- 25 Ekim 2013
- 9.892
- 32.242
- 798
- Konu Sahibi hedef 2016
şifa olsun canım inş. faydasını görürsünamin canımvalla iyilik diyelim iyilik olsun papatyacım soğan suyu içiyom an itibariyle
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şifa olsun canım inş. faydasını görürsünamin canımvalla iyilik diyelim iyilik olsun papatyacım soğan suyu içiyom an itibariyle
![]()
hadi bakalım seninde az kalmış inş. faydasını görürsün cnm bende iiyim çok şükür bu arada hayırlı cumalar kızlarGunaydin cnm.dunku gerginligim bitti pamuk gibiyimbugün kürün 12.gunundeyim. çok az kaldı.sen nasılsın canjm.
Evet çok az kaldı heyecan dorukta..hadi bakalım seninde az kalmış inş. faydasını görürsün cnm bende iiyim çok şükür bu arada hayırlı cumalar kızlar![]()
geçmiş olsun canım Rabbim bi daha yaşatmasın ben adetim bitince hemen başladım 15 yaptım şimdi bekliyorum 14 ocak batmerhaba kızlar bende 2 düşük yaptım malesef.test felan yaptık kan pıhtılaşması çıktı.bu ay korunmayı bıraktım malesef bugün adet aldum.bende soğan kürüne başlıcam .acaba soğan kürünün bir sakıncası olurmu.nezaman başlamalıyım sizce.tesekkürler
merhaba canım hayırlı olsun.allahım korusun seni ve bebeğini. bendede kan pıhtılaşması çıktı.clexane yi hamile kalıncamı dr verdi yoksa düşükten sonra mı verdi.Anladigim kadariyla cvpliyim:)
Adetim bittigi gun basladim kure onbes gun yaptim biraktim obur ay ve daha ssnraki ay pihti seklinde adet gordum sonraki ay hamile kaldim pkolu drgilim ama kan pihtilasmam var clexane kullaniuorum ben bi mart ayinda pihtlsmadn dolayi dusuk yaptim dort ay korundum sonrada bes ay sonra hamile kaldim kuru sadece bi defa yaptim
İnşallah güzel haberler peşpeşe gelir. Benim bat 23 ocak.geçmiş olsun canım Rabbim bi daha yaşatmasın ben adetim bitince hemen başladım 15 yaptım şimdi bekliyorum 14 ocak bat![]()
bende inşallah dört gün sonra başlıcam.inşallah faydasını görürüzGÜNAYDIN CNM ADETİM BİTTİ HEMEN BAŞLADIM![]()
amin cnm inş.İnşallah güzel haberler peşpeşe gelir. Benim bat 23 ocak.
merhaba faydasını gördünmü.
Bende 9.gundeyim benimde bat 23 ocak:))İnşallah güzel haberler peşpeşe gelir. Benim bat 23 ocak.
Aaa süperBende 9.gundeyim benimde bat 23 ocak:))
Insaallah gormeyiz kirmizilariAaa süperhadi bakalım büyük gün o gün
![]()
İlk 3 gün fena gaz yaptı. Ama şimdi hiçbi şey yok.ne lekenme ne başka bişey. Sen var mı cnm?Insaallah gormeyiz kirmizilari
Bu arada sogan kuru sende bi degisiklik yapti mi
Yok canim bendede hicbisey acaba bende ise yaramadi mi diye dusunuyorum cunku cikolata kisti var bende malsfİlk 3 gün fena gaz yaptı. Ama şimdi hiçbi şey yok.ne lekenme ne başka bişey. Sen var mı cnm?
Sagolbcnm iyi dileklerin icinmerhaba canım hayırlı olsun.allahım korusun seni ve bebeğini. bendede kan pıhtılaşması çıktı.clexane yi hamile kalıncamı dr verdi yoksa düşükten sonra mı verdi.
Nexumum ile iç ben oyle yapıyorumbenim başka bir sorunum var kızlar. Yumurtalığımda kist var ve soğan kürünü denemek istiyorum ama gastritim de var. İbrahim Saraçoğlu gastriti olan bu kürü yapmasın diyor. Acaba mide koruyucu ile içilebilir mi diye iternete baktım ama birşey bulamadım.
Yatmadan önce değil yemekten önce bence nasıl denıyorsa oyle yap işe yarasıniyi ya yatmadan önce süper.. hemen uygulamayı bu yönde değiştiriyorum.Birşey soracağım ben pkolu olup olmadığımı bilmiyorum. eğer öyle birşeyim varsa yoğun akıntı vs mi gelecek??
Ben yilkarca mide problemi yasadim ulser ardi nexium rahstlatan tek ilactiNexumum ile iç ben oyle yapıyorum