SOĞAN KÜRÜ

Ben de bugün itibariyle başladım soğan kürüne, adetimin peşine başladım hemen, adetimin 7. günü. Inşallah şifa olur. Var mı bana arkadaş, birlikte ilerleyelim.

Merhaba,
seni merak ediyorum. kürün etkisi olumlu olursa yazar mısın.
canım biz düşüklerin nedenini bulduk büyük ihtimalle eşimden kaynaklanıyormuş. eşim varikosel ameliyatı olacak. o sürece kadar ben pek ümitli değilim korunmuyorum ama olacağını da sanmıyorum pek. ben de değişen birşey yok. dşük yapmıştım geçen ay onun üstüne 40 gün oldu adet olmadım henüz. ama zaten kanamam çok uzun sürmüştü. 30 u gibi adet olmayı bekliyorum. birşey olursa yazarım

arkadaşlar soğan kürünü tamamlayanlar nerde?
Gelişmelerden haber verin lütfen:)
Bende soğan kürünü tamamlayanlardanım ve ayın 25 inde herşey belli olacak, dua edin nolur arkadaşlar...

arkadaşlar soğan kürünü tamamlayanlar nerde?
Gelişmelerden haber verin lütfen:)
Bende soğan kürünü tamamlayanlardanım ve ayın 25 inde herşey belli olacak, dua edin nolur arkadaşlar...
cnm ben de tamamladım baya oluyor tamamlayalı ama düşüğün üstüne yapmıştım zaten bu ay ümidim yok eşimin değerleri çok bozuk çıktı. inşallah senden güzel haber gelir

cnm ben de tamamladım baya oluyor tamamlayalı ama düşüğün üstüne yapmıştım zaten bu ay ümidim yok eşimin değerleri çok bozuk çıktı. inşallah senden güzel haber gelir
inşallah canım benim... Ya neden böyle yazdm biliyormusun ,bu forumları okurken insan pozitif şeyler duymak istiyor. Umut oluo okuyan için . İnşallah bende hamile kalırımda size umut olurum , sizde başkalarına inşallah ...
Rabbim isteyen dileyen herkese sağlıklı sıhhatli, eli yüzü düzgün hayırlı evlatlar nasip eder. Çok stresliyim bende 25 'ine çok az kaldı, ama dayanamayıp idrar testi mi yapsam diyorum bilemedim:(

inşallah canım benim... Ya neden böyle yazdm biliyormusun ,bu forumları okurken insan pozitif şeyler duymak istiyor. Umut oluo okuyan için . İnşallah bende hamile kalırımda size umut olurum , sizde başkalarına inşallah ...
Rabbim isteyen dileyen herkese sağlıklı sıhhatli, eli yüzü düzgün hayırlı evlatlar nasip eder. Çok stresliyim bende 25 'ine çok az kaldı, ama dayanamayıp idrar testi mi yapsam diyorum bilemedim:KK43:
Ayrıca şunu da belirtmek isterim, geçen sene benimde bir düşüğüm oldu, şubat ayında da rahimdeki perde yüzünden histereskopi ve laporoskopi oldum... Rabbim ol dedikten sonra hiçbirşey engel değildir, sen canını sıkma umudunu kaybetme dua et bolca inşallah olmuştur bu ay :)

Canım bi arkafasımın ablasınında eşinin durumu seninle aynıydı.trabzonda bir doktorda aşılama ile ilk seferde tuttu.eşi ameliyat falanda olmadı istersen bir araştır derim.doktorun isminide öğrenirim sen karadenizdeydin sanırım.oda artvinden gidiyordu oraya

Canım bi arkafasımın ablasınında eşinin durumu seninle aynıydı.trabzonda bir doktorda aşılama ile ilk seferde tuttu.eşi ameliyat falanda olmadı istersen bir araştır derim.doktorun isminide öğrenirim sen karadenizdeydin sanırım.oda artvinden gidiyordu oraya
evet cnm karadenize yakınım çok iyi olur fikir açısından. ama varikosel ameliyatı başarı şansını çok artırıyomuş aşılama tüp bebek vs. de. çok inandım ameliyattan sonra olacağına. aşılama değil de olmazsa pgtli tüp bebek düşünüyoruz onun için de ameliyattan sonra 1 sene bekleyeceğim kendi halinde. çünkü aşılama ile de tutacak büyük ihtimal ama devamı gelmiyor gebeliklerin. sperm yada yumurtanın dna sı bozukmuş kii büyük ihtimalle son sonuçlara göre spermin dna sı bozuk

Ben de bugün itibariyle başladım soğan kürüne, adetimin peşine başladım hemen, adetimin 7. günü. Inşallah şifa olur. Var mı bana arkadaş, birlikte ilerleyelim.
mrb canm bende soğan kürü yapıyorum bugn 12. gnüm gerçi snrada çaya geçicem gerçi adetm 20 gn gecikti bşey yk bz 18 aydr uğraşıyrz hç bi sorn yk fakat artk btkisel kürlere geçtk

kızlar slm.. ben gecen ay soğan kürü yapmıştım. bu ay ovulasyon günüm gecmesine rağmen hala beyaz akıntım oluyor zaman zaman. acaba geç mi yumurtladım. ve ya hamile olabilir miym. çok erken biliyorum ama. sizlerin soğan kürü yaptıktan sonra belirtilerinz nelerdi?

Arkadaşlar çarşamba günü soğan kürüne başlayacağım.. geçmiş lınklerde adım adım yani gün gün vücutta yaşanan değişme yada bitişinde neler gözlemlendiği pek yazılmamış...ve konular hep yarım kalmış.. Sizleri ve sonradan gelecekler için aydınlatıcı teşvik edici olması dileğiyle forumu açıyorum...

İLK GÜN: 24.12.2014

Soğan kürüne başladıktan ne kadar süre sonra hamile kaldınız?Topiği 60.sayfaya kadar okudum ama daha çok var sanırım okuyamadım hepsini:KK22:

Kızlar herkese selamlar. Bir senedir evliyiz 4 5 aydır bebek istiyoruz. Evet daha çok az bi zaman biliorum ama insan olmazmı acaba die endişeleniyor. Ben doktora gittim hiçbir sorun yok dedi. Yani kist yada başka bişe yok. Bu soğan kürünü çok duydum. Denemek istiyorum. Hani bi sorun yokkende yapılabilirndeğilmi? Gebeliği kolaylaştırsın die? Bu ay ovilasyon testi falan aldım tam günü tespit edebilmek adına.

Kızlar herkese selamlar. Bir senedir evliyiz 4 5 aydır bebek istiyoruz. Evet daha çok az bi zaman biliorum ama insan olmazmı acaba die endişeleniyor. Ben doktora gittim hiçbir sorun yok dedi. Yani kist yada başka bişe yok. Bu soğan kürünü çok duydum. Denemek istiyorum. Hani bi sorun yokkende yapılabilirndeğilmi? Gebeliği kolaylaştırsın die? Bu ay ovilasyon testi falan aldım tam günü tespit edebilmek adına.
bence sende kıst fılan yoksa ıncır kuru dene o daha yararlı oluramaıstersen sogan kuru deneyebılırsın

Back
X