- 20 Ağustos 2024
- 79
- 18
- 8
- 29
- Konu Sahibi bebissssim
-
Doğrudur size katılıyorum tabi iyi gelmiyorsa devam etmek zorunda değilsiniz kimseyi zorlamıyorum ben sadece öncülük ediyorum ben denedim bana iyi geldi sonuç da güzel haber aldım Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahHamile kalmak istediğim dönemde soğan suyunu denemiştim. Ve aynı ay çok acılı adet kanaması geçirdim hastanelik olmuştum serum falan yedim. SOĞAN SUYU BAZILARINA İYİ GELSE DE BAZILARINA GELMİYOR. BİLİNÇSİZCE KÜR KULLANMAYIN.
Canım ne yaptın var mı bir gelişme?Kızlar merhaba geçen ay soğan kürüne başladım ben sabah akşam düzenli olarak içtim ve bi hafta sonra adet oldum ama 2 gün sürdü kanamam sadece normalde bir hafta sürerdi yani şöyle 3 gün normal kanamam olurdu 2 gün leke gelirdi son 2 gün de kanamam olur biterdi bu arada düşük yapmıştım hamile kalmıyordum onun için soğan kürünü uyguladım düşükten sonra kanamam pıhtı olarak aktı hep 6 ay oldu düşük yapalı da geçen ay da soğan suyunu yaptım bunda adet kanamam su gibi aktı ama 2 gün sürdü böyle olan var mı aranızda bu ay değerlendirme yapacağım bakalım hamilelik olacak mı
Evet canım haimleyim şuan 10+5 e girdikCanım ne yaptın var mı bir gelişme?
Tebrik ediyorum canım Allah kucagına da almayı nasip etsin inşallahKızlarr merhaba geçen ay soğan kürüne başladım normal adet düzenimde gördüm sonrasında dedim bu ay da deniyim sonra incir küürne başlarım bu ay da yaptım ve hamileyim cidden işe yarıyor eşim inanmıyordu ama ilk ay bence enfeksiyonum vardı ve temizledi sonraki ay da yumurta çatlamasına yardımcı oldu çünkü yumurtlama hünlerinde hiç kasık ağrısı çekmezdim ilk defa o gün kasıklarım ağrıdı demekki gerçekten faydası oldu kesinlikle öneriyorum deneyin
Biz 15+3 teyiz henüz cinsiyet öğrenemedik ama bu ayın sonunda randevu aldım gidince bakacağım artıkTebrik ediyorum canım Allah kucagına da almayı nasip etsin inşallahevet gerçekten düzenli kullandıktan sonra faydasını görüyorsun ilk başta içindeki iltihap be kisleri temizliyor varsa tabi hamile kalmanda çok büyük bir etken doğal yolla gebe kalıyorsun en önemlisi içini temizliyor gebe kalmana engel olabilecek şeyleri yok ediyor ve sonrası Allahın hikmeti bu mucizeyi şahitlik ediyorsun
Hayır canım 15 gün kullanıyorsun sabahları aç olmak şartıyla sabah akşam yemeklerden yarım saat önce içiyorsun akşam da yatmadan önce içebilirsin yalnız adet olduktan 2 gün sonra başlıyorsun 15 gün aralıksız devam ediyorsun ve bekliyorsun adet olmayı olursan hiç sıkıntı etme içini temizlemiş olacaktır adetten sonra değerlendirmeye başlarsın umarım nasip olur sana da#bebissssim #ummugulsum yigit
Merhabalar öncelikle ikinizinde bebekleri hayırlı olsun inşallah Rabbim bize de nasip eder umarım. Ben de bu ay soğan kürü yaptım bugün regl oldum hayır ve testere dişli aslan öncesine baslayacaktim fakat sizin konuşmalarınızı gördüm de yanlış anlamadiysan siz iki ay boyunca mi kullandiniz kuru
Teşekkür ederim cevapladigin için yanlız ben regli biriminin 3. Günü başladım 13 mu 14 gün mi ne içtim son günlerde not almamistim çünkü kur bitince tam gununde regl oldum bildiğiniz siyahti ilk gün akşama doğru hafiften rengi açıldı ama annem içimin temizlendigini söylüyor yanlız regl süren ve yoğunluğu iyice azaldı bunun da etkisi olabilir mi acaba bugün üçüncü günün ve lekelenmeye döndü dün geceden beri ayrıca bugün hayıt ve testere dişli aslan pençesine yine başladım. Epey bu uzun yazıyorum kusura bakma lütfen güzel dileklerin için de teşekkür ederim Allah razı olsun hamilelerin duası kabul olurmuşHayır canım 15 gün kullanıyorsun sabahları aç olmak şartıyla sabah akşam yemeklerden yarım saat önce içiyorsun akşam da yatmadan önce içebilirsin yalnız adet olduktan 2 gün sonra başlıyorsun 15 gün aralıksız devam ediyorsun ve bekliyorsun adet olmayı olursan hiç sıkıntı etme içini temizlemiş olacaktır adetten sonra değerlendirmeye başlarsın umarım nasip olur sana da
Teşekkür ederim cevapladigin için yanlız ben regli biriminin 3. Günü başladım 13 mu 14 gün mi ne içtim son günlerde not almamistim çünkü kur bitince tam gununde regl oldum bildiğiniz siyahti ilk gün akşama doğru hafiften rengi açıldı ama annem içimin temizlendigini söylüyor yanlız regl süren ve yoğunluğu iyice azaldı bunun da etkisi olabilir mi acaba bugün üçüncü günün ve lekelenmeye döndü dün geceden beri ayrıca bugün hayıt ve testere dişli aslan pençesine yine başladım. Epey bu uzun yazıyorum kusura bakma lütfen güzel dileklerin için de teşekkür ederim Allah razı olsun hamilelerin duası kabul olurmuş
Rabbim gönlüne göre versin inşallah evet doğrudur içini temizlemiş pis kan ile benim de ilk defa bunu içtiğimde adetim 2 gün sürmüştü sonrasında leke olarak devam etmişti bittiğinde ise değerlendirdik ama bu kez beklemedik umudu kesmiştim ben olmuyor diye bi baktık ki rabbim nasip etti en güzel bekleyişde rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah bana güzel haberlerini iletir misin peki merak ediyorumTeşekkür ederim cevapladigin için yanlız ben regli biriminin 3. Günü başladım 13 mu 14 gün mi ne içtim son günlerde not almamistim çünkü kur bitince tam gununde regl oldum bildiğiniz siyahti ilk gün akşama doğru hafiften rengi açıldı ama annem içimin temizlendigini söylüyor yanlız regl süren ve yoğunluğu iyice azaldı bunun da etkisi olabilir mi acaba bugün üçüncü günün ve lekelenmeye döndü dün geceden beri ayrıca bugün hayıt ve testere dişli aslan pençesine yine başladım. Epey bu uzun yazıyorum kusura bakma lütfen güzel dileklerin için de teşekkür ederim Allah razı olsun hamilelerin duası kabul olurmuş
Ay inşallah inşallah çok teşekkür ederim inşallah siz de sağ saglim sağlıklı hayırlı evlatlarımızı kucağınıza alırsınız bu ay soğan kurunden sonra hayır ve testere dişli aslan pençesine de içtim hemen hemen her günüm de doktorlarda geçti öyle bi yerde yaşıyorum ki kadın doğumda sadece ultrasonla bakıyorlar onun dışında hiç bir işlem yapılmıyor bazıları tersliyor cevremle de konuşmuyorum annem dışında çünkü herkes benden gebeliğini saklıyor gibi geliyor(aslında öyle) bugün çok kötü oldum yine inşallah rabbim bana ve tüm isteyenlere çok fazla ugrastirmadan hayırlı evlat nasip eder ben de burdan benzer sınavlardan geçtiğiniz insanlarla konuşmaya çalışıyorum Allah sizden ve bu şekilde birbirleriyle yardımlaşan herkesten razı olsun inşallah çok teşekkür ederim uzun yazdım ama lütfen kusuruma bakmayin için çok doluRabbim gönlüne göre versin inşallah evet doğrudur içini temizlemiş pis kan ile benim de ilk defa bunu içtiğimde adetim 2 gün sürmüştü sonrasında leke olarak devam etmişti bittiğinde ise değerlendirdik ama bu kez beklemedik umudu kesmiştim ben olmuyor diye bi baktık ki rabbim nasip etti en güzel bekleyişde rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah bana güzel haberlerini iletir misin peki merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?