benim bildiğim 15 gün yapılıyo canım
kociş şişmansa işine yarar valla:roflol:
ayy ciddimisin yaa.benim haberim yok senede 1 olacağındann:1no2ff çok üzüldüm şimdiii..ben kilolardan kurtulmak için 1 yıl dahamı beklicem.keşke o 15 günde daha az yiyip daha çok spor yapsaymışım..ayy dur araştırayım ben bi,ne güzel 1 kilo daha verdiydim üffff
kociş ve kilo mu yok be güzelim nerdeeeee yapıştırsan tutmuyor üzerindeklava: bi de iştahlı ki maşallah nazar etmiiim de ben onun yediğinin 1/4 ünü anca yiyorum .........
hayat müşterek ya işbölümü yaptık = o yiyor ben kilo alıyorum :lepi:
fatoşum ikinci kürü yapıp yapamıyacağımızı öğrenince bize de söyle sanırım bende de işe yarayacak yerimseniben
celenim anladığım kadarıyla en uzun süre 15 gün, yani bir seferde 15 günden uzun devam etmiyecez gerek duyarsak ara verdikten sonra 2. bi kür yapacaz ama o da 5 ya da 7 gün olacak
inşallah doğru anlamışımdır
yani 15 gün sonra ne kadar ara vericem?bu aradan sonra mı 7 gün yapabilirim?15 gün kilo verme için yeterlimi?
celenim bunu yaparken muhtemelen adet olcaksın yaa, ikinci adetine bir hafta kala tekrar yaparsın ..............
bi de bu kür kilo vermek için değil ki , hani yeterli mi demişsin ama zaten bunu zayıflamaktan çok adetlerin düzene girsin, iç organlar ( rahim, yumurtalık filan ) temizlensin diye yapıyorsun , metabolizman düzene giriyor..... ha bu arada soğanın zayıflamaya da etkisi var ama onun kürü farklı sanırım :uhm: onu da araştırıyım
ahh yavruumm..bilirim o duyguyuu.sen diyettesindir.millet hapur hupur götürür..Allahtan evdeyimde sürekli sebze meyve görüyom:roflol:hımmmmm teşekkür ederim fatoşcummmm.................dikkat ediyorum mümkün olduğunca daaa 2 gündür işyerimin yanıbaşında bayanlar kermes açmış, millet elişi filan yapar anam bunlar ev yemekleri yapmışlar : dolmalar, sarmalar , börekler , gözlemelr ,yaş pastalar nelerrrrr nelerrrrrrr , korkumdan girip bakamıyorum bile :)
aynen öyle canımkaydirigubbakcemile5celenim anladığım kadarıyla en uzun süre 15 gün, yani bir seferde 15 günden uzun devam etmiyecez gerek duyarsak ara verdikten sonra 2. bi kür yapacaz ama o da 5 ya da 7 gün olacak
inşallah doğru anlamışımdır
2.adetten 10 gün önce..ben 15 günde 5 kilo verdim.ama daha öncede yazdığım gibi doğumdan sonra hiç adet görmemiştim ve sanırım adet olunca ödemimde gitti.yani 5 kilonun 5 i de yağ değildir.ama dikkat edersen verebilirsin bence.yani 15 gün sonra ne kadar ara vericem?bu aradan sonra mı 7 gün yapabilirim?15 gün kilo verme için yeterlimi?
arkadaşlar bu soğan suyunun yanında ne gibi egzesizler yapıyorsunuz? bi anlatın bakalım? ben pek bişey yapmıyorum, bikaç gündür kızımla çıkıp arabasıyla dolaşıyoruz bi nevi yürüyüş yapıyorum.
Peki adetken başlamanın bir sakıncası var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?