SOĞAN KÜRÜ

soğan kürü hakkında kafama takılan bir soru var. adet bitince başlıyoruz bu küre 15 gün yapıyoruz ya bu dönem yumurtlama gününüde kapsıyor tabiki peki bu arada hamile kalırsak bu sefer düşüğe sebep olmaz mı lütfen bir bilen yardım etsin

soğan kürü hakkında kafama takılan bir soru var. adet bitince başlıyoruz bu küre 15 gün yapıyoruz ya bu dönem yumurtlama gününüde kapsıyor tabiki peki bu arada hamile kalırsak bu sefer düşüğe sebep olmaz mı lütfen bir bilen yardım etsin
adetinin 5.günü başla ve 15 gün yap bırak sorun olmaz gebelik olursa allahın izniyle korkma

soğan kürüne yıkandıktan 2 3 gün sonra başla hemen hemen adetin 10. 11.günü oluyor 15 gün içiyorsun ve 20 21.günlerde bırakıyorsun ki zaten gebede kalsan bebek ancak rahime yerleşme aşamasında oluyor yani

Aslında bn 2 kez kullandım ikisindede hamile kaldım ve ikiside duşukle sonuçlandı. Şimdi neyapiyim ne ediyim,bilmiyorum yaa

Çalışıyorum canım. .Keşke evimde olsamda yorganimda yumak yumak uyusam :psen calisiyormusun canım ?
evet canım bende çalışıyorum bi reklam şirketinde ön muhasebeye bakıyorum ama kendime tuhafiye dükkanı açıcam kısmet olursa yaza doğru

Back
X