Zamanında reglim bittikten sonra başlamıştım. 15 gün sabah akşam aç karna içiliyor. orta boy turuncu kabuklu soğanın kabuğunu soyup dörde bölüyorsunuz ve 1 buçuk su bardağı içme suyunu ekleyip kaynatıyorsunuz kaynadıktan sonra kısıp 5 dakika kısık ateşte kaynamaya bırakıyorsunuz. Süzüp içebilirsiniz. her içişinizde taze yapmanız gerekiyor. kaynar içmek zor oluyor biraz bardakta bekletip içiyordum ben. Bunu yapana kadar 6 ayda bir regl oluyordum pcostan dolayı. bunu 1 kez düzenli yaptım ve 5 sene adetim günü gününe oldu. Sonra evlendikten 1 sene sonra yine düzensizleşti. O zaman tekrar yaptım ve yine düzenlendi. Sadece bence işe yaramasındaki bir etken de hayat tarzınızı değiştirmek. Ben abur cuburlar yiyeyim ama soğan kürü işe yarasın gibi bir durum yok maalesef. Yürüyüş bol su içmek sağlıklı bir beslenmeye geçmek mümkünse birkaç kilo vermek etkisini arttırıyor. Ama bu herkeste aynı etkiyi göstereceği anlamına gelmiyor ne yazık ki. Tam tersi yumurtlama düzenini bozanlar da oluyor bu kürle. Adetliyken yapılırsa özellikle kanama durmuyor tehlikeli bir duruma da yol açabilir. Bir doktora danışmakta fayda var fayda göreyim derken zarar görmeyin.