SOĞAN KÜRÜ

ben 20 ocak ta başladım bu gün 8. gün dün reğlim başladı beklenenden 3 gün önce kullandığım süre içinde akıntı vs hiç bişey olmadı sadece kasıklarda biraz ağrı o kadar 15 günü tamamlamaya 7 günüm kaldı devam bakalım hayırlısı.

Arkadaşlar çarşamba günü soğan kürüne başlayacağım.. geçmiş lınklerde adım adım yani gün gün vücutta yaşanan değişme yada bitişinde neler gözlemlendiği pek yazılmamış...ve konular hep yarım kalmış.. Sizleri ve sonradan gelecekler için aydınlatıcı teşvik edici olması dileğiyle forumu açıyorum...

İLK GÜN: 24.12.2014
merhaba böyle bi konuaçmanız güzel olmuş dediğiniz gibi hep yarım kalmış konular.bende pko luyum soğan kürü yapıyordum hep ama yarım kaldı hiç bi zaman tamamlayamadım.şimdi yine başladım.başlama tarihimde 13 ocak.bugün 15 gün olacak yani ilk kürü bitirdim. 4 ay devam etmeyi düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak inş hayırla ve sağlıkla sonuçlanır.

hm benimde kistim var nasıl içiliyor ... ve mideyi rahatsız ediyor mu mide yanması ekşime oluyor mu
bende mide rahatsızlığı falan yapmadı cnm ilk günler biraz gaz yaptı sonra oda geçti hatta göbeğimi biraz küçülltü

Kızlar birşey sorucam. Doktor bana 3 ay yap dedi de. Şimdi ilk kürü 15 gün yapıyoruz, sonra 2. adete 10 gün kala yapıyoruz. Peki sonra 15 günlük kürmü yapacağız yoksa yine adete 10 gün kalamı yapıcaz? Kafam karıştı

tedaviden önce ne kadar önce yapılması gerekli nasıl bir kür yapılışını tarif eder misin rica etsem
canım ben adetim biter bitmez başladım sabah akşam aç karnıma içtim 1,5 bardak kaynayan suya orta boy bi soğanı kabuklarını soyup attım 5 dakika kaynattım ağzı kapalı olarak ılınıca içtim

bende adetim bittikten bir hafta sonra başladım öğlen ve akşamları yemekten 10 dakika önce içtim 1 soğanı 4 e bölüp 1.5 su bardagı kaynamış su koyup 5 dakika kaynatıp 15 20 dakika demlendirip içiyorum tadı çok kötü değil zamanla alışıyo insan şifa niyetine diyip içiyorum şifa olsun hepimize inşallah

yok canım ya bende akıntı falan yapmadı baştan biraz gaz yaptı dahasonra geçti cumartesi tekrar başlıcam kısmet olursa 7 gün yapcam :KK75::KK75::KK75:

hım demekki bizde sıkıntı yok cünkü yorumlarda okudum baya bi akıntı parça fln düşürmüşler iyi bari sevindim adetin normalmi oldu peki kanaman fazla ve parçalımıydı

yarın kontrolüm var doktoruma danışyım arı sütü mü soğan kürü mü ? diye

hım demekki bizde sıkıntı yok cünkü yorumlarda okudum baya bi akıntı parça fln düşürmüşler iyi bari sevindim adetin normalmi oldu peki kanaman fazla ve parçalımıydı
hayır canım gayet normaldi hatta az bile oldum diyebilirim

adet bitince banyomuzu yapıp ertesi gün mü başlıyoruz yoksa kanamamızın başladığı günden mi?

adet bitince banyomuzu yapıp ertesi gün mü başlıyoruz yoksa kanamamızın başladığı günden mi?
evet canım adetin bitince ertesi gün başlayabilirsin ben öyle yapmıştım bu ayda adetime on gün kala yani cumartesi günü başlıcam inş.

günaydın canım doktorlar pek inanmıyo soğan kürüne ama sen yinede sor

bana da doktor tavsiye etti arkadaşım. soğan kürünü uygula bu üç aylık adet döngünde ondan sonra gel bi bakalım adetinin son günü polip fln varmı sonra yine hamilelik denersin dedi kürtajdan sonra oluşabiliyomuş bende öncesinde yoktu çünkü

Son düzenleme:
Back
X