- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Güzel haberlerle gel bizeİnşallah canım ya zaten adetede 6 gün var
İnşallah canım iğne etkisidir diye ödüm kopuyor ama 17 günüm artıkGüzel haberlerle gel bize
Sen karşıma her çıktığında umut oluyor
İğne değildir artık kuzum hayırlı olsunİnşallah canım iğne etkisidir diye ödüm kopuyor ama 17 günüm artık
Evet canım bende öyle düşünüyorum ünşallah gebeliktir dimiİğne değildir artık kuzum hayırlı olsun
Gebelik tir canım ama kesin bilgi kan testiEvet canım bende öyle düşünüyorum ünşallah gebeliktir dimi
Evet adetime 10 gün kala basladiSen karşıma her çıktığında umut oluyorkasık ağrısı falan yaşadın mı sen
İnşallah canım bugün kan veririmGebelik tir canım ama kesin bilgi kan testi
Hala vermedinmi koş koş hemen ver bence ya çok heyecanlıİnşallah canım bugün kan veririm
Vereceğim canım kahvaltıdayımHala vermedinmi koş koş hemen ver bence ya çok heyecanlı
Afiyet olsun canımVereceğim canım kahvaltıdayım
Neler yaşadınEvet adetime 10 gün kala basladi
Hadi bakalım güzel haberlerle gelİnşallah canım bugün kan veririm
10 gün öncesinden bel kasik ve bacak agrilarim oldu sonra 5 gün kala bir damla akıntı geldi kahverengiye yakin kırmızı ozaman şüphelenmiştim 2 sonra test yaptim hamileymisim belirtiler bukadarNeler yaşadın
Oh oh maşallah benim adet ağrısı yerini bel ve bacak ağrısına bıraktı şu an ayaklarım pencerede benimki tuhaf tuhaf izliyor beni10 gün öncesinden bel kasik ve bacak agrilarim oldu sonra 5 gün kala bir damla akıntı geldi kahverengiye yakin kırmızı ozaman şüphelenmiştim 2 sonra test yaptim hamileymisim belirtiler bukadar
Bende aynı şekilde çıktı geçen ay baya hamile sanmıştım ama iğne etkisiymişİnşallah canım ya çatlatma iğnenin etkisi 17. Gün yoktur zaten
Kan verdin miVereceğim canım kahvaltıdayım
Kaçıncı gün yaptınBende aynı şekilde çıktı geçen ay baya hamile sanmıştım ama iğne etkisiymiş
4. Gün 10. Gün 17. Gün yaptım 17. Gün akşamında adet oldum . Umarım sizinki gebeliktirKaçıncı gün yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?