soğan meselesi..

valla şaşırdım biriniz doktor biriniz avukat olacak 20 yaşını geçmişsin ve hala birbirinize vuruyor musunuz, ablanın bayağı öfke kontrolu sorunu var sanırım, alt tarafı bi kaç ay görecek seni derdi ne

Yok soğan tartışması , yok elbise vıdı vıdısı hepsini anlarım da ; vurmak ne yahu ?
Hem vurup hem mağdur gibi ortalığı ayağa kaldırmış bir de ...
Nefsi müdafaa yaptım sevgili ablacığım deseydin ! Hani ilerde şiddet sebebli bi davaya bakacak olursan , bilgin olsun diyeydin.

Dip not: Bu arada kavgayı kim çıkarırsa çıkarsın , o gün denize gidilecekse illa o evden hiç bir şey olmamış gibi çıkılmalıdır ; ben gelmiyorum diyen hep suçludur:) klasik bir anne bakışıdır bu maalesef .

valla şaşırdım biriniz doktor biriniz avukat olacak 20 yaşını geçmişsin ve hala birbirinize vuruyor musunuz, ablanın bayağı öfke kontrolu sorunu var sanırım, alt tarafı bi kaç ay görecek seni derdi ne

Ben ailemle aynı şehirde yaşıyorum,ablam farklı yerde. Sürekli kendini bir şey zannediyor. Ben bir şey bilmem,arkadaş çevrem yoktur kısacası köylü kızıyım ona göre. Sinirlenince de vuruyor ama bu sefer gerçekten dövdü. Başkalarına gelince akıl veriyor dayak yiyenlere "hemen darp raporu almalısın" diye. Beni bu hale soktu kendisine bir kez vurdum koluna ki onu bile yapamadım boy pos olarak benden büyük,bahçeden hala bağırıyor "darp raporu alıcam" diye. Sanki ben bilmiyorum. Derdini de bilmiyorum sanki karşısında düşman var.

Yaşınız küçük herhalde daha çok ileri gidilmiş ne gerek var. Siz niye hemen kızıp trip atıp üstünüzü değiştiriyorsunuz. Ayrıca birbirinize darp falan boş yere uzamış. Sizden anneniz sorumlu ablanız değil takmayın dediklerini ergenlik çağlarında olur böyle şeyler.

Yaşınız küçük herhalde daha çok ileri gidilmiş ne gerek var. Siz niye hemen kızıp trip atıp üstünüzü değiştiriyorsunuz. Ayrıca birbirinize darp falan boş yere uzamış. Sizden anneniz sorumlu ablanız değil takmayın dediklerini ergenlik çağlarında olur böyle şeyler.

Ablam 24 ben 21 yaşındayım.

Kucuk bi sehirde mi yasiyorsun
Sosyal hayatin yok mu

Ablan buyuk sehirde ogrencilik hayati yasiyorsa seni kendince kucuk goruyor sanirim
Bana oyle geldi

Ben ailemle aynı şehirde yaşıyorum,ablam farklı yerde. Sürekli kendini bir şey zannediyor. Ben bir şey bilmem,arkadaş çevrem yoktur kısacası köylü kızıyım ona göre. Sinirlenince de vuruyor ama bu sefer gerçekten dövdü. Başkalarına gelince akıl veriyor dayak yiyenlere "hemen darp raporu almalısın" diye. Beni bu hale soktu kendisine bir kez vurdum koluna ki onu bile yapamadım boy pos olarak benden büyük,bahçeden hala bağırıyor "darp raporu alıcam" diye. Sanki ben bilmiyorum. Derdini de bilmiyorum sanki karşısında düşman var.

valla herhalde bi kıskançlık söz konusu, boş ver nasılsa gidecek, uzak dur madem başka çaren yok gibi, iyiki ayrı şehirlerdesiniz bi de aynı evde olsanız napcaksınız

Kucuk bi sehirde mi yasiyorsun
Sosyal hayatin yok mu

Ablan buyuk sehirde ogrencilik hayati yasiyorsa seni kendince kucuk goruyor sanirim
Bana oyle geldi
Aydında yaşıyoruz biz sosyal hayatım da ablamınki kadar yok. Arkadaşlarım falan var geziyoruz ama ablam istanbulda ve tabi benden daha çok çevresi var.

Aydında yaşıyoruz biz sosyal hayatım da ablamınki kadar yok. Arkadaşlarım falan var geziyoruz ama ablam istanbulda ve tabi benden daha çok çevresi var.

O rahat rahat öğrencilik hayati yasiyo ya ondan havalanmis
Sen ailenin yanindasin diye kucuk goruyo belliki

Cok sacma cidden tavirlari sanki bitek kendi universite kazanmis okuyo

Benim kardesim de ailemin yaninda okuyo ben hep iyi taraflarını soyluyorum mesela ona
Ben de eskisehirde okumustum sonra yurtdisinda okumaya gittim cevrem cok genisti ama hic kardesime boyle seyler taslamadim

Ablanin psikolojisi normal degil ya da kisilik olarak kibirli ve kiskanc biri

Sen de cok muhatap olma nasilsa 1-2aya doner okuluna

anneler ablan istediğini yapar sus diyerek her iki çocuğa da en büyük kötülüğü yapıyorlar. o abla artık hiç bir zaman kendinde kolay kolay hata bulmayacak. evde öyle bir muamele gördüğü için de mesleklerinizi kıyaslamaya kadar götürüp yine iyi olan benim demeye çalışıyor. gülün geçin . kendisi farkında olduğu için bu kadar agresif .

Bu sabah kahvaltı yaptık ben normalde soğan yerim ama kahvaltıda yemem. Babaannem falan yemişler ama kahvaltıyı terasta yaptık eve koku gelme ihtimali yok yani zaten üst katta hazırlanıyor her şey. Ablam da asla yemiyor soğan.
Kahvaltıdan sonra dışarı çıkacaktık hazırlanıyorduk ablam bana dedi ki "x sen soğan mı yedin" şaşırdım "yok abla yemedim" dedim. Kendi kendine saçma sapan hareketler yapıyor saçını tarıyordu böyle hırslı hırslı taramaya başladı. "Leş gibi zaten bu ne biçim koku gidin dişinizi fırçalayın" dedi. Ben de sinirlendim "sen kendi kokuna bak be yemedim diyorum" dedim. Vay efendim ben bunu nasıl dedim. Sinirlendi köpürdü kendince. Zaten kahvaltıdan sonra dişimi fırçalamıştım,gittim tekrar fırçaladım. Hala konuşuyor kendi kendine "size bi şunu öğretemedim" diye. Ben de sinirlendim dolaptan tekrar pijamalarımı aldım. Bu sefer daha çok bağırdı "ya ben sana ne dedim de ben sana naptım da şimdi üstünü değiştiriyorsun" diye ağlamaya başladı. Kendini yerlere attı. Annem geldi bana kızdı. "Anne bişey yapmadım gelmek istemiyorum" dedim. Annem kapıyı kapattı çıktı ablam üstünü değiştirdi bu sefer ama benim üstüme atladı tokatladı. Ben de onun koluna vurdum. Kendisi her yerimi kızarttı,kolumu morarttı ama ben bi tane vurdum diye yeri göğü inletti. Deli gibi ordan oraya koşuşturdu. Ben de "defol git odamdan" dedim. İyice delirdi giderken böyle içinden gelerek "ALLAH SENİN BELANI VERSİN BELANIIIIII" diye bağırdı. Çok zoruma gitti. Annem de benim üstüme geliyor,ablana vurmuşsun diye. O da bana vurdu diyorum gösteriyorum,o senden büyük diyor.
Çok sinirlerim bozuldu ablam beni asla bir şeye yakıştırmıyor. Bi elbise deniyorum "bu sana olmaz sen taşıyamazsın" diyor,dışarı çıkıyoruz "sen buralara gidemezsin" diyor,beni hiçbir şey bilmiyorum zannediyor. Şu kadarcık mesele için yaptıklarına inanamıyorum. Zaten sadece yazın geliyor onu da burnumdan getiriyor. Annem de ablam uzakta diye sürekli onu koruyor. Sanki ben düşmanmışım gibi "bırak kızım şunu sen aşağı in otur boşver" diye ablamı sakinleştiriyor. Babama desem o da beni suçlu bulur. Sürekli hepsi üstüme geliyor ve bıktım okulların açılması için dua ediyorum..
Bugün haber okudum. Abla kardeşini tartışırken bıçaklayıp öldürmüş. Aman boşver, anlar bi gün kıymetini. Takma. Sen kendi arkadaşlarınla takıl.

Avukat olacagi nerden belli olmayan biseyi bile olmus gibi sana bile inandirmaya calisiyor :) sende doktor olacaksin soganin faydalarini anlativer. Saka bi yana ikinizde cok komiksiniz kardeslerimle kucukluk zamanlarimiza gittim bizde 3 kiz kardes yakin yakina buyuduk hep lavga ederdik.

Yaslar birbirine çok yakınsa anlasmazlik olabiliyor. Biz de ablamla cok kavga ederdik tabii temas asla olmazdı. Sonradan ortak noktalar bularak anlaşmaya basladik ama yine cok fazla duramadik ayni ortamda :) siz de boyle güzel noktalar bulabilirsiniz.
Şimdi evliyim bir anda düşkün oldu bana :) seviyorum onu :KK200:
Aynen bizde de böyle olmuştu.Büyüyüp hayatlar değişince farklı oluyor
Abla candır.
:KK200:

Annenin en sevdiği kızı ablan galiba :)
Canım öncelikle ikinizde çok güzel bölümler de okuyorsunuz.
Ama toplumda biliyorsun ki tıp her zaman
bir adım önde.
Onun için içten içe bir kıskanma durumu var gibi.
Yedekten mi girdin diye sorması
bunu destekliyor.
Vurması falan çok kötü küçük değilsiniz ki.

Mesafeli bir ilişkiniz olsun.
Duyma, görme artık onu.
Egosu yüzünden kardeşliğinize yazık ediyor ama
eminim farkında bile değildir.

Ben de bu kavgaları kreşe giderken yaptınız zannettim kızlarımız üniversiteliymiş. Pes doğrusu

Ne ablaniz ne de siz, aileniz suçlu bu konuda.

Ben evde 2 numarayim, ablamla kavgamiz olunca o ablan saygili davran sen sus oluyordu. Küçüklerle kavga ettigimde 'onlar daha küçük ne anlar sen sus, idare et' olurdu. Çünkü ben daha sessiz daha alttan alan çocuktum. Ailemde kardeslerime laf anlatmak istemedikleri için beni susturuyorlarmis. Yasim ilerlediginde anne ve babama bunu sordugumda bu açiklamayi yaptilar bana. Artik hiç birini saymiyorum, lafim olunca büyükmüs, küçükmüs, anne babammis bakmiyorum. Nasil bir muamele görüyorsam aynen iade ediyorum :)

ablan seni kiskaniyor. hele sen bir meslege basla o zaman daha da fazlasacak bu durum. cunku buyuk ihtimal o issiz kalacak sen goreve baslayacaksin.
artik eskisi gibi degil avukatlik malesef elini sallasan hukukcuya carpiyor.
hukukcularin da bu tipcilarla derdini anlayamam. ne zamn bi hukukcuyla konissam tip kazanacak puanim vardi diyip durur :)
bosverrrr isine bak sen.

Back
X