Soğan kürü

Gulsah81ag

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
62
24
8
44
Arkadaşlar sogan kuru kullananlar, nasıl kullanılması ile ilgili bilgi verebilir mi ne zaman nasıl kullanicam adet bitimi diye okumuştum ama yine de detaylı yazan olursa çok sevinirim bu sefer bunu denicem olmazsa yapacak bisi yok

Birebir prof.dr İbrahim Saraçoğlunun videosunu izleyin net açıklıyor

Adetin bitikten 2 gün sonra başlanıyor. 1 buçuk su bardağı hazır suyu küçük bir tencerede kaynat,normal kahverengi kabuklu yemeklik soğanın dış o inçe kabuğunu soyup dörde böl kaynayan suyun içine at,kısık ateşte ağzı kapalı şekilde 5 dakika daha kaynat. Kapattıktan sonra 5-10 dakika da demlenmeye bırak sonra süz ılıktan daha sıcakken iç. Birebir Saraçoğlunun anlatımıyla bu şekilde yaptım kesinlikle soğutmadan içeceksin. 15 gün boyunca Sabah akşam ya aç karnına ya da yemeklerden 1 saat sonra içilmesi gerekiyor. İnşallah şifa olur bebek isteyen herkese bana da Amin

Çocuk tşk ederim Allah isteyen herkeze rabbim

Çocuk tşk ederim Allah isteyen herkeze rabbim
İbrahim Saraçoğlu'nun bizzat anlattığı videodan izlemiştim bu kür bitince hemen testeredişli aslan pençesi kürü öneriyor.Onu da yine 1 bardak kaynayan suya 1 dolu tatlı kaşığı katıp 5 dakika kaynatıp sabah akşam içiliyormuş aynı şekilde hamile kalmaya yardımcı bir kür.

Yazarken bile çok yazacağıma çocuk yazmışım kafayımi yedim acaba

Ya bu soğan Kurun den mi anlamadım karnımın içi sanki kıpır kıpır karincalasiyor sancı da değilde ne bileyim farklı birşey sanki içerde birseylwr patlıyor gibi yumurtlama ma daha var adetim biteli 4 yada 5 gün oluyor soğan kürünü yapıyorum hatta 2 gün maalesef yapmadım aksattim 2 günde bir ilişkiye dikkat ediyorum ama kafaya takmıyorum bende kist falan varmı bilmiyorum genelde kist falan varsa atiyo iltihapi sokuyor diye yazmışlar bu soğan Kuru rahimi mi temizliyor kanal mı açıyor nedir bunun asıl gizemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…