Soğan suyu uygulayanlar

YENIGELIN3516

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2020
188
109
18
27
Yaklaşık 4 ay once kimyasal gebelik yaşadm. Esimde bende 23 yaşındayz, doktor muayeneside olduk hicbir sorun yok kist kitle veya hormonal. 7 aydir evliyiz. Adetim 2 gun once bitti. 2 gündr sogan suyu yapiyorm. Kafam çok karıştı, sogan suyu düşük yaptirir mi bebege engel mi. Eger oyleyse hicbir sorun yokken sogan suyunu birakaym mi zarari olur mu

Merhaba soğan kürü adet bittikten sonra 7 gün içinde yapılmalı soğan kürü kist varsa onu temizler .15 gün kullanılmalı sabah ve akşam aç karnına

Eğer sorun yoksa kist filan ve bittimi yumurtalama gününü geçiyorsa yapma bence

Yaklaşık 4 ay once kimyasal gebelik yaşadm. Esimde bende 23 yaşındayz, doktor muayeneside olduk hicbir sorun yok kist kitle veya hormonal. 7 aydir evliyiz. Adetim 2 gun once bitti. 2 gündr sogan suyu yapiyorm. Kafam çok karıştı, sogan suyu düşük yaptirir mi bebege engel mi. Eger oyleyse hicbir sorun yokken sogan suyunu birakaym mi zarari olur mu
Bu konuyu çok araştırdım. Adet bitiminden hemen sonra başlayınca gebe kalmayı kolaylaştırıyor. Adetten 1 hafta sonra başlayınca rahimdeki hastalıkları tedavi ediyor. Soğan suyunu 15 güne tamamla mutlaka.zaten adet bitiminden hemen sonra başladıysan 15 gün sonra bitince o ay hamile kalsan bile bebek hücre boyutunda olduğu için düşüğe vs engel olmuyor. Zaten bebek sağlıksızsa rahim onu her türlü dışarı atmak ister. O yüzden içini rahat tut ve aynen devam et

Ay bende 7aydır evliyim. Hiç korunmamama rağmen hamile kalamıyorum. Muayene oldum yumurtalıklarım yavas calısıyormus önümüzdeki ay tekrar gidicem ilaca başlayacağız. Soğan suyunu yapmak istiyorum. Nasıl kullanmalıyım? Ne zaman? Ne kadar?

düşüğe sebep olur mu bilmiyorum ama kistlere iyi geliyo diyolar ben kendim denemedim ama

Back
X