Soğan kürü

Mersi canım... tatda birşey yok aslında sogan severım zaten.. bardagın son yudumları benı etkıledı bırazda oruçtan mide allak bullak zaten

Bu ay reglimden sonra ben tekrar yapmak istiyorum kürü. Keske kacirmasaydim gecen ay ne guzel hsg de cekilmisti, tertemiz olurdu icim. Ya da yumurtam olurdu belki guzel. Ben kesin yumurtlamadim bu ay kesin!

Bu ay reglimden sonra ben tekrar yapmak istiyorum kürü. Keske kacirmasaydim gecen ay ne guzel hsg de cekilmisti, tertemiz olurdu icim. Ya da yumurtam olurdu belki guzel. Ben kesin yumurtlamadim bu ay kesin!

Biz kadınların en buyuk sorunu bu zaten... bi bıraksak şoyle kendımızı akısına bakınız eşler mışıl mışıl uyuyor biz forum gezıyoruz... bu ay hem ovulasyon testı yapıyorum hem ateş ölçuyorum hemde sogana başladım ... Allam yarebbim yaa

slm kızlar sahuru beklerken sizi buldum :))) bende de pko var o yüzden bende bi kaç gün önce başlamıştım ama malum ramazan ayında uygulamak zor oluyo 2 gündür unutuyorum daha 5 gün falan oldu başlayalı zaten tam uyamıyorum ama inşallah hepimizin yüzünü güldürür bu soğan suyu

evet canım benim pcoslu bir yakınımda sogan kürü ilegebe kaldıdeneyin derim bende içiyorum

ben ekmeksiz soğan yiyen bi insandım ama şu bebeğimi kucağıma bi alayım yemeklere bile koyabileceğimi sanmıyorum sahurda aç karnına içmek bozdu benim ayarımı galiba

Slm kizlar
2aydir kist problemim var,daha dogrusu 2ay once cocuk dusuncesiyle calismalara basladik,ilk ay adetim 1hafta gecti ve lekelenmelerim oldu dr a gittigimde kist var ama gebelige engel degil dedi,hafta gel yine bakalim dedi,gittigimde kaybolmustu...ikinci aydada yine adetim gecikti yine lekelenmeler yasadim,dr a gittigimde yine kist olmus anlamadim onceden adet gecikmesi falan yasamamistim,adet oncesi lekeler yasardim ama adetim gecikmezdi,ama iki aydir 10 gune yakin gecikmeler yasadim...bende sogan kurune basladim,2 gundur iciyorum,adetimin ilk gunu basladim ve gecen ay adet oldugumda cok az olup kesilmisti,bu ay yogun oldu,sanirim kistten dolayi,bu arada 1bardak iciyorum,(onu zar zor iciyorum ) ikinciyi midem kaldirmicak heralde :/ simdi benim sorum 1bardak icince yararini gorurmuyum? Bardagimda baya buyuk ama kupa bardaklardan

Bu arada kizlar bana dr um bitkisel bi ilac yazdi,hormanlari duzenleyici,turkcesine baktim hayit cicegimi oyle bisey,arastirma yaptim ufak capli baya iyi bi ilacmis,akne tedavisinde bile kullaniliyomus..bakalim adetimin ilk gunu basladim

Bu arada kizlar bana dr um bitkisel bi ilac yazdi,hormanlari duzenleyici,turkcesine baktim hayit cicegimi oyle bisey,arastirma yaptim ufak capli baya iyi bi ilacmis,akne tedavisinde bile kullaniliyomus..bakalim adetimin ilk gunu basladim

canım ilacın adı ne evet bunu cok duydum gebe kalmayı kolaylastırıyormus kullan bencede baya hamile kalanda olmus.insallah faydasını görürüsün bizlerede örnek olursun insallah :)

canım kan degrlerine baktımı doktor bir baktır derim orda hersey belli olur bence.canım ibrahim saracoglunun sitesinden bak derim aynen uygula insan alısıyor bence 2 bardak iç aynen uygula derim

ben ekmeksiz soğan yiyen bi insandım ama şu bebeğimi kucağıma bi alayım yemeklere bile koyabileceğimi sanmıyorum sahurda aç karnına içmek bozdu benim ayarımı galiba

tadı biraz kötü ama bebek için dayanın kuzular benim pcoslu yakınım sogan kürü ile hamile kaldı

Kızlar... Sogan Suyundanmıdır acaba bilemedim.. Daha 1 bardak içtim :) Bir akıntı başladı bende su gibi sanki akşam üstü biraz daha yogunlaştı... Lh testinde 2 çizgi aynı koyulukta degildi.. ama baya yaklaşmış .. ama ateşim 36.2 yukselıs göstermedı daha... yumurtlamadanmı kaynaklanıyor acaba yoksa sogan suyundan dolayımı bu akıntılar...

1.gün :36.4 2temmuz Bat'ım
2. :36.6 3
3. :36.4 4
4. :36.0 5temmuz
5. :36.1
6. :36.4
7. :36.1 8temmuz
8. :36.4
9. :36.1 10temmuz
10. :36.3
11. :36.2 12 temmuz

canım meraktayım senın bat gectımı oldunmu bat ınsallah olmamıssındır bebişin ssenınledır mujde verırsın bızlere amınnnnnnnnnnnnnn

canım sogan suyundan olabilir iltehabı atıyor ama bu kadar cabuk etki edermiki :) ama yumurtlamayada yardımcı olyo devam et kuzum

Son düzenleme:
bu bence güzel bişi canım bende bir ay yaptım 4 ay daha yapıcam

ben 3 kere yapılıyor dıye bılıyorum.. ayrıca ben saraçogluyla telefonda konustum... 1 ay dene hamıle kalamazsan sana bır kur yazıcam onu yaparsın dedi.. istersen ara sende bi görüş.. ibrahım saraçoglunu

kizceler kurler nasıl gıdıyo ben ramazab gelınce bıraktım sogan kurunu hem umudumda yok zaten

ben 3 kere yapılıyor dıye bılıyorum.. ayrıca ben saraçogluyla telefonda konustum... 1 ay dene hamıle kalamazsan sana bır kur yazıcam onu yaparsın dedi.. istersen ara sende bi görüş.. ibrahım saraçoglunu

yaa gercektenmi bi sitesine bakayım bende sitesinde okudum tarifinde yazıo 3-4 adet dönemi yapılabilir die yazmıs.kuzum o kürü bizlede paylas acaba incir kürümü

kizceler kurler nasıl gıdıyo ben ramazab gelınce bıraktım sogan kurunu hem umudumda yok zaten

niye ümidini kesyosun canım ben hasta oldum gene baslıyorum küre bu 2 olcak aksam yapsan bi yemekten önce içsen yarım saat sonra yemek yesen sonra yatmadan yarım saat önce içsen olmazmı :)

niye ümidini kesyosun canım ben hasta oldum gene baslıyorum küre bu 2 olcak aksam yapsan bi yemekten önce içsen yarım saat sonra yemek yesen sonra yatmadan yarım saat önce içsen olmazmı :)

valla ne desem rmazan bahane oldu sankı ıcımden gelmıyor hıc bu kıstle bırlıkte umutlarım suya dustu en cok ıstedıgın sey senın ımtahanındır sozu tam benım ıcın yazılmıs sankı uyku bıle tutmuyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…