Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sari turuncu artik hangi renkse yemeklik sogan olacak yani sogani kabuklariyla birlikte kaynayan suya atiyorsun 2-3 tane ama boyle cucuge kacanlardan olmasin, bu sekilde bi 7-8 dk daha kaynattiktan sonra suzup suyunu iciyorsun. Soganin kabugu suyuna rengini salacak. Sonra burnunu tikayip fondip:) sifa olur insallah. Ben belirli araliklarla yaparim bunu.?? kımse yok mu
Kaç gün içmem gerekiyor bide regl iken başlayabiliyor muyumSari turuncu artik hangi renkse yemeklik sogan olacak yani sogani kabuklariyla birlikte kaynayan suya atiyorsun 2-3 tane ama boyle cucuge kacanlardan olmasin, bu sekilde bi 7-8 dk daha kaynattiktan sonra suzup suyunu iciyorsun. Soganin kabugu suyuna rengini salacak. Sonra burnunu tikayip fondip:) sifa olur insallah. Ben belirli araliklarla yaparim bunu.
Ya ben regl olamiyorum die kullanmistim acikcasi zamanini pek onemsemedim 4 gun yemeklerden yaptim sonra regl oldum zaten. bi yerden sonra icilmiyor zaten agir geliyor. 6 ayda bir yaparim bu arada 1 bardak icerim. Vajinal mantara enfeksiyona falan da iyi geliyor diye biliyorum cunku. Onlem olsun die yapiyorum arada. Hamile kalmaya calistigim icin artik yapmiyorum ama dusuk riski yaratiyor cunku. Sen ne icin kullanacaksin?Kaç gun
Kaç gün içmem gerekiyor bide regl iken başlayabiliyor muyum
yumurta buyumesı catlaması ıcın dogru mu burada bır kac kısıde okudum gebe kalan varYa ben regl olamiyorum die kullanmistim acikcasi zamanini pek onemsemedim 4 gun yemeklerden yaptim sonra regl oldum zaten. bi yerden sonra icilmiyor zaten agir geliyor. 6 ayda bir yaparim bu arada 1 bardak icerim. Vajinal mantara enfeksiyona falan da iyi geliyor diye biliyorum cunku. Onlem olsun die yapiyorum arada. Hamile kalmaya calistigim icin artik yapmiyorum ama dusuk riski yaratiyor cunku. Sen ne icin kullanacaksin?
Kuzum ben geçen ay kullandım. Adet bittikten 3 gün sonra başladım. Sabah akşam yaptım. 2 soğanı dörde bölüp kaynayan klorsuz suya atıp 7-8 dk kısık ateşte kaynatıp süzüyorsun. Ilıyınca iciyorsun. 15 gün kullanılıyor. Ben kullandığım ay inanilmaz adet gecikmesi yaşadım. İlgisi var mı bilmiyorum ama kullanım şekli bu.yumurta buyumesı catlaması ıcın dogru mu burada bır kac kısıde okudum gebe kalan var
tesekkur ederım cok sağol denemek ıstıyorum gebelık ıcınKuzum ben geçen ay kullandım. Adet bittikten 3 gün sonra başladım. Sabah akşam yaptım. 2 soğanı dörde bölüp kaynayan klorsuz suya atıp 7-8 dk kısık ateşte kaynatıp süzüyorsun. Ilıyınca iciyorsun. 15 gün kullanılıyor. Ben kullandığım ay inanilmaz adet gecikmesi yaşadım. İlgisi var mı bilmiyorum ama kullanım şekli bu.
detaylı bılgı verdıgınız ıcın cok tesekkur ederım gebelık ıcın ıstıyorum yumurta catlasın dıyeZamanında reglim bittikten sonra başlamıştım. 15 gün sabah akşam aç karna içiliyor. orta boy turuncu kabuklu soğanın kabuğunu soyup dörde bölüyorsunuz ve 1 buçuk su bardağı içme suyunu ekleyip kaynatıyorsunuz kaynadıktan sonra kısıp 5 dakika kısık ateşte kaynamaya bırakıyorsunuz. Süzüp içebilirsiniz. her içişinizde taze yapmanız gerekiyor. kaynar içmek zor oluyor biraz bardakta bekletip içiyordum ben. Bunu yapana kadar 6 ayda bir regl oluyordum pcostan dolayı. bunu 1 kez düzenli yaptım ve 5 sene adetim günü gününe oldu. Sonra evlendikten 1 sene sonra yine düzensizleşti. O zaman tekrar yaptım ve yine düzenlendi. Sadece bence işe yaramasındaki bir etken de hayat tarzınızı değiştirmek. Ben abur cuburlar yiyeyim ama soğan kürü işe yarasın gibi bir durum yok maalesef. Yürüyüş bol su içmek sağlıklı bir beslenmeye geçmek mümkünse birkaç kilo vermek etkisini arttırıyor. Ama bu herkeste aynı etkiyi göstereceği anlamına gelmiyor ne yazık ki. Tam tersi yumurtlama düzenini bozanlar da oluyor bu kürle. Adetliyken yapılırsa özellikle kanama durmuyor tehlikeli bir duruma da yol açabilir. Bir doktora danışmakta fayda var fayda göreyim derken zarar görmeyin.