- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 973
- 178
- Konu Sahibi hedef 2016
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsınız kızlar varmı bi gelişme değişklik falanGunaydınnn papatyammm![]()
Kuzum bata 6 gün var..çok heyecanlıyım. Akıntım devam etmekte, kasiklarim ara ara ağrımakta, memelerde tık yok..dün de aksam birden bir yorgunluk çöktü anlatamam. .elimi kolumu kaldiramiyorum. Ya havalardan, ya psikolojik ya da kafayı yedimnasılsınız kızlar varmı bi gelişme değişklik falan![]()
ayy az kalmış canım ya inş. bebiştendir hadi bakalım hepinizden güzel haberler bekliyorumKuzum bata 6 gün var..çok heyecanlıyım. Akıntım devam etmekte, kasiklarim ara ara ağrımakta, memelerde tık yok..dün de aksam birden bir yorgunluk çöktü anlatamam. .elimi kolumu kaldiramiyorum. Ya havalardan, ya psikolojik ya da kafayı yedim![]()
İnşallah cnm..hamile olduğumu öğrendiğim zaman ilk burada söyleyeceğim. Burada kimse düşman değil. Birbirimizin halinden anlıyoruz. .inşallah hayırlı haberleri alırım kuzumayy az kalmış canım ya inş. bebiştendir hadi bakalım hepinizden güzel haberler bekliyorum![]()
bilemedim şimdi..Kizlaaarrr napiyorsunuuuz bakalim
Aklima bisi takildi cikolata kistim var benim kontrole gidiyorum doktor fsh ima falan bakmadi hic sordum neden bakmiyorsunuz diye gerek yok yumurtalarin canavar gibi dedi bu anlasilir mi hormona bakmasi gerekmez mi![]()
Kuzum akıntı var bugün ama adet olcam diye düşünüyorum ben nedensebilemedim şimdi..bu arada bata az kaldı..neeler hissediyorsun canım..var mı bişeyler..ben sanırım yine hüzün bi sonuçla karsılasacagım.bütün umutlarım bitti
![]()
Bende cnm.gebelige dair hiçbir belirti yokKuzum akıntı var bugün ama adet olcam diye düşünüyorum ben nedense
Aynen bende öyle gümbür gümbür gelecek gibi hayırlısı olsun bakalım 5 gün kaldiBende cnm.gebelige dair hiçbir belirti yokhemde bu ay gümbür gümbür adet olacakmış gibi hissediyorum. .hayırlısı artık.
Aynen bende öyle gümbür gümbür gelecek gibi hayırlısı olsun bakalım 5 gün kaldi
Doğanın yan etkileriiiGumbur gümbür hehe alemsiniz cok guldum ya
Doğa değil soğan olacaktı o :)))Doğanın yan etkileriii![]()
Gelişini belli etmeye başladı benimkiBende cnm.gebelige dair hiçbir belirti yokhemde bu ay gümbür gümbür adet olacakmış gibi hissediyorum. .hayırlısı artık.
Aynen tatlım. ..Adet belirtileri başladı .. yine hüzün. .cuma günü kırmızı kart geliyor!Gelişini belli etmeye başladı benimki![]()
Ufo yaa yine mi soğan yapalım peki napsakAynen tatlım. ..Adet belirtileri başladı .. yine hüzün. .cuma günü kırmızı kart geliyor!
Tek istediğim kafamın rahat olması ama yapamıyorum. .yatıyorum çocuk kalkıyorum çocuk. Yeminlen bezdim.Ufo yaa yine mi soğan yapalım peki napsak