- 21 Ocak 2021
- 4.421
- 6.410
- 108
- Konu Sahibi GurbetKusuEsra
-
Aynı durumdayım. Ben de 3 gündür içiyorum. Bakalım bu ay nasıl olacak?Slm kızlar herşey normal olduğu halde 9 aydır bekliyoruz bu ay soğan kürü denemek istiyorum adetim bugün bitti ve ne zaman başlayıp ne zaman bitireceğim ne aralıkta kaç defa içmem gerek yazabilirmisiniz.
Şimdiden hepinize teşekkür ederim
Varmış canım bende denedim bu ay ama sadece bi hafta yapabildimsoğan kürü kullanıp hamile olan var mı?
inşallah hamilesindirAdetime 1 hafta kaldı bakalım hayırlısı
inşallah hamilesindirAdetime 1 hafta kaldı bakalım hayırlısı
İnşallah canıminşallah hamilesindir
Ben de aynı durumu yaşıyorum 6. Günündeyim kürün normalde akıntım olur ama küre başladığımdan beri neredeyse hiç yokKizlar spgan kuru yapip yumrtalama doneminde akintisi olmayan var mi
İki gundur yumrutlama pikte benm ama akintm yok normalde sut kesigi akintim olurdu kupkuruyum yaaBen de aynı durumu yaşıyorum 6. Günündeyim kürün normalde akıntım olur ama küre başladığımdan beri neredeyse hiç yok
Normalde onceden denedgmde baya akntm olmustu. Olmassi gerekn de o temizliyor cunku rahmi. Bakalm ne olacakCanım bende geçen Mart ayında denedim bende baya akıntı olmuştu her bünye farklı olabilir
Aynen ben ilk cocugu kur yaptgm ay hamile kalmistm da nie simdi oyle oldu yaaKızlar pes etmeyin vardır belki bi sebebi birçok arkadaş var kullanıp hamile kalan benimde 2.ci gün geçikmem bugün hala tık yok bu ay ilk defa yaptım bu kürü hep gününde olurdu
Ben de ilk kez yapıyorum bu ay akıntımda ciddi bir azalma olması şaşırttı beni açıkçası, tamamlayacağım inşAllah 15 güne Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsinKızlar pes etmeyin vardır belki bi sebebi birçok arkadaş var kullanıp hamile kalan benimde 2.ci gün geçikmem bugün hala tık yok bu ay ilk defa yaptım bu kürü hep gününde olurdu
Amin canımBen de ilk kez yapıyorum bu ay akıntımda ciddi bir azalma olması şaşırttı beni açıkçası, tamamlayacağım inşAllah 15 güne Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?