- 19 Nisan 2021
- 5
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi ilaydaaymaz
-
Canim kiside. Kisiye degisiyor bak mesela ben ictim 7aylik evliyim 3.ayda ictim ama bende kist cikti yani yeni evliysen yapma daha iyi ama yeni evli degilsen yap dene denememekten iyi en azindan umudunu kesersin ondan baska seylere yonelirsin incir kuru daha iyi yukurta catlatma icin o daha iyiArkadaşlar hamile kalamayıp soğan küründen sonra hamile kalan var mı? Süreç nasıl işledi? Ve ne kadar zaman sonra hamile kaldınız?
Düşük yaptım 7 ay geçti üstünden denemek istedim bendeCanim kiside. Kisiye degisiyor bak mesela ben ictim 7aylik evliyim 3.ayda ictim ama bende kist cikti yani yeni evliysen yapma daha iyi ama yeni evli degilsen yap dene denememekten iyi en azindan umudunu kesersin ondan baska seylere yonelirsin incir kuru daha iyi yukurta catlatma icin o daha iyi
Eee doktorlar ne dio enfeksyin yada baska bisiler mi var sorun ne mesela ozel degilse ona gore icebilirsinDüşük yaptım 7 ay geçti üstünden denemek istedim bende
Polikistik over var dedi ama ben o sebepten hamile kalınamadığını sanmıyorum çevremde polikistik olupda hamile kalan çok var.Eee doktorlar ne dio enfeksyin yada baska bisiler mi var sorun ne mesela ozel degilse ona gore icebilirsin
Canim polikistikse sen hamile kalip dusuk yapmissin tekrardan kalabilirsin tabiki de ama polikistige sogan suyu oneriyorlar ben octim kist olustu bende ama karadeniz mutfagini oneriyoar beslenme cok onemli bu hastalikta hersey ginlunce olur insallahPolikistik over var dedi ama ben o sebepten hamile kalınamadığını sanmıyorum çevremde polikistik olupda hamile kalan çok var.
Merhaba bende bu ay soğan suyunu denedim canım hala regl olmadım.Arkadaşlar hamile kalamayıp soğan küründen sonra hamile kalan var mı? Süreç nasıl işledi? Ve ne kadar zaman sonra hamile kaldınız?
Soğan kürünü yaptığınız ay mi hamile kaldınız sonraki aylar miBen klomen ve soğan kürünü aynı anda denemiştim ve hamile kalmıştım doktorum doğan kürünü önermişti doğal antibiyotik 6 ayda bir yapılabilir eemişti
Bende denedim hatta saati saatine ictim dikkat ettim. Diger ay doktor bana polikistik over var sende dedi. Yumurta fazlalasmis ama kalitesiz yumurtaydi. 1 sene sonra atlatabildim polikistik overi. Bende ters etki yapti. Kisiden kisiye değişiyor bencede. Ben tovbe ettim kür yapmamaya.. amh falan yukseltti bende. Onunla ugrastim bide. Tup bebek denedim o bile olmadı. Bi doktora sor bence baslamadanCanim kiside. Kisiye degisiyor bak mesela ben ictim 7aylik evliyim 3.ayda ictim ama bende kist cikti yani yeni evliysen yapma daha iyi ama yeni evli degilsen yap dene denememekten iyi en azindan umudunu kesersin ondan baska seylere yonelirsin incir kuru daha iyi yukurta catlatma icin o daha iyi
BenArkadaşlar hamile kalamayıp soğan küründen sonra hamile kalan var mı? Süreç nasıl işledi? Ve ne kadar zaman sonra hamile kaldınız?
Bende de aynisi cikti sogam suyu denedim polikistik dedi ama canim polikistik oyle gecen bi hatalil degil ki o surekli vardir sadece kontrol altina aliniyor sen masil gecti dion doktor mu oype dedi gecmis diyeBende denedim hatta saati saatine ictim dikkat ettim. Diger ay doktor bana polikistik over var sende dedi. Yumurta fazlalasmis ama kalitesiz yumurtaydi. 1 sene sonra atlatabildim polikistik overi. Bende ters etki yapti. Kisiden kisiye değişiyor bencede. Ben tovbe ettim kür yapmamaya.. amh falan yukseltti bende. Onunla ugrastim bide. Tup bebek denedim o bile olmadı. Bi doktora sor bence baslamadan
Yaptığım aySoğan kürünü yaptığınız ay mi hamile kaldınız sonraki aylar mi
Ben kistim icin sogan suyu yapmistim. Kist sag taraftaydi, sol taraftada pko olustu. Doktorada soyledim sogan suyu yapmistim bu ay diye, kızdı bana bayagi bi. Ama pkoda adet duzensizligi falan olur bende hic olmadi. Sadece sayi fazlalasti ve catlama sorunu meydana geldi. Sonra o yoketmek istedigim kistim bayagi büyüdü ameliyat oldum. Klomen verdi dr 3 ay kullandim olmadi. Aradan 1 sene gecti tup bebek denedim o da olmadi. Sanirim yumurta gelistiriciler pkoyu yendi. Kaliteli yumurta olusmaya basladi yani. Gecen hafta 2 ayri kadın dogumcuya gittim. Ikiside pko değilsin dedi.. yaza dogru bi daha tup bebek deneyeceğim bakalim...Bende de aynisi cikti sogam suyu denedim polikistik dedi ama canim polikistik oyle gecen bi hatalil degil ki o surekli vardir sadece kontrol altina aliniyor sen masil gecti dion doktor mu oype dedi gecmis diye
Eee canim klomen verip ondan sinraki gunler catlatma ignesi yapiyorlar klomen yumurta buyutucu sen tup bebek denemeden klomen+catlatma ignesi kullanmak istedigini bi doktotra dile getir insallah oype olur sadece klomenle olmaz bildigim kadariyla cunku bende baya arastirdim bide klomen tek kist yapar ben de evliligimin ilk.3.ayinda sogan suyu kullandim hangi akla mantiga sigiyorsa sonra polikistik over var bende suan onla savasiyorum guzel bi doktorda bulmak zor nedense 7aylik evli olmama ragmen 1bucuk yil dedim polikistik yuzunden ama kismet me zamnsa o zamndirBen kistim icin sogan suyu yapmistim. Kist sag taraftaydi, sol taraftada pko olustu. Doktorada soyledim sogan suyu yapmistim bu ay diye, kızdı bana bayagi bi. Ama pkoda adet duzensizligi falan olur bende hic olmadi. Sadece sayi fazlalasti ve catlama sorunu meydana geldi. Sonra o yoketmek istedigim kistim bayagi büyüdü ameliyat oldum. Klomen verdi dr 3 ay kullandim olmadi. Aradan 1 sene gecti tup bebek denedim o da olmadi. Sanirim yumurta gelistiriciler pkoyu yendi. Kaliteli yumurta olusmaya basladi yani. Gecen hafta 2 ayri kadın dogumcuya gittim. Ikiside pko değilsin dedi.. yaza dogru bi daha tup bebek deneyeceğim bakalim...
Benımde bebegımın kalbı durdu aynı haftada kürtaj oldum aslında kürtaj sonrası sofa kürünü denemek mantıklı geldi rahim temizlensin diye dogru mu dusunuyorum bılemedımBende pko var soğan kürü çok işe yaradı 60 günlere çıkan adet süremi düşürdü ve ovulasyon testlerim bir türlü pozitif çıkmıyordu çıkmaya başladı... 5-6 ay gebelik de olmamıştı soğan kürüne başladım 3.ayda hamile kaldım. 8 haftalıkken kalbi durdu ama o başka bir konu sonuçta soğan kürü sayesinde hem adetim daha düzenli oldu hem de hamile kaldım. İnşallah tekrar hamile kalırım sağlıkla bebişime kavuşurumİsteyen herkes de kavuşsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?