SOĞAN KÜRÜ

Gunaydin cnm.dunku gerginligim bitti pamuk gibiyim :KK66: bugün kürün 12.gunundeyim. çok az kaldı.sen nasılsın canjm.
hadi bakalım seninde az kalmış inş. faydasını görürsün cnm bende iiyim çok şükür bu arada hayırlı cumalar kızlar :KK31::KK31::KK22:

merhaba kızlar bende 2 düşük yaptım malesef.test felan yaptık kan pıhtılaşması çıktı.bu ay korunmayı bıraktım malesef bugün adet aldum:mad:.bende soğan kürüne başlıcam .acaba soğan kürünün bir sakıncası olurmu.nezaman başlamalıyım sizce.tesekkürler

merhaba kızlar bende 2 düşük yaptım malesef.test felan yaptık kan pıhtılaşması çıktı.bu ay korunmayı bıraktım malesef bugün adet aldum:mad:.bende soğan kürüne başlıcam .acaba soğan kürünün bir sakıncası olurmu.nezaman başlamalıyım sizce.tesekkürler
geçmiş olsun canım Rabbim bi daha yaşatmasın ben adetim bitince hemen başladım 15 yaptım şimdi bekliyorum 14 ocak bat :KK14::KK14::KK14:

Anladigim kadariyla cvpliyim:)
Adetim bittigi gun basladim kure onbes gun yaptim biraktim obur ay ve daha ssnraki ay pihti seklinde adet gordum sonraki ay hamile kaldim pkolu drgilim ama kan pihtilasmam var clexane kullaniuorum ben bi mart ayinda pihtlsmadn dolayi dusuk yaptim dort ay korundum sonrada bes ay sonra hamile kaldim kuru sadece bi defa yaptim
merhaba canım hayırlı olsun.allahım korusun seni ve bebeğini. bendede kan pıhtılaşması çıktı.clexane yi hamile kalıncamı dr verdi yoksa düşükten sonra mı verdi.

merhaba canım hayırlı olsun.allahım korusun seni ve bebeğini. bendede kan pıhtılaşması çıktı.clexane yi hamile kalıncamı dr verdi yoksa düşükten sonra mı verdi.
Sagolbcnm iyi dileklerin icin
Clexane i hamile kaldigimi ogrendigim gun hemen gittim ve baslatti igneye ayni zamanda bebe aspirinide iciorum
ama bi ay iki ay gibi hamile kalmadan once bebe asoirini ictim günde bi tane

Ama hala hamile oldguma sevinwmiyorm heran dusecekms gibime gelio dusuk onleyoce kullaniyorum ama lekelenmem hala var

benim başka bir sorunum var kızlar. Yumurtalığımda kist var ve soğan kürünü denemek istiyorum ama gastritim de var. İbrahim Saraçoğlu gastriti olan bu kürü yapmasın diyor. Acaba mide koruyucu ile içilebilir mi diye iternete baktım ama birşey bulamadım.
Nexumum ile iç ben oyle yapıyorum

Back
X