Gebeliğe Hazırlık Soğan kürüyle hamile kalan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ıyıkı okudum yazınızı bende de pco var ama başlangıc durumunda ılerı seviyede değil. Ben kürtaj oldum bu hatta sogan kürü ıle rahmımı temizleyip ıyılestırır mıyım dıye dusunmüştum. Ama suan tedırgın oldum vazgeçtim cok tsk ler

Benımde bebegımın kalbı durdu aynı haftada kürtaj oldum aslında kürtaj sonrası sofa kürünü denemek mantıklı geldi rahim temizlensin diye dogru mu dusunuyorum bılemedım
Evet kuzum iyi olur diyorlar ben kürtajdan sonraki ilk adetimden sonra da birkaç gün yapmıştım. Ara ara yapmaya karar verdim ama böyle bir kaç gün içiyorum normalde yapıldığı gibi 10-15 gün değil. Düşük sonrası gebelik planlayanlarda birlikteyiz kuzum bu arada seni biliyorum yani

Valla hayatım son 1 ayda öyle bir tuhaf hal aldı ki.. Önce heyecanlı bir haberle anne oluyorum dedim aradan belli süre gectı sevincimiz kursağımızda kaldı sonra kürtaj korkusu başladı hadi o gün geldi çattı operasyondan sonra agrılar kanama hadi o bitti lekeler 1 ayda hiç başıma gelmez dedıgım bana cok yabancı duyguları arka arkaya yasadım şimdi kendımı bebek ıcın rahım için en dogru ne olur hangi kürler işe yarar bu konuların içinde buluyorum bu arada ben rahım yenilemek ıcın hergün avakado yemeye de basladım sızde bır arastırın ıstersenız

Aynen canım ben de o ara neler yaşadım neler anlatsam çok uzun olur başıma gelmeyen kalmadı olacağını tahmin edemiceğim şeyler oldu... Hayatımın en kötü zamanlarıydı allah beterinden korusun... Benim zaten 5-6 ay oldu kürtaj olalı rahim yenilenmiştir artık 4 kere adet oldum. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum birsürü şey yapıyorum. Yeni değilim bu yolda birbuçuk yıl oldu. Araştıra araştıra doktor olduk. İnşallah bebiş gelir bu ay bakalım yumurtlamayı bekliyorum

İnşallah arada ya musavvır esmasını da çekin bebek sahıbı olmak isteyenlere yardımcı oluyormus

Bence onun yerine kiraz sapi çayı, ada çayı bunları icin. Herkeste ayni etkiyi yapmıyor malesef sogan kürü yürüyüş yapmayi da ihmal etmeyin. Cok geçmiş olsn

Merhaba bende bu ay soğan suyunu denedim canım hala regl olmadım. Kendim adına konuşmayayım ama çevremde bir çok kişiden duydum soğan suyu içip 1. Ayda 2. Ayda hamile kalanları rabbim sana da nasip etsin
Bende deneyeceğim soğan suyunu bende 3 aydır evliyim çok istiyoruz bebek ama 3 aydır olmuyor bakalım işe yarayacakmı Rabbim banada nasip etsin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bende deneyeceğim soğan suyunu bende 3 aydır evliyim çok istiyoruz bebek ama 3 aydır olmuyor bakalım işe yarayacakmı Rabbim banada nasip etsin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin inşallah çocuk evin neşesi inşallah sizinde en kısa zamanda hayırlısıyla olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…