SOĞAN KÜRÜ

ben şimdi başka bir topikte ovulasyon testiyle gebelik biliniyo diye bir sürü yorum okudum hatta takip etmeyede başladım bu ovulasyon testleri eğer pko yoksa idrar testinden önce gebeliği gösteriyormuş hemen alıp yapmaya başladım adete kadarda yapıcam çünkü ben çok sabırsızım adeti bekleyemiyorum :KK47:

Hayırlısı olsun arkadaşım ınsallah olumlu cıkar:KK39:

Cnm bugün test yaptım sonuç negatif! ! Yarın adet günüm.butun umutlarım yerle bir oldu. :KK43:
canım gerçekten mi belkide çıkmamıştır he ne dersin inş. öyledir değilse bile umutların bitmesin lütfen bi dahaki aya yeni umutlar o_Oo_O

Öyle deme yaaa allahtan ümit kesilmez o yoktan var etti meryem anamıza evladını iişallah bizlerede nasip eder ben daha öncede denemiştim soğan kürünü hiçbir değişiklik olmamıştı ama bu defa ağrılarım var tabiki psikolojik değilse eğer benim etrafımda çooookkkk öyle 10 15 sene sonra birsürü tedavi görüp hamile kalamayıpta sonra kendi kendine hamile kalannn onun için ümidimizi hiç kaybetmiyelim şuan ben hariç eşimin sülalesindeki bütün benle yaşıt olan kadınlar hamile ya ikinciye ya üçüncüye eltimde dahil buna düşünün artık psikolojimi ama benim rabbime inancımda güvenimde sonsuzz çokkk yakında size hamile olduğum haberimide yazıcam burdan kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş ve rabbim sevdiği kullarını böyle büyük sabır gerektiren sınavlarla sınarmış ne yapalım bizimde sınavımız buymuş biz 8 kardeşiz ve diğer ablalarımın abimin hep 3 er 4 er tane çocukları var evet bende çok ama çok üzülüyorum ama sonra diyorumki rabbim sen herşeyin en hayırlısını bilensin bizede en hayırlısını nasip eyle bunları bile yazsrken içimmm alevvv alevvv rabbim yarrr ve yarrdımcımız olsun hepinize çok ama çok dua ediyorum insanlarım birbirlerine duaları daha makbuldür işallah birimizden birimizin duası kabul olucak

rabbim en kısa zamanda sana en hayırlısını nasip etsin canım dualarım senin için bütün kalbimle diliyorum rabbim bu arkadaşıma hayırlı bir evlat nasip et en kısa zamanda ayrıca ben eyüp sultanda oturuyorum camiye cok yakın sana ordada dua edicem canım benim sevgiyle kal rabbim gönlüne göre versin :KK15:

Kızlar iyiki varsınız. .desteğiniz için teşekkür ederim..Rabbim büyük. Elbet vardır bi bildiği. .sizleri seviyorum.
canım gerçekten mi belkide çıkmamıştır he ne dersin inş. öyledir değilse bile umutların bitmesin lütfen bi dahaki aya yeni umutlar o_Oo_O

Canim benim çok zor süreç bende çok üzülüyorum ama umudumuz kaybetmeyelim

canım üzülme bidahaki aya hazırlanalım hepimiz aynı durumdayız:110:

Canmmm sağol allah razı olsun inan bende herkes için çok ama çok dua ediyorum rabbim şükürler olsun benim bir oğlum var sen önce olmayanlara sonrada bana nasip et rabbim diyorum sadece oğlum kardeşim ne zaman olacak anne diyince çok üzülüyorum yoksa rabbim büyük o ol derse herşey olur işallah c.tesi günü adet günüm bklm hayırlısı çok sağol arkadaşım rabbim dualarımızı kabul etsin işallah

Back
X