SOĞAN KÜRÜ

Aynen dünden beri hafif bi miide bulantm oluo ama usuttum mu acaba diorm ayaklrma çorap giydim hep akintim yok gibi bişey su gibi mi yaptı anlamadım önceden biraz, kıvamlı renkli gibi olurdu anlardm ama simdi hiç bişey yok:KK12:
Acaba degisiklk var da ben mi anlamiorm Bilmiorm ama anormal bişey yok Suan.
Birazck sabir lazım sadece günler cokcacuk geçsin bat gelsin ne olcksa olsun istiorm:KK55:
Senin bat ne zaman

Kizlarrr bu soğan kürü güzel bişey ya ama sizdede gaz problemi yaptı mı yani yanlış anlasilmasin agizdan:)

Bugün 5.günüm gaz var ve miidem de yanma var akşam kürünü hâlâ yapmadm yapsam mi yapmasam mi bilemiyrm :KK35:
Ya içer İçmez oldu bende ama icilmeyecek kadar kötü değil ben soğanı sevmem mesela ama seve seve içtim birde bugün çok lavaboya çıktım sendede öyle oldu mu

Ya içer İçmez oldu bende ama icilmeyecek kadar kötü değil ben soğanı sevmem mesela ama seve seve içtim birde bugün çok lavaboya çıktım sendede öyle oldu mu

Aynen böbreklri çok calistrioms
Sende erken etki yapms galiba ilk günde çok bişey hissetmemstm
Tadına gelince bende sevdm normalde soğanı da severm ilk gün son yudumda zorlanmstm ama sonrasi çok rahatm sıcak sıcak iyi gelio hatta

Aynen böbreklri çok calistrioms
Sende erken etki yapms galiba ilk günde çok bişey hissetmemstm
Tadına gelince bende sevdm normalde soğanı da severm ilk gün son yudumda zorlanmstm ama sonrasi çok rahatm sıcak sıcak iyi gelio hatta
Ya inşallah biz iyi gelir yumurtlama ya vs o kadar kişiye iyi gelmiş onlarda n oluruz inşallah

Benim bugün miidem bagirsaklrm çok rahatsz.yanma var sürekli gurulduo falan da yanma rahatsz edio :KK61:
Acaba bu akşam icmesem mi die düşünüorm :KK64:
Senin nasıl gidiyor
Benim iyi hiçbirşey hissetmiyorum sadece sık sık tuvalete gidiyorum .senin mide rahatsızlıgın varmıydı yoksa soğan kürü içince mi yanma oldu?

Benim iyi hiçbirşey hissetmiyorum sadece sık sık tuvalete gidiyorum .senin mide rahatsızlıgın varmıydı yoksa soğan kürü içince mi yanma oldu?

Yoktu mide problemim icince oldu
Dün akşam icmedim bugün tekrar Basliicm
İnşallah olumlu etki ediodr ne biliim
Hatta oncesndn var diyeblrm çünkü kilo aldim:110: miidem sürekli boş gibi hissediorm yemek yemek istiorm 1 kilo almsm belkide 2 dün aklım başıma geldi yesemde geçmio yani
Tuvaletede çıkarıo o da var da mide giibi rahatszlk vermio

Yoktu mide problemim icince oldu
Dün akşam icmedim bugün tekrar Basliicm
İnşallah olumlu etki ediodr ne biliim
Hatta oncesndn var diyeblrm çünkü kilo aldim:110: miidem sürekli boş gibi hissediorm yemek yemek istiorm 1 kilo almsm belkide 2 dün aklım başıma geldi yesemde geçmio yani
Tuvaletede çıkarıo o da var da mide giibi rahatszlk vermio
Benimde mide problemim olmasına rağmen soğan kürünün bi zararı olmadı çok şükür bakalım kullanmaya devam inş olumlu sonuç alırız

Benimde mide problemim olmasına rağmen soğan kürünün bi zararı olmadı çok şükür bakalım kullanmaya devam inş olumlu sonuç alırız

İnşallah
Soğan kuru yaptigi zaman hamile kalan arkadsmla görüştüm benimde mide ve bagirsaklrmi çok calistrmsti hatta eşim bile duyuyordu içimden gelen sesleri dedi şiddetli bel ağrısı da varms bende de var bel ağrısı ama soğan kurune baglamiodm bu aralar hele sabah yataktn kalkasm yok yatak mi yapio dedim hatta eşime geçen gün ama arkadaşın da olmuş.bel ağrısı da yapablrms yani.
bir iki güne akıntıni degistrr büyük ihtimal dedi ama onun öyle olmuş.hayirlsi bakalm.
Bugün yumurtalama günüm olablr:oops:
İlk defa ovulasyon testi yapcm inşallah doğru Yaparm ve inşallah yumurtlama günümdr:KK200:

İnşallah
Soğan kuru yaptigi zaman hamile kalan arkadsmla görüştüm benimde mide ve bagirsaklrmi çok calistrmsti hatta eşim bile duyuyordu içimden gelen sesleri dedi şiddetli bel ağrısı da varms bende de var bel ağrısı ama soğan kurune baglamiodm bu aralar hele sabah yataktn kalkasm yok yatak mi yapio dedim hatta eşime geçen gün ama arkadaşın da olmuş.bel ağrısı da yapablrms yani.
bir iki güne akıntıni degistrr büyük ihtimal dedi ama onun öyle olmuş.hayirlsi bakalm.
Bugün yumurtalama günüm olablr:oops:
İlk defa ovulasyon testi yapcm inşallah doğru Yaparm ve inşallah yumurtlama günümdr:KK200:
Inşallah hadi bakalım Rabbim rast getirsin

Günaydın kızlar
Bugün soğan kuru nde 7.günüm siz kaçıncı gününüzdsnz
Hangi belirtiler var

Günaydın benimde bugün 7.günüm ama hiçbi belirtim yok hayırlısı bakalım..

Bende pek belirti hissedemiorm aslında tuvalete çok cikiyrm
Belim agrio midem hep boş gibi yanma var sanki bende de T tcetveli dedign gibi bi nemlilik var sürekli terliorm mu diorm ama bu serin havalarda usuttum die mi miidem belim tutuo derken terleyip nemlilik oluo die dusunmek de acayip oldu galiba
Bariz bi belirti yok yani bunlar başka şeylerden de olablr ondan bilemiorm:KK43:

Bende pek belirti hissedemiorm aslında tuvalete çok cikiyrm
Belim agrio midem hep boş gibi yanma var sanki bende de T tcetveli dedign gibi bi nemlilik var sürekli terliorm mu diorm ama bu serin havalarda usuttum die mi miidem belim tutuo derken terleyip nemlilik oluo die dusunmek de acayip oldu galiba
Bariz bi belirti yok yani bunlar başka şeylerden de olablr ondan bilemiorm:KK43:
Etki eder inşallah

Back
X