- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 973
- 178
- Konu Sahibi hedef 2016
İnşallah canım.Sogan cucuklerimiz olur belki de bizim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım.Sogan cucuklerimiz olur belki de bizim![]()
canım reglin Bittiği 7 gün içinde başlaman gerekiyor hazır suya Çeşme suyu olmayacak 2 bardak suyu kaynatıyorsun sonra soğanı 4 e Bölüp içine atıyorsun 5 dakika da oyle kaynıyor sonra sabahları aç karnına akşamları yemekten önce aç karnına günde 2 kere içiyorsunMerhaba arkadaşlar forumu yıllardır takip ediyorum üye olmak bu güne kısmetmiş :)
Aranızda artık bende varım :) ve soğan kürüne başlamak istiyorum çok kafam karıştı birisi ayrıntılı ve tane tane anlatabılırmı nasıl ne yapacagım ?
Şimdiden teşekkürler..
Hadi geçmiş olsun.seninle battaşız. İnsalah kırmızı kartı yemeyizBenim bitti kizlar kurum bat 23 bakalim adetimde degisiklik olcak mi
Benim umudum yok pek canim ya cikolata kistim var ya ondanHadi geçmiş olsun.seninle battaşız. İnsalah kırmızı kartı yemeyiz![]()
Benim umudum yok pek canim ya cikolata kistim var ya ondan
Son 7 gun
Allahtan ümit kesilmes kuzu..çalışmalara devam cnm..Benim umudum yok pek canim ya cikolata kistim var ya ondan
Son 7 gun
Benim bitti kizlar kurum bat 23 bakalim adetimde degisiklik olcak mi
Hadi geçmiş olsun.seninle battaşız. İnsalah kırmızı kartı yemeyiz![]()
Hayırlı cumalar cnmhadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz hayırlı cumalar![]()
Calismalar tam gaz devamda hep ofsaytAllahtan ümit kesilmes kuzu..çalışmalara devam cnm..
Hayirli cumalar canim insaallaahh biz de bebisimize en yakin zamanda kavusuruzHayırlı cumalar cnm
İnşallah cnm.bu süre içinde inşallah balataları sıyırmayızHayirli cumalar canim insaallaahh biz de bebisimize en yakin zamanda kavusuruz
Balata falan kalmadi iyice koptum benİnşallah cnm.bu süre içinde inşallah balataları sıyırmayız![]()
Canim ilk oyle oluyor alisiyorsun hatta benim bitti bi bardak yapip icesim geldikızlar merhaba bende bugün başladım sogan suyuna ama içtikten sonra agzına çok fena tadı geliyor midem kalktı acayip sogandan tiksinmeden 15 günü tamamlayabilirim inş.![]()
Benımde ucuncu gunum kurde. Ilk gun yaptıgımda cıkarttım ben. Ama sımdı burnum tıkayıp ıcıyorum. Hemen ustune az bısey portakal suyu ıcıyorum kı agzımın tadı degıssın dıyekızlar merhaba bende bugün başladım sogan suyuna ama içtikten sonra agzına çok fena tadı geliyor midem kalktı acayip sogandan tiksinmeden 15 günü tamamlayabilirim inş.![]()