- 11 Eylül 2016
- 35
- 49
- 88
- 34
- Konu Sahibi Siladuygu91
-
Tamam arkadaşim beklerim umarım olmazsa hamile kalırsınBen adet olursam 25inde başlayıp eşlik edebilirim
EVET CANIM GEBELİK İÇİN İLK SOĞAN KÜRÜ DENEMEM.BU SABAH BAŞLADIM HAYIRLISI İLEUmarım canım sen de gebelik için mi yapıyorsun kürü
İnşallah canım çok sağolAmin kuzum hadi inşallah güzel haberler alır ve birbirimize güzel hberler veriririz.
Senden 1 hafta rotarliyim pazartesi gun baslayacagim bende adetin 10. Gununde.GÜN GÜN BU AYI BENLE BAŞLAYIP BİTİRECEK YOL ARKADAŞI ARIYORUM...MOTİVASYONLAR BENDEN
Merhaba aslan pencesini ne için kullandınız acaba ? Yüksek olan bi degeri dusurmek için mi ? Benim de fsh çok çok yuksek 2 gundur aslan oencesine başladım caya. Soğan kuru ne için acaba Bende kist var iyi mi gelir kötü mu acabaBende bu ay adetimin 3. Günü başladım yukurtlamaya kadar yaptım ayrıca aslan pençesi bitki çayını içtim yumurtlama takibi için dr gittiğimde bana bir şey mi kullandın yumurtalıklarının ikisi de bayağı aktifleşmiş dedi. Bende şaşırdım demekki işe yarıyor. Bakalım sonuç ne olacak şifa olsun sana da
4 gün oldu devamkeeee......
Merhaba ben aslan pençesini hormon değerim için değil de gebelik kolaylaştırcı yumurtalıklara faydalı diye deneyimleyenleri duyduğum için içtim. Soğan kürünü de çikolata kistlerim vardı onlar için içtim. Kontrole gittiğimde tamamen kaybolmamışlardı ama boyutları küçük dedi dr. Ayrıca bu ay ne kullandın dedi normalde tek taraftan yumurtlarken bu sefer 2 taraftan da yumurtlamışımMerhaba aslan pencesini ne için kullandınız acaba ? Yüksek olan bi degeri dusurmek için mi ? Benim de fsh çok çok yuksek 2 gundur aslan oencesine başladım caya. Soğan kuru ne için acaba Bende kist var iyi mi gelir kötü mu acaba
Maşallah çok güzel bende de hemorajik kist vardı ağustosta ama gitmiştir belki fakat geçen aydan beri vajinadan pencereye sildikçe ara ara özellikle adet zamanı geldi Kan kutusu döküldü minik minik kurumuş kan tozu. Ben kistten şüphelendim ilk kez başıma gelmişti. Geçen ay da başka doktora gittim o da folikül kist olmuş dedi. Rahmin temizlensin kistler gitsin istiyorumMerhaba ben aslan pençesini hormon değerim için değil de gebelik kolaylaştırcı yumurtalıklara faydalı diye deneyimleyenleri duyduğum için içtim. Soğan kürünü de çikolata kistlerim vardı onlar için içtim. Kontrole gittiğimde tamamen kaybolmamışlardı ama boyutları küçük dedi dr. Ayrıca bu ay ne kullandın dedi normalde tek taraftan yumurtlarken bu sefer 2 taraftan da yumurtlamışım
Çok geçmiş olsun öncelikleMaşallah çok güzel bende de hemorajik kist vardı ağustosta ama gitmiştir belki fakat geçen aydan beri vajinadan pencereye sildikçe ara ara özellikle adet zamanı geldi Kan kutusu döküldü minik minik kurumuş kan tozu. Ben kistten şüphelendim ilk kez başıma gelmişti. Geçen ay da başka doktora gittim o da folikül kist olmuş dedi. Rahmin temizlensin kistler gitsin istiyorum
Ne kadar süre kullanmak lazım acaba ? Ben aslan oencesini fsh için 2 gündür başladım umarım düşer hormonlarım düzene girer. Çok yüksek fsh benim 50
Soğan kürunü nasıl yapıyorsunuz acaba? Ve kaç gün yapmak lazım
Cnm ara kanama 1 kere yazın oldu onda da korktum hayatımda ilk kez olunca doktora gittim orda öğrendim durumu. Ovulasyon yapıyorum cnm yumurtlamayı kontrol eder ona göre bıkarım bi denemek istiyorum. Sağ kasığımda ağrı var kistten dolayı olabilir belki. Inşallah tutmuştur cnmÇok geçmiş olsun öncelikleben adetimin 3. Günü başladım sökülmesi için kistlerle beraber ama kanamanız çoksa adetten hemen sonra başlayabilirsin. Ben sabah akşam aç karnına yumurtlama gününe kadar soğan suyu içtim. Yine aslan pençesini de yumurtlamaya kadar öğlen saatlerinde içtim. Yumurtlama zamanı içmeyin diyorlar. Dr da her ne içiyorsan şuan bırak dedi çatlatma iğnesi oldum çünkü. Şuan beklemedeyim
İnşallah canım kistleri olan çoğu kişi gebe kalıyor hiç ümidini kaybetme kasık ağrısı yumurtlama dönemi de oluyor o günlerde değerlendirirsin Allahın izniyle olur rabbim tüm isteyenlere nasip etsinCnm ara kanama 1 kere yazın oldu onda da korktum hayatımda ilk kez olunca doktora gittim orda öğrendim durumu. Ovulasyon yapıyorum cnm yumurtlamayı kontrol eder ona göre bıkarım bi denemek istiyorum. Sağ kasığımda ağrı var kistten dolayı olabilir belki. Inşallah tutmuştur cnm
Inşallah cnm ama benim fsh de yüksek o yüzden çok çok zor normal yolla ama yine de çabalıyorum umarım nasip olur. Çok teşekkür ederim . Kistler sorun olmaz demişlerdi adetle gider demislerdi adetim hala gelmedi 36.gün bugün bi sokulseydi inşallahİnşallah canım kistleri olan çoğu kişi gebe kalıyor hiç ümidini kaybetme kasık ağrısı yumurtlama dönemi de oluyor o günlerde değerlendirirsin Allahın izniyle olur rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
O zaman soğan suyu faydalı olabilir denersin bi ama gebe olmadığından emin olduğunda kullanInşallah cnm ama benim fsh de yüksek o yüzden çok çok zor normal yolla ama yine de çabalıyorum umarım nasip olur. Çok teşekkür ederim . Kistler sorun olmaz demişlerdi adetle gider demislerdi adetim hala gelmedi 36.gün bugün bi sokulseydi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?