Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

GurbetKusuEsra

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
1.553
1.584
83
33
Slm kızlar herşey normal olduğu halde 9 aydır bekliyoruz bu ay soğan kürü denemek istiyorum adetim bugün bitti ve ne zaman başlayıp ne zaman bitireceğim ne aralıkta kaç defa içmem gerek yazabilirmisiniz.
Şimdiden hepinize teşekkür ederim

Sabah aç karna akşam ya yatmadan önce yada yemekten 2 saat önce olması lazım Dr Saraçoğlu soğan kürü yazıp izleyebilirsin vidyosunu adet bittikten 3 ile 7 gün arasında başlaman lazım sadece 15 gün içeceksin

Adetten bittikten 2 gün sonra başlayacaksın. 15 gün yapacaksın. Günde 2 defa yemeklerden önce aç karnına içeceksin. 1 orta boy soğanı (dışı kahverengi olan) kabuklarını soyup 4e bölüp 1,5 bardak içme suyunda 5 dakika ağzı kapalı kaynatıp mümkün olduğunca sıcak içeceksin. Her öğün taze yapman gerekiyor. Şifa olsun

Merhaba sabah uyandıgınızda kahvaltıdan önce için kahvaltınızı öyle hazırlayın. bide yemekten önce ikindin gibi için. ben 1soganı 2ye bölüyordum yarısını sabah kaynatıyordum 1su bardakla diğer yarısını streçliyordum ıkındın kaynatıyordum 1su bardakla. Yaptığınız ay bebiş olmayabliyor ıltıhap kist vs varsa onları atıyorsun bebiş tutunamıyor ondan snra ki aylarda tutarsa inşallah ben içimi temizlesin diye yaptım 6ayda bir yapmak lazımmış. Kolay gelsin

Bide kocanda sende soğan kokusundan tiksinebilirsiniz.. burnunu kapat iç yudum yudum ve kokusunu almadığın sürece rahat içiliyor yani birşey yok

Günaydın kızlar bugün ikinci gün adetim bitmişti ama kahverengi akıntı geldi sabah ve kasıklarımdaki damarlarım çekildiğini hissediyorum

bnde 9 aydır deniyorum soğan kürü de yaptım incir kürü de fakat henüz bi sonuç yok bu ay ovulasyon testiyle takip ettim çatlama gününü değerlendirdim haner beklyrm ve zaman hiç geçmiyor

Kizlar ben de yapacagim bu ay insallah, biz de 9 aydır deniyoruz spermde morfoloji sorunumuz var bu ay olmaz ise diğer ay tup bebek deneyeceğiz hayirlisi olsun. Ben de yumurtlarimi rahmimi varsa bisey temizlemek istiyorum sogan kuru ile hormonlari bozuyor diye bir kaç yorum okudum insallah bir sey olmaz.

bnde 9 aydır deniyorum soğan kürü de yaptım incir kürü de fakat henüz bi sonuç yok bu ay ovulasyon testiyle takip ettim çatlama gününü değerlendirdim haner beklyrm ve zaman hiç geçmiyor
Esiniz de test verdi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…