Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar benim fsh değerim 12.1 Lh değerim ise 7.23 ben anlamadım çok yüksek acaba 30 yaşındayım daha ince hiç çocuğun olmadi istiyoruz eşimle ama olmuyor.
Merhabalar benim fsh değerim 12.1 Lh değerim ise 7.23 ben anlamadım çok yüksek acaba 30 yaşındayım daha ince hiç çocuğun olmadi istiyoruz eşimle ama olmuyor.
Lh ile ilgili pek bilgim yok. Fsh yüksek evet ama çok değil. Ben tedaviye 32 fsh ile başladım 18 olduğunda tüp bebek denedik ve olumlu sonuçlandı. Ama hormon değerlerinden ise amh değerini esas al. Hormonlar stresten etkileniyor ve değişiyor.
Lh ile ilgili pek bilgim yok. Fsh yüksek evet ama çok değil. Ben tedaviye 32 fsh ile başladım 18 olduğunda tüp bebek denedik ve olumlu sonuçlandı. Ama hormon değerlerinden ise amh değerini esas al. Hormonlar stresten etkileniyor ve değişiyor.
Valla ben denedim soğan kurunu kistlerde çok büyük degilse gerçekten ise yarıyor fakat gah değerini düşürdüğünü duymadım ama temizleyici özelliği var ve zayiflatma