Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı durumdayım. Ben de 3 gündür içiyorum. Bakalım bu ay nasıl olacak?

Kizlar spgan kuru yapip yumrtalama doneminde akintisi olmayan var mi

Canım bende geçen Mart ayında denedim bende baya akıntı olmuştu her bünye farklı olabilir

Ben de aynı durumu yaşıyorum 6. Günündeyim kürün normalde akıntım olur ama küre başladığımdan beri neredeyse hiç yok
İki gundur yumrutlama pikte benm ama akintm yok normalde sut kesigi akintim olurdu kupkuruyum yaa

Kızlar pes etmeyin vardır belki bi sebebi birçok arkadaş var kullanıp hamile kalan benimde 2.ci gün geçikmem bugün hala tık yok bu ay ilk defa yaptım bu kürü hep gününde olurdu

Kızlar pes etmeyin vardır belki bi sebebi birçok arkadaş var kullanıp hamile kalan benimde 2.ci gün geçikmem bugün hala tık yok bu ay ilk defa yaptım bu kürü hep gününde olurdu
Aynen ben ilk cocugu kur yaptgm ay hamile kalmistm da nie simdi oyle oldu yaa

Ben de ilk kez yapıyorum bu ay akıntımda ciddi bir azalma olması şaşırttı beni açıkçası, tamamlayacağım inşAllah 15 güne Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…