- 25 Ekim 2013
- 9.915
- 32.401
- 798
- Konu Sahibi hedef 2016
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin öyledirkesin öyledirbizde olamaz çünki
Bişey falan yerleşiyor ya her ay böyle Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahSende umut var canım. Kahverengiyse yerleşme kanaması olabilir.
Kesin öyledirbizde sorun olamaz..soğanlar hormonludur ne bileyim nasıl yetiştı? İçinde katkı maddesi var mı ? Ohoo
![]()
Evet canım benim .Rabbim bizi bununla sınıyor diyorum. Kimisini evladıyla sınıyor kimisini evlatsızlıkla. .zor bir süreçten geçiyoruz, burası da olmasa benim psikoloji iyice bitik olacak..Hayırlısı artık.canım benim yeni ve tertemiz bir ay var önünde bende ilk gün kötü oluyorum sonra normale dönüyorum.önümüze bakalım ben adet olunca rahim filmi çekilcem ve çok tırsıyorum.hayırlısını diliyip önümüze bakıcaz.seni çok iyi anlıyorum bu gün bitsin yarın sabah biraz hafifler üzüntün bende öyle oluyorağır bir sınav buda ne yapalım hayal ettiğimiz gibi kolay değilmiş çocuk yapmak.
rahim filmini anestezilimi çekilcen normalmi cnm ben anestezili çekilmiştim Rabbim yardımcın olsuncanım benim yeni ve tertemiz bir ay var önünde bende ilk gün kötü oluyorum sonra normale dönüyorum.önümüze bakalım ben adet olunca rahim filmi çekilcem ve çok tırsıyorum.hayırlısını diliyip önümüze bakıcaz.seni çok iyi anlıyorum bu gün bitsin yarın sabah biraz hafifler üzüntün bende öyle oluyorağır bir sınav buda ne yapalım hayal ettiğimiz gibi kolay değilmiş çocuk yapmak.
birler hep yanındayız cnm merak etme senpzt 28 .günüm en geç çarşamba benimde biraz moral e ihtiyacım olcak :) yanımda olun tamammı:)
rahim filmini anestezilimi çekilcen normalmi cnm ben anestezili çekilmiştim Rabbim yardımcın olsun
bende anesztezili oldum açık çıkmıştıgeçen ay klomeni 2.denememizdi ben dr a bu ay olmassa dediğimde artık rahim filmi için konuşucaz dedi bende tamam dedim ve yine adet oldum ve gitmedim bu ay dinleneyim dedim ne klomen ne film istemedim işte soğan kürü ve yakı denedim şu an adetimi bekliyorum tatlım adet olunca gitcem yine klomen verir sanırım3.kez (nefret ettim o ilaçtan insanı mahvediyor) ve adet bitince film çekilcek ayrıntıları konuşmadık ama anestezili çektir diyorlar tatlım.senin sonuç nasıl çıkmıştı canım.
bu arada desteğiniz için çok sağolun.o gün bende darmaduman oluyorum.
Maydanoz süt buharı deneyelim kızlar bu ay soğanlar bozuk cikti![]()
Icin sarımsak atalım deneyelim inşaallah vesile olurBu kürü bende duydum bide içine sarımsak ezilip atılıyomuş eğer sarımsak kokusunu ağzınızda hissederseniz tüpleriniz açık anlamına geliyomuş deniyelim anammmm deniyelim bide bunu deniyelimmmm kim ne derse onu yapıyoruz zatennnnn
Hadi inşaallah canim sende çikolata kisti mi vardiValla adetim yarın işalllllahhhh adet olmam ama bütün belirtilerim var malesef bitince bklm bu ay klomen kullancm olmadı bende ypcm
Bende de çikolata kisti var malsf soğan kuru yaptım bu ay bugün adet günüm kahverengi geldi ama kırmızı gelmedi dahaEvet malesef bendede çiko var