• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan suyu kullanıp faydasını görenler ACİLLLLL

Tugcyy_777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2025
6
0
1
24
Reglim bitti 2 gun sonra başladım sabahları aç karnına ise yariyormu anlamadım kasık bel ağrısı yaşıyorum sürekli başladığımdan beri kullanırken ne gibi belirtiler yaşadınız faydasını görenler?

Reglim bitti 2 gun sonra başladım sabahları aç karnına ise yariyormu anlamadım kasık bel ağrısı yaşıyorum sürekli başladığımdan beri kullanırken ne gibi belirtiler yaşadınız faydasını görenler?
13 gündür içiyorum sürekli halsizim uykum geliyor belim ve kasıklarım ağrıyor acaba soğan suyundanmı

Herşeyin fazlası zarar 13 gün çok çok fazla max 7 gün yapıp bırakmalıydın, belki kistin var ters tepti ondan agrı yapıyor bırak biran önce

Günaydın, benim kistim vardı onun için kullandım ve işe yaramıştı. 7 gün sabah akşam kullandım. o ay muayene de kistim gitmişti.

Herşeyin fazlası zarar 13 gün çok çok fazla max 7 gün yapıp bırakmalıydın, belki kistin var ters tepti ondan agrı yapıyor bırak biran önce
Kullananlar 15gun yazmıştı hep birde kontrollere gidiyorum ara ara kistimde yok hep temiz çıkıyor enfeksyon riskine karşı içtim açıkçası birde ise yararsa bebis için

bende kullanıyorum acayip güzel enfeksiyon attırıyor yumurtlamaya kadar da kullanacağım kasık ağrısı vs de oldu ama böyle normal seviyede

bende kullanıyorum acayip güzel enfeksiyon attırıyor yumurtlamaya kadar da kullanacağım kasık ağrısı vs de oldu ama böyle normal seviyede
Teşekkür ederim belirtilerini merak ediyordum bendede kasık ve bel ağrısı var anormal bir durummu diye merak ettim

Teşekkür ederim belirtilerini merak ediyordum bendede kasık ve bel ağrısı var anormal bir durummu diye merak ettim
normal canım bende de oluyor akıntı geliyorsa özellikle yumurta akı gibi enfeksiyon atıyordur vücudun ama dozunu kaçırma 1 hafta maksimum 10 gün yap bırak sabah akşam içiyorum ben

Back
X