Soğan kürü

kız ne güzel yazmışsın vallahi ellerine sağlık, heyecanla okudum tüm cümleleri.
Rabb'imden inşallah bana da şifa olur , Allah'a emanet ol pamuğum, öpüyorum
Teşekkür ederim umarım sizde en kısa zamanda güzel haberler alırsınız
Aynen n canım ben bu geçiyor artık tutundu tutundu tutunmazsa bir daki ay
İnsallah bir sonraki aya hiç gerek kalmaz

Kızlar bir şey sorucam ben soğan kürü on beş gün içtim sabah akşam yumurtlama dan yedi gün geçmiş bugün ara ara adet sancım oluştu sat 13 gün var belim kasıklarım ağrıdı hafifte kasıkta batma acaba soğan kürü ise yaramismidir yerleşme falan olabilirmi

Bir şey sormak istiyorum soğan kürü içenlere sormak istiyorum ben on beş gün boyu içtim ya dün aksam sekiz gibi birden adet olucam gibi belim ve karnım ağırdı sanki bir an adet olucm gibi kasıklarda biraz batma oldu o an sizce etkisini yenimi gösteriyor hiç böyle bir şey yaşadınız mı bu ikici defa oluyorum ama saniyelik oldu uzun sürmedi bir defa oldu

Peki adet başladığı gün itibaren mi içtiniz yoksa adet bitikten sonra mıydı
Ben ilk oğluma soğan kürü yaptıktan sonra hamile kaldım belki vesile olmuştur ama bir arkadaşım ile yapmıştık o da ondan sonra kaldı, bu oğluma da Saraçoğlu brokoli kürü yaptım o ay hamileydim 9 sene doğum kontrol hapı kullandım olmaz diye düşünüyordum
İnşallah hamilesindir

İnşallah canım bende bekliyorum inşallah soğan kürü ise yaramistir

Bende beş ay önce kürtaj oldum iki aydır çocuk istiyoruz sizce bu soğan kürü işe yaramismidir siz kullandiginizda ne zaman faydasinj gördünüz ne gibi belirtiler faln

Bende beş ay önce kürtaj oldum iki aydır çocuk istiyoruz sizce bu soğan kürü işe yaramismidir siz kullandiginizda ne zaman faydasinj gördünüz ne gibi belirtiler faln
Kullandım ertesi ay hamileydim, o zaman mart ayında kurtaj olmuştum ben de . Ağustosta kullandım Eylül'de hamileydim tekrardan. YouTube Saraçoğlu detaylı anlatıyor ona uyarak yapabilirsiniz

Kullandım ertesi ay hamileydim, o zaman mart ayında kurtaj olmuştum ben de . Ağustosta kullandım Eylül'de hamileydim tekrardan. YouTube Saraçoğlu detaylı anlatıyor ona uyarak yapabilirsiniz
Canım bende yaptım bu ay on beş gün boyunca peki siz hamile kaldığınız ay ne gibi. Farklılik oldu benim yumurtlama dan bir hafta geçti dün birden adet sancısı gibi oldum acaba etkisinimi gösterdi

Canım bende yaptım bu ay on beş gün boyunca peki siz hamile kaldığınız ay ne gibi. Farklılik oldu benim yumurtlama dan bir hafta geçti dün birden adet sancısı gibi oldum acaba etkisinimi gösterdi
İlk gebeliği hatırlamıyorum ama bunda, bel ağrısı ve inanılmaz bir karın şişkinliği vardı ben de

İlk gebeliği hatırlamıyorum ama bunda, bel ağrısı ve inanılmaz bir karın şişkinliği vardı ben de
Canım bende kızımda bir hafta içmiştim bir hafta o ay hamile kaldım ama bende hatırlamıyorum ya neler olduğunu benimde belim arada agriyor adetime 12 gün var ama hamilelik için pek belirti yok sadece dün kasık bel adet sancısı gibi oldum acaba dedim etkisini mi gösterdi yoksa bebek varsa yerlesmemi oldu

Konuyu açtıktan sonra regli oldum yine olmadı malesef

Sonu Yine hüsran konuyu açtıktan sonra regli oldum
Canım üzülme belki bu ay soğan kürü işe yarar ilk aydan tutmayan var ikici ay etkisini belli eder inşallah bende on beş gün sabah akşam içtim 10 gün var regl bakalım sonu nasıl bitticek

Evet canım şuan hamileyim beta 925 şuan bu hafta doktora gidicem kizimdada soğan kürüyle kalmıştım
Maşallah canım bende adetin 2.günümdeyim başlasam sorun olur mu acaba çünkü adetten sonra başlayınca ara kanama yapmıstı bende değerlendiremeyiz diğer türlü

Maşallah canım bende adetin 2.günümdeyim başlasam sorun olur mu acaba çünkü adetten sonra başlayınca ara kanama yapmıstı bende değerlendiremeyiz diğer türlü
Canım ben adet günü başladım on bes gün içtim ama İbrahim Saraçoğlu var YouTube video aç orda daha açık anlatıyor ben yanlış bilgi vermiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…