- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi Chivas Regal
-
Valla canm gcen ay gün aşırı dnemiştim bi de ovu testiyle takip etmiştim ama kısmt degişmiş bu ay da gün aşırı yparm herhalde veya kafama greBende hiççç acıkmıyorum canım ve durmadan wcBugun 5. günüm benimde ayy heyecanlıyım canım :) Gün aşırı mı deneyeceksiniz özel değilse
Ben ovulasyon yapmadan full gunasırı denemeyi düşünüyorum bu ayValla canm gcen ay gün aşırı dnemiştim bi de ovu testiyle takip etmiştim ama kısmt degişmiş bu ay da gün aşırı yparm herhalde veya kafama greyarın ovu testi yapmya başlicam hemde
İnşallah olur bu ay ikimizinde senin bat kaçBen ovulasyon yapmadan full gunasırı denemeyi düşünüyorum bu ay
İnşallah tatlım :) 27 Ağustosİnşallah olur bu ay ikimizinde senin bat kaç
canım meraba inşallah emeklerinin sonucunu alırsın birşey sormak istiyorum. benim adetimin son günü bugün şimdi 2 gün sonra mi başlamalıyım?. sabah akşam içicem ne kadar devam edicem? soğan kürünün nasıl hazırlandığını da yazabilir misin ?İnşallah olur bu ay ikimizinde senin bat kaç
Canım bn adet bitti iki gün sonra başladım sabah akşam aç karnına on beş gün içmen lazım ama düzenli aksatmadan iki bardak kaynayan suyun içine bu yemeklerde kullanduığımız soğan var ya dışı açık kahve sadece o kahve rengi kabuğunu soyup dörde bölüp atıyoruz beş dk öyle kaynatıp ılıklaşınca içiyoruz soğutmicakdın ama ılık olcakcanım meraba inşallah emeklerinin sonucunu alırsın birşey sormak istiyorum. benim adetimin son günü bugün şimdi 2 gün sonra mi başlamalıyım?. sabah akşam içicem ne kadar devam edicem? soğan kürünün nasıl hazırlandığını da yazabilir misin ?
Bi de su musluktan olmicak içme duyu olması lazımcanım meraba inşallah emeklerinin sonucunu alırsın birşey sormak istiyorum. benim adetimin son günü bugün şimdi 2 gün sonra mi başlamalıyım?. sabah akşam içicem ne kadar devam edicem? soğan kürünün nasıl hazırlandığını da yazabilir misin ?
Bnmde 22 agustosİnşallah tatlım :) 27 Ağustos
peki günde 1 sefer mi yapıyosun yoksa her bardak için ayrı ayrı mi kaynatıyosunBi de su musluktan olmicak içme duyu olması lazım
Her bardak için ayrı ayrıpeki günde 1 sefer mi yapıyosun yoksa her bardak için ayrı ayrı mi kaynatıyosun
canım çoook teşekkür ederim allah sana da bana da tüm isteyenlere de nasip etsin başlıcam bende inşallahHer bardak için ayrı ayrı
Amin canımcanım çoook teşekkür ederim allah sana da bana da tüm isteyenlere de nasip etsin başlıcam bende inşallah
Yok canm brakmıyo bn içerken yanında erik yiyorum ağzımın tadı değişsin dye bgün 7.gnüm ilk gnler çok zordu içmesi şimdi daha rahat içiyorumBende bu sogan kurune baslayim diyorum ama calisan biriyim.agizda koku birakiyor mu
2 bardak suyun icine atip kaynatiyoruz ya.sabah 2 bardak aksam 2 bardak mi iciyorsunuz.yoksa birer bardak miCanım bn adet bitti iki gün sonra başladım sabah akşam aç karnına on beş gün içmen lazım ama düzenli aksatmadan iki bardak kaynayan suyun içine bu yemeklerde kullanduığımız soğan var ya dışı açık kahve sadece o kahve rengi kabuğunu soyup dörde bölüp atıyoruz beş dk öyle kaynatıp ılıklaşınca içiyoruz soğutmicakdın ama ılık olcak
Yok birer bardak2 bardak suyun icine atip kaynatiyoruz ya.sabah 2 bardak aksam 2 bardak mi iciyorsunuz.yoksa birer bardak mi
Adetliyken yapilan bi kür var mi.ben bugun yarin bekliyorumda kirmiziyi.bari o surecte bisey yapayim.bide bu klomene baslayanlar adetin 3.gunumu basladi hep.doktora gidip ona mi başlasam diyorum.ama tatile cikicam sonrasinda doktor kontrolu gerekiyormu klomen bitinceYok birer bardak
Benim bırakıyor biraz açıkçasıBende bu sogan kurune baslayim diyorum ama calisan biriyim.agizda koku birakiyor mu
2 bardak suyun icine atip kaynatiyoruz ya.sabah 2 bardak aksam 2 bardak mi iciyorsunuz.yoksa birer bardak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?