- Konu Sahibi Arzuja2000
-
doktora danıştınız mı? tanı konduysa antibiyotik kullanmanız gerekiyor 3-14 gün arası.Merhaba kızlar. Çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Soğan suyu rahim iltihabına iyi gelirmi?
ve benim mide asitim çok olduğu için günde 2 defa içmem biraz midemi kötü yapıyor. 1 defa içince sorun yok. Ama Saraçoğlu günde iki defa yapılmalı demişti. 1 defa yapınca etkisi oluyormu? Yoksa 2 defamı yapmalıyım?
Doktora gittim. Hiçbir sorunum yok. Kist falan hiçbiri yok. Biraz prolaktin yüksek oda ciddi bir yükseklik değil. Hamile kalmağa engel olmaz yani. Ancaq rahimde soğuk alqınlığım var sağ tarafımda.Oncelikle kadin dogum ve dahiliye doktoruna sormalisin sogan kuru yapabilir miyim diye (biliyorlar cunku ozellikle kadin hast.doktorlari) onaylarlarsa Saracoglunun cagri merkezini arayip sorarsan yardimci olurlar
Doktora gittim. Hiçbir sorunum yok. Kist falan hiçbiri yok. Biraz prolaktin yüksek oda ciddi bir yükseklik değil. Hamile kalmağa engel olmaz yani. Ancaq rahimde soğuk algınlığım var sağ tarafımda.doktora danıştınız mı? tanı konduysa antibiyotik kullanmanız gerekiyor 3-14 gün arası.
soğan suyunun rahim kistlerine etkili olduğu biliniyor. ancak kistler kötü huyluysa değişim olmuyor.
çikolata kistlerine yani endometriozise, endometriomalara çok iyi geliyor. Sabah kahvaltı öncesi ve akşam yemeği öncesi içmek gerek deniyor. Yan etkisi yok fakat 15 günden fazla kullanmayın sakın.
rahim iltihabına etkisi ise soğanın antioksidan-antibiyotik özelliğindem kaynaklı. fakat iltihabın ileriliğine veya yayılımına bağlı olarak yeterli gelmeyebilir. doktora danışmanızı öneririm.
Doktor ne önerdi yani bu dediğinize?Doktora gittim. Hiçbir sorunum yok. Kist falan hiçbiri yok. Biraz prolaktin yüksek oda ciddi bir yükseklik değil. Hamile kalmağa engel olmaz yani. Ancaq rahimde soğuk alqınlığım var sağ tarafımda.
O zaman saracoglunun cagri merkezi mutalaka ara kuzum bazi degerler yukselebiliyor dusebiliyor sogan cok etkili bir kur belki icmeyin der baska sey onerirDoktora gittim. Hiçbir sorunum yok. Kist falan hiçbiri yok. Biraz prolaktin yüksek oda ciddi bir yükseklik değil. Hamile kalmağa engel olmaz yani. Ancaq rahimde soğuk alqınlığım var sağ tarafımda.
Şimdi mezuniyyetde ve gelince ilaç yazıcam dedi. Bende ilaç istemiyorum.Doktor ne önerdi yani bu dediğinize?
teşhisi uzman hekim mi koydu ?Doktora gittim. Hiçbir sorunum yok. Kist falan hiçbiri yok. Biraz prolaktin yüksek oda ciddi bir yükseklik değil. Hamile kalmağa engel olmaz yani. Ancaq rahimde soğuk algınlığım var sağ tarafımda.
Sebep?Şimdi mezuniyyetde ve gelince ilaç yazıcam dedi. Bende ilaç istemiyorum.
bilim insanlarına ilaçlara güvenmek yerine , şifacılara koca karı hurafelerine mi güveniyosunuz... akıl fikir..Şimdi mezuniyyetde ve gelince ilaç yazıcam dedi. Bende ilaç istemiyorum.
Doktora gittim. Hiçbir sorunum yok. Kist falan hiçbiri yok. Biraz prolaktin yüksek oda ciddi bir yükseklik değil. Hamile kalmağa engel olmaz yani. Ancaq rahimde soğuk alqınlığım var sağ tarafımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?