SOĞAN KÜRÜ

Hayr çikolata kisti var bende canm benim çok sağol işalllahhh hamilesindir işallah

Akdardan alıcam mecburen saraçoğluna nasıl ulaşır8m bilmiyorum çünkü birsürü site var saraçoğlu adına nasıl güvenimki

Ankaradaym cnm ben işallah tek sen muradına erde ben bi şekilde bulurum saraçoğlunu tel numarasını versen yeter bide ücreti nedir

Ank cnm ben işallah tek sen muradına erde ben bi şekilde bulurum saraçoğlunu tel numarasını versen yeter bide ücreti nedir
Ben set olarak aldim 058 kolay hamilelik seti diye geciyor. Icinde 2 kutu aslan pencesi,1 kutu civan percemi,1 sise uzum cekirdegi yagi vardi258 tl verdim

Once 15 gun sogan kuru sonra aslan pencesi bitene kadar.bitince 10 gun sogan kuru en son civan percemi cayini icecektim.uzum cekirdegi yagi sogan kurune basladigim an her sabah iciyorum daha bitmedi

Tmmm cnm sağol yarını sabırsızlıkla bkliyorum sonuç alır almaz cvp yaz olurmu bizede bol bol dua et rabbim gönlüne göre versin işallah dualarm seninle Allaha emanet olun bebişkonla

Tmmm cnm sağol yarını sabırsızlıkla bkliyorum sonuç alır almaz cvp yaz olurmu bizede bol bol dua et rabbim gönlüne göre versin işallah dualarm seninle Allaha emanet olun bebişkonla
Allah razi olsun canim insallah yarin iyi haberler veririm

Akdardan alıcam mecburen saraçoğluna nasıl ulaşır8m bilmiyorum çünkü birsürü site var saraçoğlu adına nasıl güvenimki
ben email gönderdim 3 kez saraçoğluna üstelik konu başlığımda lütfen cevap yazarmısınız? oldu.ama bi sonuç alamadım.üzgünüm.:KK43:

ben email gönderdim 3 kez saraçoğluna üstelik konu başlığımda lütfen cevap yazarmısınız? oldu.ama bi sonuç alamadım.üzgünüm.:KK43:
Saracoglu yogun oldugu icin cvbi onun yetistirdigi acmis oldugu subelerdekiler veroyor. Vermis oldugum numarayi arayip herturlu soruyu sorabilirsiniz

Arkadaşlar simdi hastaneden çıktım kese gorunmedi ama 3 haftalik hamileymisim kan degerim 657 çıktı cok mutluyum. Bebi burda dinleyen tum arkadaslardan allah razi olsun Rabbim dualarinizi kabul etsin

Ayyyy cnm benimmm sabah bi açtm bişey yazmamştn allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim inan bizede bolll bolll dua et ne olur rabbim beşini sana senide bebişine bağışlasn darısıda tüm bekleyenlere olsun numarayı yazmayı unutma bende alim bari muck muck muck

Arkadaşlar simdi hastaneden çıktım kese gorunmedi ama 3 haftalik hamileymisim kan degerim 657 çıktı cok mutluyum. Bebi burda dinleyen tum arkadaslardan allah razi olsun Rabbim dualarinizi kabul etsin
çok sevindim sizin adınıza.allah sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin.darısı biz isteyenlerin başına inşaallah.gözünüz aydın bu arada.neler yaptınız bilgi verirseniz sevinirim.sorun neydi sizde.

Selam kızlar. Topiginizi yeni keşfettim. İlk 20 sayfayı okuyabildim. Devamını da inşallah fırsat buldukça inceleyeceğim. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Kizcelerim simdi şöyleki bilinen bi rahatsızlığım yok. Yani doktorun dediği. Ama bebisim gelmiyor yahu. Hasretle bekliyoruz. Esim ilk zamanlar fazla takmiyor gibiydi ama son iki aydır adet olduğum an ağlamaya başlıyoruz. Bu ay 31. Güne sarkinca ben sevindirik bilem oldum. Ama gene gördüm kırmızı kartı. Rabbim doğru zamanı bilir hayirlisini verir. Bende elimden geleni yapmak istiyorum. Bu sığan kurunu rahatsızlığı olmayanlara da öneriyorlar mi ve ben günde bir kere uygulasam nasıl olur. Ha bide bugün adetimin 3. Günü ne zaman baslamaliyim. Ay çok uzun yazmıştım ama kusura bakmazsiniz siz halden anlarsiniz

Selam kızlar. Topiginizi yeni keşfettim. İlk 20 sayfayı okuyabildim. Devamını da inşallah fırsat buldukça inceleyeceğim. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Kizcelerim simdi şöyleki bilinen bi rahatsızlığım yok. Yani doktorun dediği. Ama bebisim gelmiyor yahu. Hasretle bekliyoruz. Esim ilk zamanlar fazla takmiyor gibiydi ama son iki aydır adet olduğum an ağlamaya başlıyoruz. Bu ay 31. Güne sarkinca ben sevindirik bilem oldum. Ama gene gördüm kırmızı kartı. Rabbim doğru zamanı bilir hayirlisini verir. Bende elimden geleni yapmak istiyorum. Bu sığan kurunu rahatsızlığı olmayanlara da öneriyorlar mi ve ben günde bir kere uygulasam nasıl olur. Ha bide bugün adetimin 3. Günü ne zaman baslamaliyim. Ay çok uzun yazmıştım ama kusura bakmazsiniz siz halden anlarsiniz
Canim saracoglu sitesinde adet bitiminden sonraki 7. Gün başlayın diyor. Ama ben adetin 3. Günü başladım sonuçta yumurta 2. Günden itibaren gelişiyor çünkü. Bakalım ne olacak. Faydasını görürüz hepimiz ınsaallah. ..

Canim saracoglu sitesinde adet bitiminden sonraki 7. Gün başlayın diyor. Ama ben adetin 3. Günü başladım sonuçta yumurta 2. Günden itibaren gelişiyor çünkü. Bakalım ne olacak. Faydasını görürüz hepimiz ınsaallah. ..
İnşallah canım. Sizin kaçıncı deneme

canım sağlıklı gebelik düşünmeyen bir bayanın bile bu soğan kürünü 6 ayda bir yapması iyi olurmuş. tam bir rahim detoksuymuş

çok sevindim sizin adınıza.allah sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin.darısı biz isteyenlerin başına inşaallah.gözünüz aydın bu arada.neler yaptınız bilgi verirseniz sevinirim.sorun neydi sizde.
amin canım rabbim aratmadan herkese nasib etsin.
ben pco luyum cnm ilk çocuğumuda tedaviyle kucağıma aldım. yalnız bu sefer pco nun çok ilerlemesi sebebiyle oğlum zamanında kullandığım hiç bir ilaç yumurtalarımda bir değişiklik sağlamadı. 2 kere menegon iğnesiyle yumurtalar çoğaldı ama tutmadı. ocak ayının sonunda adet olunca çörek otu,tarçın bal yedim. şubat ayında adet olmayı bekledim olmadı. bende sonunda soğan kürüne başlamaya karar verdim. yanında kolay hamilelik setinde çıkan üzüm çekirdeği yağını her sabah içtim. soğan kürünün 4. gününden sonra aşırı bi akıntım başladı. kasıklarım batmaya ağrımaya başladı. sanırım kistleri temizledikçe yumurtalar çalışmaya başladı.
bu şekilde arkadaşım

Back
X