ayTakvime göre dün yumurtlamaydı ama beyaz akıntı pazartesi geldibenim bugünle 5 günüm kaldı bakalım Allah hayırlısını versin. Normalde adet bittikten 2 gün sonra başlanıyor benim 2 gün sürdü diye 7. Gün başladım
İnşAllahAnladım hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşaAllah olur bu ay
Ay hadi inşaAllah en güzel hediye olur zatenİnşAllahçok istiyorum olursa Eylül en sevdiğim ay zaten. 11 ekimde evlilik yıldönümümüz hediyemiz olur belki
AynenAy hadi inşaAllah en güzel hediye olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?