SOĞAN KÜRÜ

merhaba kızlar. 6 aylık evliyim baştan bu yana bebek istiyoruz ama olmadı dr a gitmedik hiç. mens dönemlerim çok sancılı geçer fakat düzenli 28 günde bir olur. bugün itibarıyla soğan kürüne başladım gelişmelerden haberdar ederim :)

kızlar ya benimde bugün soğan küründe 9. günüm bi belirti, akıntı yok. yalnız çalıştığım için akşamdan kaynatıyorum ertesi günü öğlen ve akşam yemeklerinden önce içiyorum. siz kabuğuylamı kaynatıyorsunuz?
canım bende çalışıyorum ilk bardağı işten gelir gelmez hazırlayıp içiyorum diğerinide yatmadan önce yapıyorum saraçoğlu bu şekilde önermiş çalışanlar için ki özellikle taze olması gerektiği yazıyor bi çok yerde

Diren Alya :KK66: 15 güne Tamamla zor oluyor ama dayan.

dün sadece o şeffaf akıntı geldi yumurtladım sanırım tatlım bu günde karnım şiş.ben bu soğan küründe şakır şakır akıntım olcak sanmıştım.dün çatladı ama fazla yatamadım:( Afedersiniz ama zaten şu ilişkiden hemen sonra çıkan spermlere bi çözüm bulmam lazım tıpa takacam artık o olacak of ya.bide bu spermler 3 gün nasıl yaşıyor ya nerde bekliyorlar ben hala anlamış değilim.düşmüyorlarmı nasıl duruyorlar zaten yarısı çıkıyor geri kalanıda kalkınca çıkıyor :110: ozamsn tatlım geri kalan günü de yarından mı tamamlasam zaten hafta sonu bir gün sabah içmedim bu günde bıraktım soğan tatlıydı içim almadı.

dün sadece o şeffaf akıntı geldi yumurtladım sanırım tatlım bu günde karnım şiş.ben bu soğan küründe şakır şakır akıntım olcak sanmıştım.dün çatladı ama fazla yatamadım:KK43: Afedersiniz ama zaten şu ilişkiden hemen sonra çıkan spermlere bi çözüm bulmam lazım tıpa takacam artık o olacak of ya.bide bu spermler 3 gün nasıl yaşıyor ya nerde bekliyorlar ben hala anlamış değilim.düşmüyorlarmı nasıl duruyorlar zaten yarısı çıkıyor geri kalanıda kalkınca çıkıyor :110: ozamsn tatlım geri kalan günü de yarından mı tamamlasam zaten hafta sonu bir gün sabah içmedim bu günde bıraktım soğan tatlıydı içim almadı.
Aynen canım dediklerine katılıyorum. Şu spermler kaçmasın diye tuvalete bile gitmediğim oldu. :) kür bitti ama minik minik akıntım var halen.

ya dün ve öncesi çok önemliydi önceki gün yine biraz kaldı ama fazla yatamadım 15 20 dk
dünde hepsi çıktı zaten of yaaa

Ya siz ne yaparasanz yapın onlar çıkacak zaten yani tıpaya falan gerek yok vücut yeteri kadarını kabul edip gerisini dışarı atar herşey yüce mevlamın bir ol deyişine bağlı yani niceeeeee korunurken hamile kalan insanlar var demi

merabalar ... bende yeni katıldım aranıza . dün soğan kürünü deneyim dedim ama hepsini geri çıkarttım. nasıl içiyorsnuuz. ben dayanamadım kokusuna tadına :KK14: bugün tekrar denicem.

merabalar ... bende yeni katıldım aranıza . dün soğan kürünü deneyim dedim ama hepsini geri çıkarttım. nasıl içiyorsnuuz. ben dayanamadım kokusuna tadına :KK14: bugün tekrar denicem.
Canim sabret ilk icerken cok kotu oldum sonra alisiyorsun

Bende bi tıksinme olmadı cnm.15 gün yaptım. Çok kötü oluyorsan yapma :(

hoşgeldin cnm banada ilk gün çok kötü geldi ama alışıyosun :KK36::KK36::KK36:

kızlar an itibariyle kırmızılar geldi soğan kürü bende gecikme yapmadı diğer adeetime on gün kala tekrar yapmayı düşnüyorum :KK39::KK39::KK39:

Bende bi tıksinme olmadı cnm.15 gün yaptım. Çok kötü oluyorsan yapma :KK43:
Ya faydası olursa diye denemek istiyorum. 1 buçuk yıllık evliyiz. son 4 aydır korunmuyoruz. ama hala olmadı bebesimiz. İkimizde doktora gittik hiç bi sorun yok dedi. Acele etmeyin dedi ama insan sabredemiyor :( evliliklerin %85 de bir yıl içinde oluyor dedi . ben burada kürlere baslayım diyorum. simdi soğan kürünü yapayım. hemen ardından inciri kürü diyolar :KK17:

kızlar an itibariyle kırmızılar geldi soğan kürü bende gecikme yapmadı diğer adeetime on gün kala tekrar yapmayı düşnüyorum :KK39::KK39::KK39:
Günün Bugün muydu cnm? Belki üstüne görme falandır.bakalim benim de daha 9 gün var. Hiç umudum yok .belki bende öbür ay tekrar başlayacağım

Ya faydası olursa diye denemek istiyorum. 1 buçuk yıllık evliyiz. son 4 aydır korunmuyoruz. ama hala olmadı bebesimiz. İkimizde doktora gittik hiç bi sorun yok dedi. Acele etmeyin dedi ama insan sabredemiyor :KK43: evliliklerin %85 de bir yıl içinde oluyor dedi . ben burada kürlere baslayım diyorum. simdi soğan kürünü yapayım. hemen ardından inciri kürü diyolar :KK17:
Cnm ben 2.5 yıldır bekliyorum.rabbim nasip etmedikçe etmiyor :(

Back
X