Gebeliğe Hazırlık Soğan kürüyle hamile kalan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar hamile kalamayıp soğan küründen sonra hamile kalan var mı? Süreç nasıl işledi? Ve ne kadar zaman sonra hamile kaldınız?
Canim kiside. Kisiye degisiyor bak mesela ben ictim 7aylik evliyim 3.ayda ictim ama bende kist cikti yani yeni evliysen yapma daha iyi ama yeni evli degilsen yap dene denememekten iyi en azindan umudunu kesersin ondan baska seylere yonelirsin incir kuru daha iyi yukurta catlatma icin o daha iyi

Düşük yaptım 7 ay geçti üstünden denemek istedim bende

Polikistik over var dedi ama ben o sebepten hamile kalınamadığını sanmıyorum çevremde polikistik olupda hamile kalan çok var.
Canim polikistikse sen hamile kalip dusuk yapmissin tekrardan kalabilirsin tabiki de ama polikistige sogan suyu oneriyorlar ben octim kist olustu bende ama karadeniz mutfagini oneriyoar beslenme cok onemli bu hastalikta hersey ginlunce olur insallah

Arkadaşlar hamile kalamayıp soğan küründen sonra hamile kalan var mı? Süreç nasıl işledi? Ve ne kadar zaman sonra hamile kaldınız?
Merhaba bende bu ay soğan suyunu denedim canım hala regl olmadım. Kendim adına konuşmayayım ama çevremde bir çok kişiden duydum soğan suyu içip 1. Ayda 2. Ayda hamile kalanları rabbim sana da nasip etsin

Ben klomen ve soğan kürünü aynı anda denemiştim ve hamile kalmıştım doktorum doğan kürünü önermişti doğal antibiyotik 6 ayda bir yapılabilir eemişti

Bende denedim hatta saati saatine ictim dikkat ettim. Diger ay doktor bana polikistik over var sende dedi. Yumurta fazlalasmis ama kalitesiz yumurtaydi. 1 sene sonra atlatabildim polikistik overi. Bende ters etki yapti. Kisiden kisiye değişiyor bencede. Ben tovbe ettim kür yapmamaya.. amh falan yukseltti bende. Onunla ugrastim bide. Tup bebek denedim o bile olmadı. Bi doktora sor bence baslamadan

Bende pko var soğan kürü çok işe yaradı 60 günlere çıkan adet süremi düşürdü ve ovulasyon testlerim bir türlü pozitif çıkmıyordu çıkmaya başladı... 5-6 ay gebelik de olmamıştı soğan kürüne başladım 3.ayda hamile kaldım. 8 haftalıkken kalbi durdu ama o başka bir konu sonuçta soğan kürü sayesinde hem adetim daha düzenli oldu hem de hamile kaldım. İnşallah tekrar hamile kalırım sağlıkla bebişime kavuşurum İsteyen herkes de kavuşsun inşallah

Ben şimdi 6 aylık çocuğum kucağımda
İkinci çocuğa niyet ettik doktora gittim folik asit felan başladık ama 5 ay olmadı tekrar gittim kist var dedi ama ilaç filan da vermedi gerek yok iki ay sonra tekrar kontrole gel dedi araştırdım soğan kürü temizliyormuş 15 gün kullandım sonrasında regl oldum sonrasında hamile kaldım tekrar gittim kontrole kist yok olmuş yerine bebiş gelmişti

Bende de aynisi cikti sogam suyu denedim polikistik dedi ama canim polikistik oyle gecen bi hatalil degil ki o surekli vardir sadece kontrol altina aliniyor sen masil gecti dion doktor mu oype dedi gecmis diye

Bende de aynisi cikti sogam suyu denedim polikistik dedi ama canim polikistik oyle gecen bi hatalil degil ki o surekli vardir sadece kontrol altina aliniyor sen masil gecti dion doktor mu oype dedi gecmis diye
Ben kistim icin sogan suyu yapmistim. Kist sag taraftaydi, sol taraftada pko olustu. Doktorada soyledim sogan suyu yapmistim bu ay diye, kızdı bana bayagi bi. Ama pkoda adet duzensizligi falan olur bende hic olmadi. Sadece sayi fazlalasti ve catlama sorunu meydana geldi. Sonra o yoketmek istedigim kistim bayagi büyüdü ameliyat oldum. Klomen verdi dr 3 ay kullandim olmadi. Aradan 1 sene gecti tup bebek denedim o da olmadi. Sanirim yumurta gelistiriciler pkoyu yendi. Kaliteli yumurta olusmaya basladi yani. Gecen hafta 2 ayri kadın dogumcuya gittim. Ikiside pko değilsin dedi.. yaza dogru bi daha tup bebek deneyeceğim bakalim...

Eee canim klomen verip ondan sinraki gunler catlatma ignesi yapiyorlar klomen yumurta buyutucu sen tup bebek denemeden klomen+catlatma ignesi kullanmak istedigini bi doktotra dile getir insallah oype olur sadece klomenle olmaz bildigim kadariyla cunku bende baya arastirdim bide klomen tek kist yapar ben de evliligimin ilk.3.ayinda sogan suyu kullandim hangi akla mantiga sigiyorsa sonra polikistik over var bende suan onla savasiyorum guzel bi doktorda bulmak zor nedense 7aylik evli olmama ragmen 1bucuk yil dedim polikistik yuzunden ama kismet me zamnsa o zamndir

Arkadaşlar merhaba, bana daha genç kızken pco tanısı konuldu. Aylarca adet olmadığım oldu evlendim düzenli cinsel ilişkiyle 40-50 günde bir oldum. 4 Kere klomen ve ovitrelle kullandım olumsuz oldu. Doktorumu değiştirdim iyi ki değiştirmişim. Sonra aşılama yaptırdım aşılamada idrar Yolu enfeksiyonu olmuştum parça şeklinde akıntılarım oluyordu. Doktorum femera verdi dedi ki pcolu hastalarda klomenden daha etkili femera. Haziran’da aşılamam yapıldı olumsuz oldu. Temmuzda progesteron ölçüldü yumurtlamam yok diye femera verildi Ağustos ayında ilk femera kullandım olumsuz oldu Eylül ayında kullandım hamile kaldım. Şuan 29 haftalık hamileyim. Kürlerden bahsetmişsiniz inşallah size şifa olsun ama bende hiç etki etmedi ben artık kürleri bırakmıştım her şeyi bırakmıştım sadece femera kullandım ve gün aşırı ilişkiye girdik aksatmadan doktora yumurta takibi için gitmedim bile. İstanbul’da olanlar için doktorum Prof. Dr. İlker İnan Arıkan çok doktor gezdim onun gibi işinde uzman ve iyi niyetli bir adam görmedim

Benımde bebegımın kalbı durdu aynı haftada kürtaj oldum aslında kürtaj sonrası sofa kürünü denemek mantıklı geldi rahim temizlensin diye dogru mu dusunuyorum bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…