Soğan suyu ile sac uzatma

Aysem43

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2016
48
21
18
43
Slm kızlar ben dün gece başladım bakalım ısrarla bir ay deneyeceğim ve bir ay boyunca da hergün burada olacağım adım adım burdan hep beraber takip edelim saçlarım yeni boyadım ve uzayıp uzamadigini gerçekten bir degisiklik olmadığını burdan hep beraber göreceğiz konuyu açıp öbür arkadaşlar gibi bırakıp gitmek alla yok şimdi geçelim nasıl uyguladigima orta boy soğanı dört e beş e bölüp 5 dk küçük bir tencerede kaynatıp ilinin saç dilerim masaj yaparak uyguladım kalanını da ful saçım in her yerine surdum zaten her tarafı islandi sonra havlu ile kuruladim durumlara asla yapmayacağım koku kuruyunca asla kalmıyor şimdi ilk fotoyu atıyorum ve not haftada 3 defa yapacağım ☺

Eklentiler

• 20161010_110045.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 210
Kızlar Merhaba ;
Ben ayın 22 sinden beri lavanta suyu içiyorum 2 günde birde saçıma sürüyordum bi etkisini gördüm denilemez ama 15 gün dolana kadar içmeye devam edicem. Soğan suyunu duydum saçlarıma çok işlem yaptirdigim icin yandı ve yiprandılar şuan omuz hizamda kestirmek zorunda kaldim saglikli uzamasi için dahada kestirmem gerekiyor. Bugun sogan suyuna basladim saclarimi boyayali 2 hafta oluyo henuz bi uzama yok. 1 ay sonra duzenli kullanimda sonuclari sizlerle paylasicam ayda bu yontemle kac cm uzuyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…