soğan suyu kürüyle hamile kalanlar lütfen yardım edin..

yazmiram06

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
21
11
40
arkadaşlar herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım sıkıntım bebeğimin olmaması çok küçük yaşta evlendim ilk bebeğimi aldırmak zorunda kaldım akciğer tomografisi çektirmiştim meğer bir buçuk aylık hamileymişim doktorlar ısrarla almak istediler ve aldılar çok ağrılı bir kürtaj geçirdim ardından 7 yıl hiç korunmadığım halde hamile kalamadım sonra bir dış gebelik geçirdim tek eksiğimiz bir bebek şimdi soğan suyu kürüne başladım bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
Bugün ultrason muayenesinde dr um sağ overde 1.7 cm lik kist olduğunu söyledi. kist için soğan kürü uygulasam olur mu diye sordum. dr um soğan kürü kist yapıyor, uygulama dedi. soğan suyunun kist üzerine etkilerini okudum. kararsız kaldım. uygulamalı mıyım uygulamamalı mıyım kafam karıştı. kullanan arkadaşlara soruyorum. sonrasında kist oluşumu oldu mu? yada kist oluşturdu mu? dr umun dediği doğru mu?

Bugün ultrason muayenesinde dr um sağ overde 1.7 cm lik kist olduğunu söyledi. kist için soğan kürü uygulasam olur mu diye sordum. dr um soğan kürü kist yapıyor, uygulama dedi. soğan suyunun kist üzerine etkilerini okudum. kararsız kaldım. uygulamalı mıyım uygulamamalı mıyım kafam karıştı. kullanan arkadaşlara soruyorum. sonrasında kist oluşumu oldu mu? yada kist oluşturdu mu? dr umun dediği doğru mu?
Hayır ya sanmıyorum kist yaptığını aksine kisti yok edıyo. İbrahim Saraçoğlununn videolarını izlesene netten adam basbasbağrıyo dogan suyu için soğan sanki kadin rahmi için yaratılmış bi nimet diye. Ayrıca benimde kistim vardı 3ay once 2ay Sogan kürü içtim bidahski ay gittiğimde doktor çok kuculmıs rahmin şuan çok iyi durumda dedi. Şimdi sırada rabbimin izniyle bebrk sahibi olmak var

haklısın ben dr umun kullanma demesine rağmen geçen ay kullandım. gerçekten de kistimi eritti. sadece adetimi erken getirdi. o yüzden 10 gün kullanabildim. dr um niye öyle dedi anlayamadım.

haklısın ben dr umun kullanma demesine rağmen geçen ay kullandım. gerçekten de kistimi eritti. sadece adetimi erken getirdi. o yüzden 10 gün kullanabildim. dr um niye öyle dedi anlayamadım.
İşte yumurtadan once direk kist eriyo o yuzden erken geliyo adetin. Tüm kistler gidince normal yumurtaların catlamaya baslıcak. Adetin düzene girene kadar devam et Sogan suyuna. Ben onceden tiksinerek içiyordum şimdi çok rahat içiyorum alıştım

bu ay incir kürüne başladım. incir kürünün kist yapma ihtimali varmış. adetime 10 gün kala soğan kürüne tekrar başlayacağım. böylece kist ihtimalini ortadan kaldırmış olacağım.

bu ay incir kürüne başladım. incir kürünün kist yapma ihtimali varmış. adetime 10 gün kala soğan kürüne tekrar başlayacağım. böylece kist ihtimalini ortadan kaldırmış olacağım.
Sen bilirsin ama bnce Sogan suyuna devam et için temizlensin snra yaparsın inciri

X