Gebeliğe Hazırlık SOĞAN KÜRÜNE BAŞLAYACAK OLANLAR ☺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım, kanamam ve pıhtı atımı 2 gün sürdü. Biraz akıntım artti. Ama birakmadim. Cumartesi günü kurum bitiyor incir kuru ile devam edecegim. İnşallah olumlu sonuçlar alır müjde veririm sizlere
Ims canim bende basladim sogan kurune bu 5. Gunum sabah aksam sogan suyu iciyorum gece yatmadan once de corek otu yagi iciyorum suana kadar akintim yada lekem turu bisey olmadi ins bende de ise yarar bu ay hamile kaliriz

Merhaba kızlar, sogam kurumde 15. Günü tamamladım, incir kurune başlayacaktım ancak kafam karıştı. 2. Adete 10 gün kala 5 veya 7 gün daha devam etmemiz gerekiyormuş, ezaten cumartesi yeni bitirdim 15 günlük süreyi 2. Adetime 7 gün var e ben bu durumda hiç küre ara vermeden devam mı edeceğim, 15 günden fazlada kullanmayın deniyor. Anlamadım birsey , bir bilen varmı?

Canim yani kuru bitirdikten sonra adet olmayi bekleyeceksin sonraki adete 5 ile 7 gun kala tekrar yapacaksin. Benimde 7. Gun bitti bugun de sende akinti falan birsey oldu mu bende hicbirsey olmadi henuz buhun yumurtlama gunum galiba baya bir kasik agrisi cekiyorum da bakalim hayirlisi bir yandan da her aksam corek otu yagi ictim ins guzel haberleri aliriz

Canim yani kuru bitirdikten sonra adet olmayi bekleyeceksin sonraki adete 5 ile 7 gun kala tekrar yapacaksin. Benimde 7. Gun bitti bugun de sende akinti falan birsey oldu mu bende hicbirsey olmadi henuz buhun yumurtlama gunum galiba baya bir kasik agrisi cekiyorum da bakalim hayirlisi bir yandan da her aksam corek otu yagi ictim ins guzel haberleri aliriz

Anladım canım teşekkür ederim. Benim daha öncede bahsettiğim gibi 7. Gün kasık ağrısı ile hafif kan ve pıhtı gelmeye başladı. 2 gün devam etti adet kanaması gibi değil ama. Sonra ara ara devam etti ama ben bırakmadım. 15. Günü tamamladım. Bekleyeceğim ozaman. Gelişmelerden haberdar edeceğim.

kızlar ben bu ay soğan kürü içtim 15 gün eksiksiz kullandım bıraktım ama hiç lekelenmem olmadı beklenen adet günüm 22 gün geçti 10 gün önce kan testi yaptırdım0.50 şimdi 50.ci gün oldu 10 gün sonra ikinci adetimi olmam gerekiyor ama hala hiç bir belirtim yok soğan geçikme yapar mı kafam çok karışık bide grip oldum antibiyotik kullanıyorum eğer gebelik varsa geç döllenmeyse zararı olur mu ki?
soğan suyu icip adeti benim gibi geciken var mı ?

kızlar ben bu ay soğan kürü içtim 15 gün eksiksiz kullandım bıraktım ama hiç lekelenmem olmadı beklenen adet günüm 22 gün geçti 10 gün önce kan testi yaptırdım0.50 şimdi 50.ci gün oldu 10 gün sonra ikinci adetimi olmam gerekiyor ama hala hiç bir belirtim yok soğan geçikme yapar mı kafam çok karışık bide grip oldum antibiyotik kullanıyorum eğer gebelik varsa geç döllenmeyse zararı olur mu ki?
Ben soğan suyu kullandım günü gecikmedi ama antibiyotik geciktirir canım. Ayrıca gebelik varsa da antibiyotik çok zararlı

Anladım canım teşekkür ederim. Benim daha öncede bahsettiğim gibi 7. Gün kasık ağrısı ile hafif kan ve pıhtı gelmeye başladı. 2 gün devam etti adet kanaması gibi değil ama. Sonra ara ara devam etti ama ben bırakmadım. 15. Günü tamamladım. Bekleyeceğim ozaman. Gelişmelerden haberdar edeceğim.
Benim de 9.gun bugun dun kaaik agrimla yumurtladigimi hissettim ama nedense bu ay yumurtlama akintisini yakalayamadim yumurtlayana kadar bide her aksam corek otu yagi icmistim ins ise yarar

Ben soğan suyu kullandım günü gecikmedi ama antibiyotik geciktirir canım. Ayrıca gebelik varsa da antibiyotik çok zararlı
ya antibyotiği 3 gün ötnce başladım yani zaten geçikmem vardi 19 gün kadar 3 gün içtim mecbur kaldm cok hasta oldum 40 derece ateşi gördüm inan yoksa ağrı kesici bile içmem 2 yıldır bebek istiyorum soğan içen herkesin zamanında geldi galiba adeti bi benim gelmedi

ya antibyotiği 3 gün ötnce başladım yani zaten geçikmem vardi 19 gün kadar 3 gün içtim mecbur kaldm cok hasta oldum 40 derece ateşi gördüm inan yoksa ağrı kesici bile içmem 2 yıldır bebek istiyorum soğan içen herkesin zamanında geldi galiba adeti bi benim gelmedi

Kuru uygularken hiç ara kanamanız oldumu? Belki o nedenledir. Benim normal şartlarda ayın 1 inde adet olmam lazım bakalım ne olcak. Bilgilendiririm.

Kuru uygularken hiç ara kanamanız oldumu? Belki o nedenledir. Benim normal şartlarda ayın 1 inde adet olmam lazım bakalım ne olcak. Bilgilendiririm.
hayır olmadı 7 kasımda adet oldum 5 gün sürdü bitti 7.gün soğan kürü yapmaya basladım sadece sari beyaz akıntım oldu ve halada gelmedi kanama 2 ocakta 2.adetimi olmam gerek normalde

Ben 3. Kaybımi yaşadım da 2 hafta kadar oldu. Düşük yaptım bendeyapmak istiyorum kürü. Daha öncede yapmıştım adet düzenim bozulmaz kızlar dimi

Merhaba
Ben soğan kuru uyguladım 15 gün. Ara ara lekelenmelerim ve kan pıhtılaşma oldu ancak tam günümde de adet oldum herhangi bir gecikme olmadı.

Kizlar bende 9 gun yapabildim bazi nedenlerden dolayi aksaltmak zorunda kaldim sonrada biraktim pek ise yaramayacak galiba ama bende 9 günde farkli hicbirsey olmadi ne akinti nede baska bisey bakalim yumurtlamam geceli bugun 8. Gun sizce erken gebelik testinde cikar mi

Merhaba
Ben soğan kuru uyguladım 15 gün. Ara ara lekelenmelerim ve kan pıhtılaşma oldu ancak tam günümde de adet oldum herhangi bir gecikme olmadı.
bende adet oldum canım 51.ci günde şuan hala bitmedi ve çok ağır geçiyor afedersin ama boyle simsiyah parça parça yani kan pıhtısı gibi değil inşallah soğan içimi temizliyordur diye düşünüyorum bende bu ay daha şanslı olurum belki :)

Back
X