- 23 Ocak 2018
- 570
- 644
- 23
- 35
kızlar sizlerin bat ne zamandı?
benim yumurtlamadan sonra haliyle değişti aslında 30 Kasım bekliyordum ama bu ay çok erken yumurtladım, 3 gün geri attı 27 Kasım benim, 1 hafta kalmış
ne zaman ovulasyon testi ile gebelik öğrenebiliyorduk, boşu boşuna gebelik testlerimi harcamak istemiyorum da
beklicem zaten, boşu boşuna testlerimi harcamak istemiyorum, ama son ana kadar da bırakmak istemiyorum canım, son ana kadar olmayınca da bu sefer heyecan yapıyorumcanım bence sabırlı olmaya çalış bekle derim. En azından 2-3 kala deneyebilirsin ama en güzeli adet günün gelsin daha net bişey çıkar. Ama yine de sen bilirsin
yumurtlamadan sonra 24-36 saat içinde çatlıyor ama benim hiç 1.5 gün sürmedi max 1 gün içinde silikleştiğini gördüm hepbenimde bu leke yumurtlama büyük ihtimal 2 gün erken sayarsak bat 4 aralık / tabi ben yumurtlama saatini kaçırmadıysam
beklicem zaten, boşu boşuna testlerimi harcamak istemiyorum, ama son ana kadar da bırakmak istemiyorum canım, son ana kadar olmayınca da bu sefer heyecan yapıyorum
haftasonu denicem bakalım
yumurtlamadan sonra 24-36 saat içinde çatlıyor ama benim hiç 1.5 gün sürmedi max 1 gün içinde silikleştiğini gördüm hep
ihtimal verdiğimden değil de sadece şu uyuz bekleyişi sonlandırmak adına yapıcamHafta sonu deneyebilirsin canım zaten 2-3 kalacak inşallah güzel bir sürpriz yapar bebişin
ben hiç 12 saat duymadım, kalitesine göre 24 ile 36 saat içinde çatlıyor olması lazımmış, sperminde yine max 72 saat canlı kalabiliyormuş, tabi kadında iltihap, enfeksiyon yoksa bunlar spermin canlılığını yitirmesine sebepmiş12 DE YAZIYOR BAZI YERLERDE O YÜZDEN KORKTUM YANİ AKŞAMA KADAR DOLMUŞ OLUR DİYE YA 12 SAAT CANLI KALIYORSA DİYE
ihtimal verdiğimden değil de sadece şu uyuz bekleyişi sonlandırmak adına yapıcam
ben hiç 12 saat duymadım, kalitesine göre 24 ile 36 saat içinde çatlıyor olması lazımmış, sperminde yine max 72 saat canlı kalabiliyormuş, tabi kadında iltihap, enfeksiyon yoksa bunlar spermin canlılığını yitirmesine sebepmiş
Allah’ım ya bileydim tıp okurdum
hadi inşallah sağlıklı spermlerde buluşup sağlıklı bir döllenme olurkızlar dua edin inşallah bebiş bu gün tutunsunnnn o zaman
Kızlar soğan küründe bugün 6.günüm, sizin akıntınız nasıldı, yumurtlama günlerime yakın iç çamaşırımda kaygan, daha yoğun akıntım olurdu ama şimdi su gibi, iç çamaşırım ıslak gibi ama görünen ele gelen kıvamlı kaygan bi akıntım yok
Günaydın kızlar bu arada akşama doğru kuruluk oldu yinede değerlendirdik ama belkide yumurtlama mı bitmişti bilmiyorum ama
benim kürde 9. günüm ve bugün yumurtlama günüm olması lazım.kupkuruyum neden böyle oldu anlamadımevet ıslaklık oluyo yumurtlama öncesi ama benim dün yumurtlamadan 2 gün önce kıvamlı ve hafif kahverengi kanlı akıntım oldu yumurtam çatladı büyük ihtimal soğan kürünü yapanların bazıları geç bazıları erken yumurtluyormuş bende 12.gün oldu yumurtlama sen kaçıncı gündesin
Yok küre 9. gün.Adet olduğum tarihten itibarende bugün 15.gün. Ama soğana başladığımdan beri hiç akıntı olmadı kikürde kaç oldugun değil adet başlangıcından kaçıncı gün
Ben 15.gündeyim, geçen ay 16.gün ovulasyon testinde yumurtlamayı görmüştüm, bu ay testlerimi düzensiz yaptım çizgiler şaştı gün aşırı deniyorum öyle olunca, ama önceki aylarda akıntımdan anlardım yumurtlama dönemini, soğan kürü geciktirdi mi acaba diyorum öyle yumurta akı yoğun akıntım yok bariz kurudum:)evet ıslaklık oluyo yumurtlama öncesi ama benim dün yumurtlamadan 2 gün önce kıvamlı ve hafif kahverengi kanlı akıntım oldu yumurtam çatladı büyük ihtimal soğan kürünü yapanların bazıları geç bazıları erken yumurtluyormuş bende 12.gün oldu yumurtlama sen kaçıncı gündesin
kızlar günaydın
soğan küründe bugün 13. günüm nihayet bitiyoo
bu arada bata 5-6 gün var ama hamile olmadığımdan emin oldumçünkü dün ve bugün öylesine ateşimi ölçtüm 35.5 ortalaması
hem akşam hem sabah ölçtüm
bi de ağızdan ölçünce daha da düşük çıkıyor 35.4 çıkıyooo daha da ihtimal vermiyorum
C chemistim canım seninle batlar arka arkaya idi sen hiç ölçtün mü ateşinibenim çok düşük
Yok küre 9. gün.Adet olduğum tarihten itibarende bugün 15.gün. Ama soğana başladığımdan beri hiç akıntı olmadı ki
evet öyleymiş, yumurtlamadan sonra vücut ısının düşmemesi gerekiyormuş, progesteron hormonu fazla salgılanınca vücut ısısında artışa neden oluyormuşgünaydın neye göre anlaşılıyo gebelik yüksekmi oluyo ateş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?