Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Reglim bitti 2 gun sonra başladım sabahları aç karnına ise yariyormu anlamadım kasık bel ağrısı yaşıyorum sürekli başladığımdan beri kullanırken ne gibi belirtiler yaşadınız faydasını görenler?
Reglim bitti 2 gun sonra başladım sabahları aç karnına ise yariyormu anlamadım kasık bel ağrısı yaşıyorum sürekli başladığımdan beri kullanırken ne gibi belirtiler yaşadınız faydasını görenler?
Kullananlar 15gun yazmıştı hep birde kontrollere gidiyorum ara ara kistimde yok hep temiz çıkıyor enfeksyon riskine karşı içtim açıkçası birde ise yararsa bebis için
normal canım bende de oluyor akıntı geliyorsa özellikle yumurta akı gibi enfeksiyon atıyordur vücudun ama dozunu kaçırma 1 hafta maksimum 10 gün yap bırak sabah akşam içiyorum ben