soğan suyu hakkında cvp bekliyorum

seenna

tatlı annecik
Kayıtlı Üye
8 Mart 2009
11
0
86
36
Ankara
arkadaşlar bu soğan suyu içiliyormuş ya doğumdan sonra onun bebişe bir zararı olur mu birde ben onu kaynatarak değil bölüp ılık suyun içine atılıp birgün bekledikten sonra sabahları birer bardak içildiğini duydum sizce hangisi doğru

ıkısıde aynı sonucu verıyor.hangısını mıden kaldırıyorsa onu yap.ben kaynatıp caynı ıcıyorum.koku falan da olmuyor.
bebegede zararı yok.sutu artırıyomus sogan..

arkadaşlar bu soğan suyu içiliyormuş ya doğumdan sonra onun bebişe bir zararı olur mu birde ben onu kaynatarak değil bölüp ılık suyun içine atılıp birgün bekledikten sonra sabahları birer bardak içildiğini duydum sizce hangisi doğru

yanlış bilmiyorsam,ılık suyun içine atıp beklettiğin kolestrol ve kalp hastalarının tedavisinde uygulanıyo.diğeride rahim içi ve kilo vermede.ama sen daha iyi araştır bence.ben bi 15 gün kullandım.bebeğime bi zararını görmedim.normalde soğan yemezmisinizki,yada yemekte falan..ne zararı olacakki:sm_confused:

ben de başlamayı düşünüyorumama emzirdiğim için çekiniyorum
normalde soğan yiyoruz evet ama bu sekilde düzenli olarak ve kaynatarak yemedim hiç. çok fazla soğan yemek bebekte karın ağrııs yapıyo diye duydum ben.
ama çok da methini duydum. haftaya başlicam sanırım.

Back
X