Geçen ay saraçoğlunun incir havuç kürünü uygulamıştım
2 sene önce idi ve düşük yaptım bu sene yine fazlasıyla yedim adetim 4 gün erken geldiHamile misin şu an gebelik takvimi olmadığı için soruyorum
Ben kur yapmadım dalından koparıp yedimİncir kürünü nasıl yapıyosunuz
Yok yok geçmiştir onun etkisi 2 ay önce bende ovitrelle vurulmuştum 12 günden sonrası gebeliktir inş bence kan vermelisin acilenİnşallah canım ya çatlatma iğnenin etkisi 17. Gün yoktur zaten
Evet canım inşallah ya adetimede 6 gün varYok yok geçmiştir onun etkisi 2 ay önce bende ovitrelle vurulmuştum 12 günden sonrası gebeliktir inş bence kan vermelisin acilen ☺
Bendeİncir kürü mü? Nasıl yaptın bu ay soğan olmazsa onu düşünüyorum
Ben kürünü yapacam soğan tutmazsaBen nerde buluyum burda incir ağacı
Taze incir le mi yapılıyormuş bakmadım bileBendeama taze incir bulamam ki
Bende öyle duymuştum sanki ama araştırmadımİncir kürü için sanırım kuru incir olması gerekiyor diye biliyorum
Bebe uğruna vücut da dengeyi şaştıTam mevsimi herkes tüketsin bence bu ay bol bol
Belki önümüzde ay tutar inşallaaahhh2 sene önce idi ve düşük yaptım bu sene yine fazlasıyla yedim adetim 4 gün erken geldi
Kesin geçmiştir. Ben 13. Günde bembeyaz gördümEvet canım inşallah ya adetimede 6 gün var
İzinden gidiyorum dostum beraber yapalımBen kürünü yapacam soğan tutmazsa
Agaçtan yedim dadi bi arkadaş ta zor yani ben bulamam tazesiniTaze incir le mi yapılıyormuş bakmadım bile
Arkadaşlar soğan kürü ile hamile kalanlar ne gibi belirtileriniz oldu ne zaman öğrendiniz hamile olduğunuzu aydınlatır mısınız
İnşallah canım ya zaten adetede 6 gün varKesin geçmiştir. Ben 13. Günde bembeyaz gördümhadi hayırlı olsun
Market ve pazarlarda bulabilirsinizAgaçtan yedim dadi bi arkadaş ta zor yani ben bulamam tazesini
Nasılsın Melek canım hayırlı olsun bebişin sonuna kadar çok güzel geçer inş hamileliğin canım adına çok sevindim bizlerede dua et
Ah ah market pekide pazar mazar yok buralarda hiç sormaaaMarket ve pazarlarda bulabilirsiniz ☺
Iyiyim sende hep iyi ol insallah çok teşekkür ederim guzel tatlı dileklerin icin dua ederim herzamanNasılsın Melek canım hayırlı olsun bebişin sonuna kadar çok güzel geçer inş hamileliğin canım adına çok sevindim bizlerede dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?