canım doktorlar yaşın 20'li yaşlardaysa bir sene süre veriyor, 30-35'li yaşlarsaysa 6 ay süre veriyorlar genelde. 2 ay daha çok kısa bir süre. soğan kürüne gelince ben yaptım ama internette olanlar gibi değil. Annemin boşnak bir arkadaşının söylediği şekilde yaptım. Ne zaman başladığının önemi yok mesela benim yaptığımda. Sabahları aç karnına 1 kahverengi kabuklu soğanı kabuğuyla beraber dörde böl ve yaklaşık 1,5 su bardağı su içinde kaynat ve onu aç karnına iç. içtikten en az 20 dakika sonra kahvaltı yapabiliyorsun. Ben bunu 15 gün hergün yaptım canım. birde eşim polen içti her sabah aç karnına bir çay kaşığıMerhaba anneler ve anne adayları. Ben 1 senelik evliyim eşimin işi yüksek lisansı derken çocuk yapmadık ama hap falan hiç kullanmadım hep eşim korundu. Yüksek lisans bitsin hemen çocuk yapacağız diye konuşuyorduk ve bitti 2 aydır deniyoruz daha doğrusu geçen ay çok fırsat olmadı ev aldık boyası yerleşmesi derken yorgunkuktan çok oralı olmadık ikimizde ama korunmadıkta, bu ay ovulasyon dönemimde 2 deneme yaptık ama dün adet oldum ve bayağ moralim bozuldu. Bu ay ovulasyon testi almayı düşünüyorum aynı zamanda soğan suyu da içmeyi düşünüyorum tecrübeli olan varsa soğan kürü konusunda tecrübelerini paylaşabilirler mi acaba?
Ben ikisinide duymamistim daha once pek tv izlemiyorum bikac senedir :) eltim ve kayin validem anlatri bana da uzun zaman once sonra internette arastirinca bayag kadina yardimci oldugunu anladim ama buharinda orurma hakkinda pek bi bilgi yok kayin validemin dedigi kaynat kucuk eski bi tencerede klozetin icine koy ustune otur kendi ustunu de battaniyeyle ort 1 saat oyle kal sonra tencereyi atBen sogan kürünu rahat adet olmak icin icmistim kanamam cok az oluyordu tadi cok guzel icilmeyecek bisey degil ama mideme dokundu devam ettiremedim midende sorun yoksa ic ama buharinda oturmayi simdi senden duyuyorum demekki faydasi varmış yazdım aklıma
Yasim 26 dediklerinizi biliyorum ama cok sabirsiz bi yapiya sahibim bi de su hayatta her isim cok zor oldu insallah bu konuda cok beklemem zaten bi senedir duzenimizin oturmasini bekledik cok zordu benim icin bu surec. Tarifler iki tane biri dediginiz biri de kabuklari soyulmus soganla yapiliyor benimde kafa o noktada karisiyo iste hangisi yapayim bilemiyorum :)canım doktorlar yaşın 20'li yaşlardaysa bir sene süre veriyor, 30-35'li yaşlarsaysa 6 ay süre veriyorlar genelde. 2 ay daha çok kısa bir süre. soğan kürüne gelince ben yaptım ama internette olanlar gibi değil. Annemin boşnak bir arkadaşının söylediği şekilde yaptım. Ne zaman başladığının önemi yok mesela benim yaptığımda. Sabahları aç karnına 1 kahverengi kabuklu soğanı kabuğuyla beraber dörde böl ve yaklaşık 1,5 su bardağı su içinde kaynat ve onu aç karnına iç. içtikten en az 20 dakika sonra kahvaltı yapabiliyorsun. Ben bunu 15 gün hergün yaptım canım. birde eşim polen içti her sabah aç karnına bir çay kaşığı
Hayirlisiyla ins gerek kalmaz cnm suya fln, benim eltim ictigi ay korunmamis ve hamile kalmis cok sukur skntisi da olmamis hamilelikte.Benimde 2.ci ay olucak korunmuyrz.Adet olursam sogan kürunr baslicam cok faydali ama korunman lazim cnm sogan kurune baslarsan dusukk tehlikesi oluyor.Bide sogan suyuna oturani dyymadim süt ve maydanoz buhari yapmisti yengem hamile kaldi o ay
Ins cnmHayirlisiyla ins gerek kalmaz cnm suya fln, benim eltim ictigi ay korunmamis ve hamile kalmis cok sukur skntisi da olmamis hamilelikte.
hakkınız da hayırlısı olsun, Allah gönlünüze göre versin :)Yasim 26 dediklerinizi biliyorum ama cok sabirsiz bi yapiya sahibim bi de su hayatta her isim cok zor oldu insallah bu konuda cok beklemem zaten bi senedir duzenimizin oturmasini bekledik cok zordu benim icin bu surec. Tarifler iki tane biri dediginiz biri de kabuklari soyulmus soganla yapiliyor benimde kafa o noktada karisiyo iste hangisi yapayim bilemiyorum :)
Ne bu acele daha iki ay olmus bir sene diyor doktorlar bir sene olmazsa doktora gidin esinizle yasınızdan dolayı ise eger doktora gidin önce sonra deneyin bunları benim iki sene sonra oldu hic brsey denemedim ilk önce doktora gittim gerci yine de dogal oldu coksükür tedaviye gerek kalmadı stres yapmayin hamilelelige engel oluyor esinizle beraber olurken cocuk icin degil istediiniz icin olun bende ufak bir tavsiye :) :) rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.Merhaba anneler ve anne adayları. Ben 1 senelik evliyim eşimin işi yüksek lisansı derken çocuk yapmadık ama hap falan hiç kullanmadım hep eşim korundu. Yüksek lisans bitsin hemen çocuk yapacağız diye konuşuyorduk ve bitti 2 aydır deniyoruz daha doğrusu geçen ay çok fırsat olmadı ev aldık boyası yerleşmesi derken yorgunkuktan çok oralı olmadık ikimizde ama korunmadıkta, bu ay ovulasyon dönemimde 2 deneme yaptık ama dün adet oldum ve bayağ moralim bozuldu. Bu ay ovulasyon testi almayı düşünüyorum aynı zamanda soğan suyu da içmeyi düşünüyorum tecrübeli olan varsa soğan kürü konusunda tecrübelerini paylaşabilirler mi acaba?
Yasimdan dolayi degil, 2 sene beklemissiniz en iyi siz bilirsiniz ne kadar zor oldugunu beklemenin tabi biz istedigimiz kadar acele edelim degismeyen gercek Rabbim neyi ne zama uygun gormusse o zaman nasib olacak bize dusen elimizden geleni yapip beklemek. Dogum yapmamissaniz Rabbim sag salim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasib etsin yapmissaniz Allah anali babali buyutsun uzun omurler versin evladiniza insallah.Ne bu acele daha iki ay olmus bir sene diyor doktorlar bir sene olmazsa doktora gidin esinizle yasınızdan dolayı ise eger doktora gidin önce sonra deneyin bunları benim iki sene sonra oldu hic brsey denemedim ilk önce doktora gittim gerci yine de dogal oldu coksükür tedaviye gerek kalmadı stres yapmayin hamilelelige engel oluyor esinizle beraber olurken cocuk icin degil istediiniz icin olun bende ufak bir tavsiye :) :) rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.
Amin amin Allah razı olsun en kısa zamanda rabbim size de nasip etsin insallah tabi dediginiz gibi biz acele etsekte rabbim ne zaman ol derse o zaman olur bol bol dua edin hakkınızda hayırlısını versin rabbim.Yasimdan dolayi degil, 2 sene beklemissiniz en iyi siz bilirsiniz ne kadar zor oldugunu beklemenin tabi biz istedigimiz kadar acele edelim degismeyen gercek Rabbim neyi ne zama uygun gormusse o zaman nasib olacak bize dusen elimizden geleni yapip beklemek. Dogum yapmamissaniz Rabbim sag salim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasib etsin yapmissaniz Allah anali babali buyutsun uzun omurler versin evladiniza insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?