Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla şaşırdım biriniz doktor biriniz avukat olacak 20 yaşını geçmişsin ve hala birbirinize vuruyor musunuz, ablanın bayağı öfke kontrolu sorunu var sanırım, alt tarafı bi kaç ay görecek seni derdi ne
Yaşınız küçük herhalde daha çok ileri gidilmiş ne gerek var. Siz niye hemen kızıp trip atıp üstünüzü değiştiriyorsunuz. Ayrıca birbirinize darp falan boş yere uzamış. Sizden anneniz sorumlu ablanız değil takmayın dediklerini ergenlik çağlarında olur böyle şeyler.
Ben ailemle aynı şehirde yaşıyorum,ablam farklı yerde. Sürekli kendini bir şey zannediyor. Ben bir şey bilmem,arkadaş çevrem yoktur kısacası köylü kızıyım ona göre. Sinirlenince de vuruyor ama bu sefer gerçekten dövdü. Başkalarına gelince akıl veriyor dayak yiyenlere "hemen darp raporu almalısın" diye. Beni bu hale soktu kendisine bir kez vurdum koluna ki onu bile yapamadım boy pos olarak benden büyük,bahçeden hala bağırıyor "darp raporu alıcam" diye. Sanki ben bilmiyorum. Derdini de bilmiyorum sanki karşısında düşman var.
Aydında yaşıyoruz biz sosyal hayatım da ablamınki kadar yok. Arkadaşlarım falan var geziyoruz ama ablam istanbulda ve tabi benden daha çok çevresi var.Kucuk bi sehirde mi yasiyorsun
Sosyal hayatin yok mu
Ablan buyuk sehirde ogrencilik hayati yasiyorsa seni kendince kucuk goruyor sanirim
Bana oyle geldi
Aydında yaşıyoruz biz sosyal hayatım da ablamınki kadar yok. Arkadaşlarım falan var geziyoruz ama ablam istanbulda ve tabi benden daha çok çevresi var.
Bugün haber okudum. Abla kardeşini tartışırken bıçaklayıp öldürmüş. Aman boşver, anlar bi gün kıymetini. Takma. Sen kendi arkadaşlarınla takıl.Bu sabah kahvaltı yaptık ben normalde soğan yerim ama kahvaltıda yemem. Babaannem falan yemişler ama kahvaltıyı terasta yaptık eve koku gelme ihtimali yok yani zaten üst katta hazırlanıyor her şey. Ablam da asla yemiyor soğan.
Kahvaltıdan sonra dışarı çıkacaktık hazırlanıyorduk ablam bana dedi ki "x sen soğan mı yedin" şaşırdım "yok abla yemedim" dedim. Kendi kendine saçma sapan hareketler yapıyor saçını tarıyordu böyle hırslı hırslı taramaya başladı. "Leş gibi zaten bu ne biçim koku gidin dişinizi fırçalayın" dedi. Ben de sinirlendim "sen kendi kokuna bak be yemedim diyorum" dedim. Vay efendim ben bunu nasıl dedim. Sinirlendi köpürdü kendince. Zaten kahvaltıdan sonra dişimi fırçalamıştım,gittim tekrar fırçaladım. Hala konuşuyor kendi kendine "size bi şunu öğretemedim" diye. Ben de sinirlendim dolaptan tekrar pijamalarımı aldım. Bu sefer daha çok bağırdı "ya ben sana ne dedim de ben sana naptım da şimdi üstünü değiştiriyorsun" diye ağlamaya başladı. Kendini yerlere attı. Annem geldi bana kızdı. "Anne bişey yapmadım gelmek istemiyorum" dedim. Annem kapıyı kapattı çıktı ablam üstünü değiştirdi bu sefer ama benim üstüme atladı tokatladı. Ben de onun koluna vurdum. Kendisi her yerimi kızarttı,kolumu morarttı ama ben bi tane vurdum diye yeri göğü inletti. Deli gibi ordan oraya koşuşturdu. Ben de "defol git odamdan" dedim. İyice delirdi giderken böyle içinden gelerek "ALLAH SENİN BELANI VERSİN BELANIIIIII" diye bağırdı. Çok zoruma gitti. Annem de benim üstüme geliyor,ablana vurmuşsun diye. O da bana vurdu diyorum gösteriyorum,o senden büyük diyor.
Çok sinirlerim bozuldu ablam beni asla bir şeye yakıştırmıyor. Bi elbise deniyorum "bu sana olmaz sen taşıyamazsın" diyor,dışarı çıkıyoruz "sen buralara gidemezsin" diyor,beni hiçbir şey bilmiyorum zannediyor. Şu kadarcık mesele için yaptıklarına inanamıyorum. Zaten sadece yazın geliyor onu da burnumdan getiriyor. Annem de ablam uzakta diye sürekli onu koruyor. Sanki ben düşmanmışım gibi "bırak kızım şunu sen aşağı in otur boşver" diye ablamı sakinleştiriyor. Babama desem o da beni suçlu bulur. Sürekli hepsi üstüme geliyor ve bıktım okulların açılması için dua ediyorum..
Aynen bizde de böyle olmuştu.Büyüyüp hayatlar değişince farklı oluyorYaslar birbirine çok yakınsa anlasmazlik olabiliyor. Biz de ablamla cok kavga ederdik tabii temas asla olmazdı. Sonradan ortak noktalar bularak anlaşmaya basladik ama yine cok fazla duramadik ayni ortamda :) siz de boyle güzel noktalar bulabilirsiniz.
Şimdi evliyim bir anda düşkün oldu bana :) seviyorum onu![]()