Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende adet düzensizliği en fazla 2 3 gün önceden olurdu soğanı içince 2 hafta önce oldum şaşırdım hatta yumurtlama günümde oldum bide bu ay malesef benim de bebegim olmadı nisan ayına inşallah
Arkadaşlar merhaba 1 haftadır sogan kürünü yapıyorum o kadar olumlu şeyler duyuyorum ki bu kürle alakalı bende denesem ne çıkar deyip başladım 1 hafta olacak bakalım gerçekten mücizesi anlatılanlar kadar varmı tabi önce Allahtan ya bismillah diyerek başladım faydası olursa merak eden arkadaşlara yazarım
Merhaba arkadaşım. Kesinlikle öyle mucizevi bi kür. Öncelikle yaparken hic bir kaybın olmaz aksine rahmi temizliyor. Enfeksiyon varsa onu da tabi. Adetleri düzene sokuyor. Pcos varsa birikmiş kist şeklindeki yumurtaları söküp atıyor vs vs.. Bende hafif pcos var denedigim ayda bile hemen adetlerimi düzene sokmuştu. Çoğu kadında bir daha ki ay gebe kalmasının sebebi bunlar zaten. İnşallah sende de sebep olur ve gebelik elde edersin