soğan meselesi..

Benım sakıza takıntısı olan çocukluk arkadaşımın ortalığı darmaduman ettiğini, kardeşine uyguladığı darp ve kendine verdiği zararı bildiğimden, Buna benzer bir durum varsa bam teline basılmış olması tepkisini böyle göstermesi çok normal kalıyor. Öfkeyle ilgili kontrol altına alınmasında fayda var...

Üniversite döneminde kısa bir dönem bünyemde alevlenen özgüven patlamasıda bunları yaptırabiliuor..

Kusura bakmayın da kemik yaşınızla beyin yaşınızın alakası yok ikinizin de

Farkındayım saçma görünüyor ama ben bu zamana kadar çok sabrettim. Ablam üstüme geldikçe de sustum daha fazla ne kadar dayanayım? Ayrıca beyin yaşımın kaç olduğunu ben cidden biliyorum. Yine de sagolun.

ewlendğnzde bu günlerinizi çok arıcaksınz :KK14:
kavga ettğnz günleri bile özleyeceksinz

Ben de bu kavgaları kreşe giderken yaptınız zannettim kızlarımız üniversiteliymiş. Pes doğrusu

Sacma evet ama armudun sapi,uzumun copu meselesi bi anda patladi yani. Uzerime gelindiginde "abla napiyosun sogan yuzunden tartismamaliyiz krese gitmiyoruz" diyemedim. Cocukca ama bende onulmaz yaralar acan bi kavga oldu.

Bu sabah kahvaltı yaptık ben normalde soğan yerim ama kahvaltıda yemem. Babaannem falan yemişler ama kahvaltıyı terasta yaptık eve koku gelme ihtimali yok yani zaten üst katta hazırlanıyor her şey. Ablam da asla yemiyor soğan.
Kahvaltıdan sonra dışarı çıkacaktık hazırlanıyorduk ablam bana dedi ki "x sen soğan mı yedin" şaşırdım "yok abla yemedim" dedim. Kendi kendine saçma sapan hareketler yapıyor saçını tarıyordu böyle hırslı hırslı taramaya başladı. "Leş gibi zaten bu ne biçim koku gidin dişinizi fırçalayın" dedi. Ben de sinirlendim "sen kendi kokuna bak be yemedim diyorum" dedim. Vay efendim ben bunu nasıl dedim. Sinirlendi köpürdü kendince. Zaten kahvaltıdan sonra dişimi fırçalamıştım,gittim tekrar fırçaladım. Hala konuşuyor kendi kendine "size bi şunu öğretemedim" diye. Ben de sinirlendim dolaptan tekrar pijamalarımı aldım. Bu sefer daha çok bağırdı "ya ben sana ne dedim de ben sana naptım da şimdi üstünü değiştiriyorsun" diye ağlamaya başladı. Kendini yerlere attı. Annem geldi bana kızdı. "Anne bişey yapmadım gelmek istemiyorum" dedim. Annem kapıyı kapattı çıktı ablam üstünü değiştirdi bu sefer ama benim üstüme atladı tokatladı. Ben de onun koluna vurdum. Kendisi her yerimi kızarttı,kolumu morarttı ama ben bi tane vurdum diye yeri göğü inletti. Deli gibi ordan oraya koşuşturdu. Ben de "defol git odamdan" dedim. İyice delirdi giderken böyle içinden gelerek "ALLAH SENİN BELANI VERSİN BELANIIIIII" diye bağırdı. Çok zoruma gitti. Annem de benim üstüme geliyor,ablana vurmuşsun diye. O da bana vurdu diyorum gösteriyorum,o senden büyük diyor.
Çok sinirlerim bozuldu ablam beni asla bir şeye yakıştırmıyor. Bi elbise deniyorum "bu sana olmaz sen taşıyamazsın" diyor,dışarı çıkıyoruz "sen buralara gidemezsin" diyor,beni hiçbir şey bilmiyorum zannediyor. Şu kadarcık mesele için yaptıklarına inanamıyorum. Zaten sadece yazın geliyor onu da burnumdan getiriyor. Annem de ablam uzakta diye sürekli onu koruyor. Sanki ben düşmanmışım gibi "bırak kızım şunu sen aşağı in otur boşver" diye ablamı sakinleştiriyor. Babama desem o da beni suçlu bulur. Sürekli hepsi üstüme geliyor ve bıktım okulların açılması için dua ediyorum..
Büyük olunca vurması normal yani.. değişik bi düşünceymiş.. ablanız olgunlaşamamış.. mesafe her zaman iyidir.. sizi bu pozisyona düşürecek kozlar vermeyin eline diline.. konuşunca duymayın cevap vermeyin.. he he deyip geçin.. uzaktaki kıymetli oluyo nedense.. özlemden midir nedir.. ablanız da bunun bilincinde şımarıyor da şımarıyor..

Sende küçük değilsin öyle her dediğini yaptırmaz sana. benim kardeşim 9 yas küçük benden ben bile böyle dedigim dedik olmam ona yahu. Ablaniz fena kiskaniyor evet.sizde küçük kardes olunca ezecek akli sıra bu kavgalara girmeyin ama kendinizide ezdirmeyin. bende bir abla olarak diyorum bunu size..

Ablam hukuk okuyor ben tıp. Kendini dünyanın merkezi zannediyor. Okulu uzattı,bana da diyor ki "sen bu kafayla 10 yılda bitirirsin hahahayt" Yani ben de çalışmışım kazanmışım. O kazanınca ben ne kadar sevindim. Ben kazanınca diyor ki "yedekten mi girdin?" Öyle bir nefreti var. Sürekli "hukukçular her zaman üstündür" diyor. İyi de ben kıyas yapmıyorum ki.. Ortak nokta bulmamız imkansız gibi. Onun tek istediği etrafındaki herkes onu övsün.
Ablan kesinlikle takıntılı ve farklı bir hırsı var sana karşı
Hareketleri normal değil, elinden geldiğince fazla muhatap olmamaya çalış
Elbise kılık kıyafet konusunda da fikir alma ondan

Biri soğan mı dedi :KK9: yerim hiç acımam ;) az sabret nasılsa gidecek yoksa sen haklısın bizim kız:KK69:

Back
X