Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğrudur kuzum, bana çok tiksinç gelmedi, sadece ellerin hijyenik olması lazım, benim eski bir doktorum da elle muayene ediyordu, onun etmesindense kendi yaptığım daha sempatik geldi bana şuan için
Ay kocalar burayı okusa yeminle soğurlar bizden :)))

Bence gayet güzel anlttın abla ben ilk ittirince parmagımı bi yuvarlar birşeye degiyor böyle üstü yarık yarık ondan sonrasına ittirince de bomboş ablam senin dedigin gibi valla anlamadm ben bu işi. İlk girişteki şeye degmeden öncesi yumuşacık ama

kızlarrrr ben size daha pratik ve güvenilir bir yöntem söyleyeyim internette gebelik testi alın yüklü alımlarda 1,5 tl ye geliyor kargo dahil bol bol alın bol bol deneyin eczanelerdeki 5 tl ye aldığınız testler internette çok ucuz. Bahsettiğiniz konuyu araştırdım okudum ama pek de güvenli bi sonuç gibi gelmedi bazılarında rastlantı olmuş gibi. Bu şekilde muayenelerde doktorlar anlıyor ama bunun bizim anlayacağımız kadar kolay olmadığını düşünüyorum. Kendinizi hiç kasmayın canlarım en güzeli test

BilgeUfuk kuzum bu seçenek sana pek uygun olmayacak çok üzgünüm ama inşallah yarın son testinle sen pozitif sonucu alacaksın ve sana gerek kalmayacak.

İnşallah canım, senin için çok sevinirim ben
Yok kuzu ya ben daha ovulasyon dönemindeyim sanmam yani, kızım bence evde küçük bebek görünce öyle dedi kendimi umutlandırmamak adına böyle düşünmek istiyorum

Yaa işte buraya gelmeden önce öyle fazla fazla alıp internetten sipariş etmeyi hiç düşünmedim bende yaa.. Bakalım artk yarın ne gibi nasıl bir sonuç alcaz ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…