- Konu Sahibi hedef 2016
aaaa hiç bilmiyodum saraçoğlunun sitesinde 4 ay soğan sonra incir kürü yazıyodu çok sağol cnmmerhaba canım hoşgeldin soğan kürünü 3 ay kullanmışsın bemce daha fazla kullanma rahimi inceltiyomuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa hiç bilmiyodum saraçoğlunun sitesinde 4 ay soğan sonra incir kürü yazıyodu çok sağol cnmmerhaba canım hoşgeldin soğan kürünü 3 ay kullanmışsın bemce daha fazla kullanma rahimi inceltiyomuş
hoşgeldin canım tabiki katılabilirsinMerhaba bende bebek isteyen ve SOĞAN kürünün 2. Gününde olan biriyim... Size katıla bilirmiyim
Kizlar misal bu kuru grupta kullanan bayanlardan
1.Adeti duzene giren varmi?
2.Kistleri yok olan varmi?
3.Hamile kalan varmi ?
Bu sogan kurunu kullanan bayanlar paylasirsaniz sevinirim...
Bendede pco oldugu icin saracoglunu dinkedigimde belkide gec kaldigim birseydir ama denemeye basladim 4. Gunumdeyim kismetse 15 gun uygulayacagim en azindan kistlerim erir ve adet duzensizligim yoluna girerse ve kisa surede hamile oldugumu ogrenirim...
Sifa niyetine iciyorum Rabbim buyuk kafamdan cikardim artik hamileligi uzak tutuyorum Allah buyuk diyorum kizlar sizlerde oyle yapin ama bmyukarida belirtmis oldugim sorularima cevap alirsam sevinirim.
Ben bı kere yaptım baskada yapmıcam kimyamı bozdu 2gun gecıktı ve sadece 4gun surduGünaydın kızlar bu SOĞAN kürü bir defa yapılmıyor mu? Bide herkes mi kürden sonra erken adet oluyor.
Aynen benimde 3 gün gecikti az geldi korktum yapmycam bu ayBen bı kere yaptım baskada yapmıcam kimyamı bozdu 2gun gecıktı ve sadece 4gun surdu
ben günü gününe oldum bende değişiklik yapmadıGünaydın kızlar bu SOĞAN kürü bir defa yapılmıyor mu? Bide herkes mi kürden sonra erken adet oluyor.
bende ikinci soğan kürünü yaptım cuma günü bitti çarşamba günü adet günümBugün ikinci soğan kürüme başlayacağım. 7 gün devam edeceğim. İlkinde hiç bir etki görmedim. Göbeğimi kucultmekten başkaadetlerim zaten düzenli .şak diye gününde olurum.en fazla maksimum 5 gün sürer. Bakalım bu ikinci kürde bi etkileşim olacak mi
![]()
Yapma yavvbenim kırmızılar bugün teşrif ettiler![]()