- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 973
- 178
- Konu Sahibi hedef 2016
Cnm inşallah mutlu haberleri alırızbenimde karnım aşırı ağrıyor midem bulanıyor sabahtan beri ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm inşallah mutlu haberleri alırızbenimde karnım aşırı ağrıyor midem bulanıyor sabahtan beri ya
İnşallah cnm.insallah hepimize en kısa zamanda nasıp eder rabbim
Hayırlısı cnm..durmak yok calismaya devamevet cnm bugündü tam günü gününe oldum![]()
Cnm inşallah mutlu haberleri alırız![]()
Ben 1 bardak içiyordum. Artan kısmı döküyordum cnm.kızlar bişey soracaktm ben bu kürü 1,5 bardak suyla hazırlıyorum ama 1 bardağını içiyorum birazartıyor tamamınımı içmem gerekiyor.
14.gun bugun biraz akintim oldu normalden fazla ama oyle kayda deger bisi degilCnm nasılsın. .Son durumun ne![]()
Ya ben dayanamadım. Forumları okuyup okuyup gaza geldim adetime 9 gün kala idrar testi yaptım. Sonuç tabiki negatif.sacmaladımmı acaba ??14.gun bugun biraz akintim oldu normalden fazla ama oyle kayda deger bisi degil
Yarin kur bitiyor bata 9 gun kaldi bakalim
Tabi ya bazen hamile olup idrarda bile cikmaysn oluyor kafana takma calismalara devam belli olmazYa ben dayanamadım. Forumları okuyup okuyup gaza geldim adetime 9 gün kala idrar testi yaptım. Sonuç tabiki negatif.sacmaladımmı acaba ??
Nasıl oluyormus haberin varmı ama aspirin Kanı sulandırıyor Regli olmak için içiyorlar genelde bu ay SOĞAN kürü yaptım akıntım genelde katı beyaz olurdu bu ay tertemiz gram yokKzlarrrr hiç bebe aspirinini duydunuzmu onlada hamile kalanlar varmış şaşırdım valla
evet bende duydum denemeyi düşünüyorum.Kzlarrrr hiç bebe aspirinini duydunuzmu onlada hamile kalanlar varmış şaşırdım valla
Gunaydin canım. .nasılsıngünaydın kızlar![]()
Bende iyiyim cnm..sabirsizim biraz günler geçmek bilmiyoriiyim çok şükür sen nasılsın![]()
inş. beklediğine değer sonuçlarBende iyiyim cnm..sabirsizim biraz günler geçmek bilmiyor![]()