• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan suyu kullanıp faydasını görenler ACİLLLLL

Reglim bitti 2 gun sonra başladım sabahları aç karnına ise yariyormu anlamadım kasık bel ağrısı yaşıyorum sürekli başladığımdan beri kullanırken ne gibi belirtiler yaşadınız faydasını görenler?
5 gunu basla sabah akşam iç 5 gün içeceksin ben yaptım gecen ay 2 kez yumurtlama oldu bu ayda yapicam reglimd 4 gün var

Regl oldum ama 2gun sürdü ilk gün kanama sonra koyu kahve lekelenme göğüs ağrısı kasık bel ağrısı devam ediyor anlamadım bende
Üstüne görme mi yaşadınız acaba 2 gün kısa sürmüş test yaptınız mı yada kan verdiniz mi

Aynı durumdayım kasıklarım ağrıyor sürekli bundan dolayı hormonları iyi durumda biraksammi bunsogan suyunu bilemedim kasık ağrım var kötümü etkiledi beni acaba
Yumurtlama ve catlamada bu agrılar oluyor ovulasyon sırasında kullanma obulasyon kullan biri bilmemiş hamile kalmış düşmüş sogan suyundan

Yumurtlama ve catlamada bu agrılar oluyor ovulasyon sırasında kullanma obulasyon kullan biri bilmemiş hamile kalmış düşmüş sogan suyundan
Benimde üç dusuğum var Allah korusun bir daha çok zor bir süreç evet soğan suyu Rahmi incelttigi için bebek tutundugundada rahim kalinlasiyir soğan suyu da inceltince düşük oluyormus Allah kimseyi yaşatmasın her sene dudus yaşadım bu dördüncü Senem bundan sonraki sağlıkla gelir inşallah bir senedirde olmuyor ama tedavimi görüyorum üç sene sonra öğrendim.sebebini tam kesin sebeb değil ama genelde bunsonuctaki kadinlarda düşük oluyormus benim bağışıklıkla alaka testim.20 olması gerekiyorken 58 çıktı doktor direk coaspirin verdi hep kullanman gerekiyor dedi kanımda pıhtılaşma oluyor dedi bu bebeğin gelisimin gerilemesine ve düşmesine sebeb oluyor dedi

Back
X