Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu arada bugün BilgeUfuk kuzunun kontrolü vardı dimi?Hiç sesi çıkmıyor inşallah her şey yolundadır
Yaaa ben seni yerimm
Ben 2 gun once grip oldum bugunde anestezi doktoruyla konustum anestezi yapamayiz bilge dedi seni cok zorlar uyanamazsin dedi. O yuzden dger ay'ı da bekleyemeyecegimden ötürü anestezisiz rahim filmi cektirdim. Her 2 tüpte kapalı dedi doktorum. Buraz daha dayan sol'a tekrar yollicam ilac dedi. Vee sol tüpüm açıldı çok şükür. Ama o agrı beni öldürdü resmen. Bildiginiz 2 defa film cektirmis kadar oldum yani
Neyseki şuan cok iyiyim vee mutluyum doktorum 4 ay a kadar gebelik görürüz dedi. Insallah dedigi gibi de olur

Geçmiş olsun canım

İnşallah senin de gönlüne göre olsun canım

Oy ben o yavrunun vicadnına ölürüm yaaaa, güzel yüreklim
Erkek anneleri zaten kadına değer vermeyi küçük yaşta öğretmeliler, ağaç yaşken eğilir
Ve böyle güzel annelerin çocukları ilerde eşlerine de çok güzel davranıyorlar, ben kaynanama hep dua ederim ne güzel yetiştirmiş diye

Bence sen de içten içe erkek istiyorsun gibi geldi :) hadi itiraf et :)

ahahahha Öp kız valla hakkındır D

Çok geçmiş olsun kuzum, görüyor musun bak yi ki de çektirmişsin rahim filmini, çok şükür ki tüpün de açılmış, aynen doktorunun dediği gibi birkaç ay içinde gebelik olur canım hayırlısıyla

Canım benim günaydın öncelikle, çok çok sevindim
İyi ki de çektirmişsin bak meğer problem bundan ötürüymüş aslında, sol tüpünün açılmasına o kadar sevindim ki
Hadi inşallah baharda galiba Allah nasip ederse hepimiz hamiş mi olacağız ne
Bende mutlaka konuşacağım doktorumla bakalım ne diyecek ya çok merak ediyorum
Çok mu ağrılıydı canım Bir de diğer tüpün kist nedeniyle mi kapalıymış, bunun hakkında bilgi alabildin mi?

Ve böyle güzel annelerin çocukları ilerde eşlerine de çok güzel davranıyorlar, ben kaynanama hep dua ederim ne güzel yetiştirmiş diye
Bende kaynanamın bu konuda duacısıyım Aile terbiyesi çok önemli hakkaten, hayat eğitimi evde başlıyor aslında

Günaydın, sabah ve akşam olmak üzere aç karnına düzenli olarak yapmanı tavsiye ederim şahsen; yaptığım 2 ay boyunca çok güzel akıntı oldu sürekli bende, bu da iyiyiye işaret tabi ki; bu ay yine yapıyorum ben, 3. ayım
kısmet olursa önümüzdeki ay da yaparak kürü sonlandıracağım artık

Günaydın kuzum benim
Geçmiş olsun o kadar çok ağrı oluyor demek ki neyse ki doktorun güzel haberler vermiş canım benim çok şükür.Ben de inanıyorum en yakın zamanda bebişin sağlıkla gelecek sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…